visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Organiškos ir aplinkai nekenksmingos granuliuotos trąšos – gausesniam ir sveikesniam derliui

AGROVA zooprekių, pašarų, trąšų bazė Panevėžyje – platus asortimentas ir visada geros kainos! AGROVA zooprekių, pašarų, trąšų bazė Panevėžyje – platus asortimentas ir visada geros kainos!

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Atėjus pavasariui, „Agrova“ kviečia atsigręžti į natūralumą ir pristato organiškas ir efektyvias naujienas gausesniam ir sveikesniam derliui.

Organiškos ir aplinkai nekenksmingos granuliuotos trąšos

Organinės vištų mėšlo granuliuotos trąšos „FERTISOL“

„Agrova“ savo asortimentą papildė paukščių mėšlu „FERTISOL“. Tai „Komeco“ prekės ženklo organinės vištų mėšlo granuliuotos trąšos pagamintos iš paukščių mėšlo. „FERTISOL“ kompostuojamos naminių paukščių organinės granuliuotos trąšos puikiai tinka vejoms, dekoratyviniams sodams, grūdinėms kultūroms, svogūnams ir gumbavaisiams, daržovėms, vazoniniams augalams ir vaismedžiams tręšti.

Dėl didelio organinių medžiagų kiekio, „FERTISOL“ granulės pagerina dirvožemio struktūrą ir turi drėgmę sugeriančių savybių, užtikrina deramą natūralių dirvožemio sistemų ir natūralaus dirvožemio sodrinimo pusiausvyrą, taigi išsaugo nuolatinę dirvožemio pusiausvyrą.

„FERTISOL“ – organiškos ir aplinkai nekenksmingos trąšos, kurių formulė – 4-3-3 + 1,3 MgO, sudaro palankų NPK santykį (N = azotas, P = fosfatas ir K = kalis). Dėl labai mažo amoniako kiekio sudėtyje, trąšos nedegins augalų lapų. „FERTISOL“ sudėtyje yra kalcio, magnio, didelis mikroelementų kiekis. Dėl sudėtyje esančios didelio organinio azoto kiekio, būdingas minimalus mineralinių elementų išplovimas. Naudojant „FERTISOL“ trąšas kompostavimo  procesas bus bekvapis. Naudojant šias trąšas nesusidaro dulkės, neauga samanos. Trąšų sudėtyje nėra piktžolių sėklų. Be rūgšties, be mikrobų, nepageidaujamo pelėsio ar bakterijų. Ypatingas geras drėgmės sugeriamumas; nuolatinis  ir lėtas maistinių medžiagų  išsiskyrimas (sulėtėjęs maistinių medžiagų išsiskyrimas, dėl kurio atsiranda ilgalaikis poveikis ir didelis veiksmingumas) – „FERTISOL“ trąšų privalumai, kuriuos įvertins kiekvienas sodininkas ir ūkininkas. Be to, šias organines trąšas galima panaudoti bet kuriuo metu laiku, jeigu nėra įšalo.

Tręšimo norma kg / 1 m2 Augalai
8-10 kg 100 m2 Grūdinės kultūros
0,2-0,3 kg/m2 (0,1-0,2 vegetac.) Agurkai, pomidorai ir kt.
0,3-0,4 kg/m2 (0,1-0,2 vegetac.) Morkos, svogūnai, česnakai
0,2-0,3 kg/m2 Salotos, ridikai
0,3-0,4 kg/m2 (0,1-0,2 vegetac.) Kopūstai
0,3-0,4 kg/m2 (0,1-0,3 vegetac.) Bulvės ir burokai
0,2-0,3 kg/m2 (0,1-0,15 vegetac.) Braškės
0,3-0,5 kg/m2 (0,2-0,3 vegetac.) Gėlės
0,5-0,7 kg po krūmu Avietės ir serbentai
0,5-0,5 kg po krūmu Vynuogės
5-7 kg sodinant į duobę, pavasarį po suag. medžiu 1-2 kg Spygliuočiai, dekoratyviniai medžiai, krūmai (pušis, eglė, ąžuolas)
0,5 kg sodinant į duobę, 0,5 kg ant viršaus sumaišyti su žeme Vaismedžiai ir vaiskrūmiai sodinant
1-3 kg po medžiu Vaismedžiai ir vaiskrūmiai

Taip pat „Agrova“ parduotuvėse, Panevėžyje galite įsigyti granuliuoto galvijų mėšlo bei granuliuotų organinių trąšų „Žuvų miltai“(„Zivju milti“).

Organiškos ir aplinkai nekenksmingos granuliuotos trąšos

Organinės trąšos „Žuvų miltai“ („Zivju milti“)

Organinės trąšos „Žuvų miltai“ savo sudėtyje turi mikro ir makro elementų, būtinų augalo mitybai. Tai ekologiškos ir nekenksmingos trąšos dirvožemiui ir augalams. Šios granuliuotos trąšos lėčiau tirpsta, todėl augalas atsargų turi ilgesnį laiką. Trąšos itin naudingos pomidorams, paprikai ar kitiems augalams kuriems reikia papildomo kiekio fosforo.

Šios organinės trąšos pagerina dirvožemio struktūrą, vandens ir oro režimą. Garantuoja gerą augalo žalios masės augimą, šaknų vystymąsi ir tvirtėjimą, gerina žiedų ir vaisių vystymąsi. „Žuvų miltai“ užtikrina aukštą auginamos produkcijos biologinę vertę. Trąšos išskiria medžiagas palaipsniui, nerizikuojant nudeginti arba permaitinti augalą.

Trąšos „Žuvų miltai“ skirtos kiauliauogių kultūrų (pomidorai, pipirai), moliūgų kultūrų (agurkai, aguročiai) auginimui, taip pat pilnaverčiam valgomųjų šakniavaisių maitinimui (burokai, morkos, ridikai ir t.t.).

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus