visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Mobilaus modulinio namelio kelias. Nuo konsultacijos iki gamybos pradžios

Mobilaus modulinio namelio kelias. Nuo konsultacijos iki gamybos pradžios Mobilaus modulinio namelio kelias. Nuo konsultacijos iki gamybos pradžios

MM Statyba, UAB

www.mmstatyba.lt

„MM Statyba“ yra pirmaujanti modernių, funkcionalių ir ekonomiškų įvairaus dydžio mobilių modulinių namelių, skirtų ne tik laisvalaikiui, bet ir nuolatiniam gyvenimui, gamintoja. Nuosekliai siekdami naujovių, mes nuolat siūlome šiuolaikiškus sprendimus, pagrįstus naujausiomis gamybos technologijomis. Jau 14 metų savo klientų svajones paverčiame realybe ir viso proceso metu teikiame profesionalius patarimus bei konsultacijas. Turėdami gausią kvalifikuotų specialistų komandą, aprūpintą aukščiausios kokybės statybos priemonėmis, siekiame pranokti visų savo vertinamų klientų lūkesčius.

Komunikacija

Namelio užsakymo pirmasis ir pats svarbiausias žingsnis – komunikacija. Viso namelio statymo laiku siekiame užtikrinti geriausią komunikaciją su klientu, informuoti ji apie visas naujienas ir atsakyti į visus klientams iškylančius klausimus. Kiekvienam klientui yra skiriama daug dėmesio, kad komunikacija vyktų sklandžiai ir būtų patenkinti visi norai bei lūkesčiai.

Mobilaus modulinio namelio kelias

Konsultacija

Antras svarbus žingsnis yra konsultacija – šio etapo metu padedama klientui apsispręsti dėl mobilaus namelio pasirinkimo ir suteikiama kiek įmanoma daugiau informacijos visais svarbiausiais klausimais. Klientus konsultuojame telefonu, el. paštu ir visada kviečiame būtinai užsukti pas mus į statybos aikštelę, kur statomi visi mobilūs moduliniai nameliai. Ekspozicijoje turime beveik visų modelių namelius, tad klientai gali pamatyti namelius gyvai iš išorės, apsižvalgyti viduje bei pamatyti įvairias galimas namelių modifikacijas. Savo klientams visada stengiamės suteikti kiek įmanoma daugiau laisvės renkantis namo išplanavimą, langų pozicijas ir kitas detales. Vienos individualios konsultacijos trukmė yra apie 30 minučių ir jos metu yra parodomi visi aktualūs nameliai, pristatomi skirtingi vidaus išplanavimo variantai (langų, durų pozicijos), namelių dalinė apdaila (elektra, santechnika, sienų ir lubų apdaila medinėmis dailylentėmis vertikaliai, dviguba OSB plokštė grindyse) ir standartinis namelio variantas be apdailos. Konsultacijos metu yra pateikiama sąmata.

Komercinis pasiūlymas

Po konsultacijos, jeigu klientui prireikia, yra sudaromas komercinis pasiūlymas su išsamia informacija. Jame numatomi visi techniniai sprendimai, kainodara, vizualizacijos, matmenys ir kiti svarbūs aspektai. Klientui priėmus sprendimą dėl užsakymo, atvykti į vietą antrą kartą yra nebūtina, sklandi komunikacija toliau gali būti vykdoma nuotoliu – telefonu ar el. paštu. Viso namelio statymo proceso metu yra galimi pokyčiai ir korekcijos.

Mobilaus modulinio namelio kelias

Avanso apmokėjimas

Išsiuntus komercinį pasiūlymą ir jį suderinus su klientu iki galutinio užsakymo lapo, toliau seka avansinis apmokėjimas. Vieno modulio namelių (MINIS, MIDIS, BUSINESS, EKO, HOME ir LONG versijos) avansinė suma yra 2500 eurų. Dviejų modulių namelių (MAXIS, MAXIS LONG) avansinė suma yra 5000 eurų. Jeigu namelis jungiamas iš daugiau modulių, atitinkamai didėja ir kaina (+2500 eurų už papildomą modulį). Klientui atlikus avanso pervedimą, užsakymas pradedamas vykdyti.

Namelio statyba

Namelio statybos terminas yra 2-3 mėnesiai, priklausomai nuo to ar klientas namelį įsigijo standartinį ar su daline namelio apdaila. Pasirinkus dalinę apdailą, terminas yra 3 mėnesiai ir klientas papildomai kviečiamas į statybų aikštelę, siekiant užtikrinti, kad papildomi namelio darbai būtų atlikti pagal kliento lūkesčius. Taip pat namelius galima užsisakyti vėlesniam laikui ir pateikti išankstinį užsakymą. Tai galima padaryti ir prieš metus, ir prieš 3-4 mėnesius – viskas priklauso nuo kliento prašymo. Visada džiaugiamės ir raginame pateikti išankstinius užsakymus, jų kainos visada išlieka tos pačios net užsisakant gerokai iš anksto.

Mokėjimai

Tolimesni mokėjimai vykdomi po mėnesio ar dviejų nuo avanso apmokėjimo, priklausomai nuo gamybos termino. Klientai sumoka dalinę įmoka, kuri yra 60% likusios sumos. Galutinis mokėjimas yra atliekamas prieš namelio atsiėmimą iš statybos aikštelės. Jeigu klientas užsisako namelį su dalinę apdailą (elektra, santechnika, vidaus apkalimas lentomis), tuomet namelio statymo eigoje, klientas yra kviečiamas į statybų aikštelę aptarti elektros ir santechnikos taškus ir papildomus namelio sprendimus. Į namelio kainą yra įskaičiuotas tik namelis. Sraigtinių cinkuoto metalo polių įrengimas kainuoja papildomai 1000 eurų be PVM (vieno segmento) ir 2000 eurų (dviejų segmentų) be PVM, bet esant poreikiui, suteikiame visą reikiamą informaciją ir instrukcijas klientui, tad galima šį darbą atlikti ir patiems.

Mobilaus modulinio namelio kelias

Namelių transportavimas

Nameliai yra transportuojami visoje Lietuvoje ir užsienyje. Svarbu, kad į vietą, kurioje bus namelis, būtų patogu privažiuoti. Transportavimo kaina neįeina į bendrą sumą, bet klientams pasiūlome savo partnerių įmonės transportavimo paslaugas. Konsultacijos metu preliminari transportavimo kaina taip pat yra aptariama. Ši kaina priklauso nuo kilometražo ir kitų detalių, tad suma yra visada labai individuali. Esant poreikiui, galima rinktis ir savo vežėją.

Namelis pastatomas klientų kieme

Finalinis ir pats laukiamiausias žingsnis – numatytą dieną namelis yra transportuojamas pas klientą į sklypą ir statomas ant kliento pasiruoštų polinių pamatų. Esant poreikiui šią paslaugą atliekame ir patys, tokiu atveju namelių transportavimas ir polių įrengimas vyksta tą pačią dieną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus