visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Miostruktūruojantis (peroralinis) veido masažas – efektas lyg po plastinės operacijos!

Miostruktūruojantis (peroralinis) veido masažas – efektas lyg po plastinės operacijos! Miostruktūruojantis (peroralinis) veido masažas – efektas lyg po plastinės operacijos!

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Kiekviena moteris kuo ilgiau nori išlikti graži ir jauna. Jauno ir gražaus veido požymis – lygus pagurklis, puikus skruostų ir raumenų tonusas, o senstantis veidas – nukarę skruostai, suspaustas burnos raumuo ir pagurklis. „Masažo namai“ kviečia pratęsti jaunystę ir grožį, atliekant miostruktūruojantį peroralinį veido masažą!

„Masažo namų“ kvalifikuotų meistrų taikoma peroralinio miostruktūruojančio veido masažo metodika leidžia pabrėžti visą, kas yra geriausia. Ši technika pagrįsta darbu su vidiniais paviršiniais veido raumenimis. Procedūra atliekama per burną.

Peroralinis masažas padeda pakelti skruostus į viršų, pašalinant nukarimą. Pats masažas yra labai komfortiškas, meistras, be skverbimosi į burnos ertmę, dirba su skruostais ir dantenomis. Peroralinis miostruktūruojantis veido masažas unikalus tuo, kad jį atliekant didelis dėmesys skiriamas funkcinėms kiekvieno veido raumens savybėms. Masažo efektyvumas lyginamas su plastine operacija.

Pagrindinis peroralinio masažo skirtumas nuo klasikinio veido masažo yra tas, jog pirmu atveju vyksta poveikis netgi tų raumenų, kurie yra tarp skruostų ir dantenų, pajungiami absoliučiai visų rūšių raumenys, kiekvienas pluoštas, ko pasekoje veido raumenys pilnai tonizuojasi ir atsipalaiduoja. Klasikiniame veido masaže poveikis į raumenį atliekamas tam tikrame paviršiuje pagal klasikines linijas mažiausiu odos tempimo būdu dėl ko raumuo visiškai nedalyvauja.

Peroralinio masažo metodika susideda iš kelių etapų. Pirmas masažo etapas – skruostų limfodrenažas ir sanacija. Paprastai tariant, tai veido raumenų išlaisvinimas nuo sustingimo ir jų atpalaidavimas, kraujotakos gerinimas.
Antras etapas – veido raumenų poveikis iš vidaus – iš dantenų ir skruostų pusės. Technika užbaigiama masažuojant periorbitalinęs (aplink akis) sritis ir kaktą.

Miostruktūruojantis (peroralinis) veido masažas

Masažo išskirtinumas ir nauda:

  • Itin malonus jausmas masažo metu.
  • Išmasažuojama kiekviena raumenų grupė, raumenys masažuojami ir iš gleivinės pusės taip pat, todėl masažas ypač subtilus apjungiantis paviršinį ir giliųjų raumenų masažą.
  • Po pirmo seanso jaučiamas stiprus pakeliamasis (liftinguojantis) efektas; matomas ryškesnis veido ovalas, jaučiamas odos elastingumas

„Masažo namai“ savo duris Vilniuje atvėrė 2006 metais. Čia masažai atliekami ilgametę patirtį turinčių, kvalifikuotų, medicininį išsimokslinimą įgijusių masažuotojų arba kineziterapeutų rankomis, taip pat naudojant specialią įrangą. Masažo meistrai siekia, kad visos paslaugos, kurios yra atliekamos, leistų atsipalaiduoti, bent trumpam pamiršti kasdienius vargus bei pasinerti į visą kūną užliejančią ramybę.

„Masažo namuose“ dirbantys specialistai nuolat tobulinasi masažavimo srityje, gilina žinias siekdami geriausių rezultatų, todėl kiekvienas atliktas masažas čia yra ypatingas. Kiekvienam klientui suteikiama individuali konsultacija, kurios metu išsiaiškinami poreikiai, problemos ir tuomet pritaikoma gydymo metodika, parenkamas masažas ar kitas kūno sveikatinimo būdas – gydomieji ar limfodrenažiniai masažai, veido procedūros ir dar daug kitų.

„Masažo namai“ – geriausias pasirinkimas norintiems atsipalaiduoti ar numalšinti raumenų skausmą, puoselėti savo kūną. Čia naujosios technologijos dera su tradicine medicina ir nuodugniais žmogaus kūno anatomijos tyrinėjimais.

Artėja šventės – padovanokite savo artimui „Masažo namų“ dovanų kuponą – pagalbą kūnui ir atgaivą sielai. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus