visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

MANITOU krautuvai statyboms

MANITOU krautuvai statyboms MANITOU krautuvai statyboms

INTRAC Lietuva, UAB

www.intrac.lt

„MANITOU“ krovos technika puikiai darbuojasi statybų sektoriuje. Plieno konstrukcijų, karkasinių konstrukcijų montavime, atliekant apdailos ir mūrijimo darbus, visur kur reikia pakelti sunkius krovinius į didelį aukštį ir padėti juos tiksliai į numatytą vietą. Visiems šiems darbams „MANITOU“ turi sprendimus ir tinkamą techniką, kuri pagelbės tai atlikti lengviau, patogiau bei greičiau.

Esate statybų sektoriaus specialistas? Atraskite „MANITOU“ krovos technikos asortimentą. Krautuvai, keltuvai, kėlimo platformos palengvins jūsų darbą, padės padidinti našumą ir pelningumą.

MANITOU krautuvai statyboms

Technika pritaikyta plieno konstrukcijų montuotojams

Specialistams statybose reikia krovos įrangos, kuri gali tiksliai ir saugiai transportuotų, krautų ir padėtų sumontuoti sunkias konstrukcijas. „MANITOU“ sukūrė naujausios kartos didelio našumo krautuvus, kad patenkintų jūsų lūkesčius. „MT“ ir „MHT“ serijų teleskopiniai krautuvai, „MRT“ serijos rotaciniai teleskopiniai krautuvai ir įvairių tipų kėlimo platformos palengvins darbus. Specialūs darbiniai priedai šią techniką daro universaliais pagalbininkais statybų sektoriaus profesionalams.

„MANITOU“ krovos technikos asortimente rasite techniką, kuri galės dirbti judėdama skirtingais darbiniais paviršiais. Nesvarbu ar tai būtų bekelė, ar tankintas gruntas, ar pramoninė danga. Darbas aukštyje tampa lengvesnis ir saugesnis.

„MANITOU“ krovos technika:

MANITOU krautuvai statyboms

„ULM“ serijos „MANITOU“ teleskopiniai krautuvai.

  • Krovinių perkėlimui mažose erdvėse, nedidelėse statybose pasitarnaus „ULM“ serijos „MANITOU“ teleskopiniai krautuvai. Į 4 m aukštį keliantys iki 1,5 t krovinius šie krautuvus ypač patogūs transportuoti iš vienos statybvietės į kitą. Kompaktiški „ULM“ serijos teleskopiniai krautuvai patogūs transportuoti iki 3,5 t keliamosios galios priekabomis.

MANITOU krautuvai statyboms

„MT“ serijos „MANITOU“ teleskopiniai krautuvai.

  • Krovimas ir kėlimas: padėklų, rėmų, santvarų ir įvairių agregatų sumontavimas milimetro tikslumu – tai darbai, kuriuos padės atlikti specialiai statybų sektoriui sukurti „MT“ serijos „MANITOU“ teleskopiniai krautuvai. „MANITOU“ jau pristatė ir pirmąjį elektrinį teleskopinį krautuvą „MT 625e“.

MANITOU krautuvai statyboms

„MANITOU“ rotaciniai teleskopiniai krautuvai – MRT serija.

  • Surenkamų betono ir metalo konstrukcijų surinkimas, darbai dideliame aukštyje – tai darbai, kuriuos padės sklandžiai atlikti „MANITOU“ rotaciniai teleskopiniai krautuvai. „MRT“ serijos krautuvai su 360 laipsnių nepertraukiamu pasisukimu, panaudojus tinkamus darbinius priedus (galimi net 38 variantai) bus nepamainomas pagalbininkas statybose.

Skirtingiems darbams pritaikyti priedai:

  • įvairios kėlimo platformos žmonėms kelti;
  • skirtingų tipų palečių ir didmaišių kėlimo šakės;
  • įvairūs kaušai birioms medžiagoms;
  • ištraukiamos strėlės su kabliais paverčiančios krautuvą į kraną;
  • kabliai sunkiems kroviniams kelti;
  • betono maišyklės ....

Taigi, „MANITOU“ rotaciniai krautuvai yra universalūs statybų specialistų pagalbininkai. Galingiausių modelių keliamoji galia net 7 t, o kėlimo aukštis siekia 34 metrus.

„MRT“ serijos rotacinių teleskopinių krautuvų gamoje yra ir elektra varomi modeliai. Krautuvai turi ir nuotolinio valdymo pultą, kas ypač patogu kai darbus reikia atlikti ypač tiksliai.

Operatorius būdamas kabinoje ne visada gali matyti kaip ir kur labai tiksliai leidžiamas krovinys. Čia ir pasitarnauja ši nuotolinio valdymo galimybė. Tikslumas, universalumas, mobilumas – „MANITOU MRT“ serija. 

MANITOU krautuvai statyboms

„MHT“ serijos „MANITOU“ teleskopiniai krautuvai.

  • Statybvietės aprūpinimas sunkiais blokais, plytomis, medžio drožlių plokštėmis ar ypač sunkių konstrukcijų ir krovinių kėlimas, jų transportavimas statybų aikštelėje, čia nepamainomi bus MHT serijos teleskopiniai krautuvai. Jų keliamoji galia siekia net 33 t.

MANITOU krautuvai statyboms

„MANITOU“ kėlimo platformos. 

  • Montavimo darbams, inžinerinių komunikacijų, elektros instaliacijos bei vėdinimo sistemų montavimui palengvinti ir paspartinti tinkamiausios „MANITOU“ kėlimo platformos.

„MANITOU“ gali pasiūlyti visų tipų kėlimo platformas:

• žirklinės kėlimo platformos;
• alkūninės kėlimo platformos;
• stiebinės kėlimo platformos;
• teleskopinės kėlimo platformos.

Jomis darbus atliksite net ir sunkiausiai pasiekiamose vietose. Gausus modelių pasirinkimas patiks net išrankiausiems. „MANITOU“ gamoje rasite ir elektrines kėlimo platformas dirbti uždarose patalpose ar tose vietose, kur yra ribojamas triukšmo lygis.
 
Priedai galintys palengvinti ir paspartinti darbus

„MANITOU“ krautuvams skirti darbiniai priedai.

„MANITOU“ sukūrė platų asortimentą darbinių priedų. „MANITOU“ krautuvams skirti darbiniai priedai lengvai keičiami ir juos paverčia universaliais pagalbininkais. Kreipkitės ir rasime Jums tinkamą.

„MANITOU“ technika gali būti pritaikyta naudojant kelias parinktis. Ypač patogūs nuotoliniai valdikliai ir kameros strėlės galvutėje – tai privalumai, kurie padeda padidinti operacijų tikslumą, sumažina riziką statybvietėje.

Individualūs sprendimai su „MANITOU“ krovos technika:

„MANITOU“ statybų sektoriui skirtos krovimo įrangos privalumai:

  • galimybė tiksliai ir patogiai atlikti krovos darbus didesniame aukštyje;
  • efektyviai ir saugiai atliksite visas konstrukcijų montavimo operacijas;
  • galimybė dirbti visų tipų pagrindais, ar tai būtų bekelė, ar tankinta danga;
  • naudosite naujausios kartos mašinas, atitinkančias visus saugumo reikalavimus;
  • naudojantis originaliais „MANITOU“ darbiniais priedais, vienu krautuvu galėsite atlikti kelis darbus. „MANITOU“ darbinių priedų asortimente skirtingų tipų kėlimo platformos, strėlės, skirtingų tipų kaušai, hidraulinės šluotos… virš 60 skirtingų darbinių priedų.

Dirbkite saugiai ir patogiai su „MANITOU“!

Kilo klausimų? Susisiekime +370 626 17 721

MANITOU“ atstovas Lietuvoje – UAB „INTRAC Lietuva“. Daugiau informacijos apie „MANITOU“ krovos techniką: https://www.intrac.lt/krautuvai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus