visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kur ieškoti gerų vandens šildytuvų?

Kur ieškoti gerų vandens šildytuvų? Kur ieškoti gerų vandens šildytuvų?

Kiekvienas, kuriam namuose reikia įrengti boilerį, ieško tokio, kuris šildydamas vandenį nedaug sunaudoja elektros energijos, estetiškai atrodo ir ne per brangiai kainuoja. Tokių boilerių reikia ieškoti patikimose parduotuvėse. Gerų firmų gamybos boileriai – vandens-sildytuvai.lt internetinėje parduotuvėje yra parduodami labai palankiomis sąlygomis.

Kokių firmų pagamintų boilerių dažniausiai ieško pirkėjai?

Pirkėjai mielai renkasi prancūziškus boilerius „Atlantic“, populiarumu neatsilieka itališki „Ariston“ ir čekiški „Dražice“ vandens šildytuvai. Tarp perkamų – ir slovėniški boileriai „Gorenje“. Visi paminėti šių firmų boileriai yra nusipelnę gero žodžio, nes jų kokybė aukšto lygio, o jie, be išimties, visi yra ilgaamžiai ir ekonomiški. Visi jie Europos šalių rinkoje dominuoja ne vieną dešimtį metų, ir tikėtina, jog jie nepraras gero vardo ir tolimesnėje ateityje.

Kokius vandens šildytuvus yra lengviausia montuoti savuose namuose?

Jei dujinio vandens šildytuvo įrengimui reikalingas dujų įvadas, tai elektrinį boilerį yra kur kas paprasčiau sumontuoti pasirinktoje savo būsto vietoje. Jam nėra būtina specialiai pertvarkyti bendro namų elektros tinklo. Svarbu boileriui surasti pačią patogiausią vietą, kad namuose liktų kuo daugiau laisvos erdvės.

Dažniausiai vandens šildytuvai montuojami vonios kambaryje, o iš tenai vamzdžiais karštas vanduo atkeliauja ir į virtuvę. Jei namuose įsitaisėte vertikalų boilerį, tada vanduo jame įkais gana greitai. O jeigu patalpose yra galimybė montuoti horizontalų boilerį, tada rinkitės tokį, kurio talpa didesnė.

Kokios yra elektrinių vandens šildytuvų rūšys?

Elektrinius boilerius patogiausia naudoti gyvenamuosiuose namuose, butuose, sodo nameliuose, garažuose, remonto dirbtuvėse ir kitose vietose, kur kartais yra reikalingas karštas vanduo. Elektriniai vandens šildytuvai yra skirstomi į momentinius ir kaupiamuosius. Pastaruosiuose vanduo šildomas palengva ir po to paduodamas į vandentiekio vamzdžius.

Tuo tarpu momentiniai vandens šildytuvai iš karto kaitina vandenį iki reikiamos temperatūros. Jie yra naudojami prie vonios kambario praustuvo arba virtuvės plautuvės. Šios rūšies boilerius patogiausia yra naudoti ten, kur karštas vanduo nėra reguliariai reikalingas, o jo paties sąnaudos yra nedidelės. Tad momentiniai boileriai yra idealiausias pasirinkimas vasarnamiui arba kitam panašios paskirties statiniui.
 
 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus