visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Krovinių pervežimas, transportavimo paslaugos. UAB SIRAMIS – Profesionalumas, kokybė ir atsakomybė

Krovinių pervežimas, transportavimo paslaugos. UAB SIRAMIS – Profesionalumas, kokybė ir atsakomybė Krovinių pervežimas, transportavimo paslaugos. UAB SIRAMIS – Profesionalumas, kokybė ir atsakomybė

UAB „SIRAMIS“ gabena krovinius tarp: Prancūzijos, Vokietijos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos, Belgijos, Olandijos, Lenkijos, Danijos, Šveicarijos, Ispanijos, Portugalijos, Didžiosios Britanijos. Taip pat teikia krovinių gabenimo paslaugos ir už Europos ribų.

1995 m. buvo įkurta individuali R. Jašinsko įmonė, teikusi transporto paslaugas, 2009 m.  įkūrė įmonę UAB „SIRAMIS“. Iš pradžių (1995 m.) bendrovė turėjo vos kelis vilkikus, tačiau sėkmingai siekė užsibrėžtų tikslų ir klientų pasitikėjimo, tad įmonė augo bei plėtėsi ir šiandien UAB „SIRAMIS“ transporto priemonių parke daugiau nei 100 įvairių tipų vilkikų, atitinkančių aukštus ekologijos ir saugumo reikalavimus: įvairaus tipo „Volvo“ ir „Mercedes“ automobiliai – standartiniai vilkikai, didžiakūbiai („Megos“) ir traukiniai.

Tarptautinis krovinių vežimas

Tarptautinis krovinių vežimas – pagrindinė UAB „SIRAMIS“ veikla. Įmonė išvysčiusi platų maršrutų tinklą, o klientas bet kada gali sužinoti, kaip yra vykdomas užsakymas ir jaustis ramus, nes daliniai ar pilni kroviniai bus atvežti saugiai ir laiku.

Bendrovės vairuotojai yra patyrę specialistai, daugelį metų gabenantys krovinius ne tik Europos, bet ir kitose šalyse. Visos transporto priemonės yra pritaikytos vežti pavojingus krovinius, vairuotojai turi ADR pažymėjimus ir pavojingų krovinių gabenimo leidimus. Didelis dėmesys skiriamas ne tik vairuotojų ir kitų darbuotojų profesiniam pasirengimui, bet ir transportui. Siekiama užtikrinti, kad Jūsų kroviniai būtų pristatyti saugiai ir laiku. Klientams siūloma rinktis standartinius vilkikus, „Mega“ priekabas arba traukinius. Tarptautinis krovinių vežimas yra atliekamas UAB „SIRAMIS“ transportu.

Siekianti užtikrinti krovinio pristatymą laiku, įdiegta moderni automobilių parko sekimo sistema, visos transporto priemonės turi GPS įrangą. Šios dvi sistemos leidžia nustatyti krovinio buvimo vietą ir tikslų jo pristatymo laiką. Siekiama kuo labiau optimizuoti pervežimo kaštus ir nuolat tobulinti paslaugų kokybę, plėsti jų spektrą, todėl savo klientams UAB „SIRAMIS“ gali pasiūlyti nepriekaištingą logistiką ir patrauklią kainą.

Įmonės transportas atitinka visus nustatytus kriterijus, ekologijos ir saugumo reikalavimus. Vilkikai turi „Euro 3“, „Euro 4“ arba „Euro 5“ sertifikatus. Šiuo metu kroviniai yra gabenami tentu dengtose transporto priemonėse.

UAB „SIRAMIS“ yra tikroji Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ narė.

„Profesionalumas, kokybė ir atsakomybė – vertybės, kuriomis didžiuojamės jau kelias dešimtis metų ir taikome jas kiekvienam užsakymui.“ – „SIRAMIS“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus