visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Krovinių pervežimas visoje Europoje – SIRAMIS patikimos transportavimo paslaugos

Krovinių pervežimas visoje Europoje – SIRAMIS patikimos transportavimo paslaugos Krovinių pervežimas visoje Europoje – SIRAMIS patikimos transportavimo paslaugos

UAB „Siramis“ daugiau nei 20 metų specializuojasi krovinių pervežimo srityje. Įmonė teikianti logistikos ir ekspedijavimo paslaugas valdo daugiau nei 100 sunkvežimių parką. Transporto paslaugos vykdomos naujais arba kelerių metų amžiaus aukštus ekologijos reikalavimus („Euro 5“ ir „Euro 6“) atitinkančiais „Volvo“ vilkikais.

Krovinių pervežimas Lietuvoje ir visoje Europoje

„Siramis“ įmonė įkurta Lietuvoje, tačiau nuo pat pirmos dienos tapo tarptautine – krovinių vežimas vyko daugelyje Europos valstybių. Praėjus keleriems metams po starto įmonė pamažu pradėjo plėtrą: krovinio pervežimas iš pradžių tapo įmanomas į artimiausias kaimynines valstybes, o šiandien įmonės pasiūloje – transporto paslaugos kone visoje Europoje, nuo pat Portugalijos iki Suomijos. Krovinių transportavimas galimas ir į Europos Sąjungai nepriklausančią Šveicariją.

Krovinių pervežimas vykdomas šiomis kryptimis:

  • iš Suomijos, į Suomiją;
  • iš Estijos, į Estiją;
  • iš Latvijos, į Latviją;
  • iš Lenkijos, į Lenkiją;
  • iš Čekijos, į Čekiją;
  • iš Vokietijos, į Vokietiją;
  • iš Danijos, į Daniją;
  • iš Olandijos, į Olandiją;
  • iš Belgijos, į Belgiją;
  • iš Šveicarijos, į Šveicariją;
  • iš Prancūzijos, į Prancūziją;
  • iš Italijos, į Italiją;
  • iš Ispanijos, į Ispaniją;
  • iš Portugalijos, į Portugaliją;
  • iš Liuksemburgo, į Liuksemburgą.
  • taip pat atliekami vežimai šalių viduje.

„Siramis“ gali pasiūlyti įvairaus tipo krovinių transportavimą: didesniems kroviniams vežti tinkami turimi autotraukiniai, mažesniems – sunkvežimiai su įprastomis puspriekabėmis, o esant reikalui transporto kompanija turi ir vadinamųjų „mega“ puspriekabių. Visos jos sustiprintos, turi XL pažymėjimus, be to, tinkamos pavojingiems kroviniams, vežti. Į pastarąsias gali būti pakrautas net 3,05 m aukščio krovinys.

Bendrovė gali pasiūlyti ne tik įprastą krovinių pervežimą, bet drąsiai imasi ir paskutinės minutės krovinių, skubių siuntų, dalinių krovinių. „Siramis“ atlieka ne tik dalinių, bet ir pilnų (FTL) skubų krovinių pervežimą, organizuoja vilkikų estafetes – priekaba su kroviniu gali judėti beveik be sustojimo.

Visi „Siramio“ vairuotojai taip pat turi ADR sertifikatus – tik su jais leidžiamas pavojingų krovinių gabenimas.

Krovinių pervežimas visoje Europoje

Logistikos bendrovė jaučia didelę atsakomybę už atliekamą darbą ir ypatingai stengiasi, kad pervežimai būtų greiti, sklandūs ir saugūs. Geografiniu požiūriu pervežimo paslaugos teikėja yra įsikūrusi itin patogioje vietoje: „Siramis“ biuras yra prie Panevėžio aplinkkelio, iš kur įmanoma užtikrinti, kad vietiniai pervežimai vyktų ypač greitai ir sklandžiai. Čia krovinių pervežimas yra labai patogus – iš čia lengvai pasiekiamas pagrindinis Lietuvos magistralinis kelias „Via Baltica“ bei kitos svarbios atkarpos. Toje pačioje vietoje transporto įmonė turi ir nuosavą logistikos sandėlį, todėl gali imtis ne tik pervežimų Lietuvoje, bet ir užtikrinti tarpinį perkrovimą arba, norint klientui, organizuoti prekių saugojimą.

Logistikos sandėlis aprūpintas moderniomis saugos sistemomis, stebimas vaizdo kameromis, kruopščiai saugomas, tad „Siramis“ teikiamos sandėliavimo paslaugos garantuoja krovinio saugumą ir gerą priežiūrą.

Įmonės šūkis „History of trust“ atspindi pagrindinę veiklos specifiką: per daugiau nei 20-t metų įgyta patirtis leidžia suplanuoti maršrutus ir gabenti krovinius per maksimaliai trumpą laiką, taikant aukščiausius kokybės reikalavimus. Patyrę ekspeditoriai gali numatyti daug kintamųjų, greitai reaguoti į netikėtus kelio remontus, ilgai trunkančias patikras pasienio poste bei kitas kliūtis, pasiūlyti vairuotojams alternatyvius maršrutus. Įvykus avarijai ar kitam incidentui, krovinys per greičiausią įmanomą laiką bus perkeltas į kitą vilkiką.

Krovinių pervežimas visoje Europoje

Krovinių gabenimas nėra paprasta veikla ir čia kartais nutinka įvairių nenumatytų situacijų, todėl „Siramio“ darbuotojai gali tarpininkauti papildomai apdraudžiant gabenamus objektus. Be to, kiekviename vilkike yra įmontuoti GPS siųstuvai – taip tiek įmonės darbuotojai, tiek klientai gali realiu laiku žinoti, kaip vyksta krovinių pervežimas.

Transporto paslaugos bendrovėje visuomet teikiamos laiku, krovinių pervežimas pradedamas ir užbaigiamas taip, kaip numatyta, krovinys pristatomas tiksliai tokiomis sąlygomis, kurios buvo aptartos sutartyje su klientu.

Be to, „Siramis“ yra tikrasis Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ narys. Buvimas asociacijoje leidžia greičiau išspręsti įvairias tarptautinio transportavimo metu iškylančias problemas.

Tai yra šeimos verslas, tad įmonė pasižymi atsakingu požiūriu į savo darbuotojus – jų kaita labai nedidelė. Todėl „Siramis“ gali pasiūlyti išskirtinės kokybės paslaugas ir skirti didžiulį dėmesį net ir tiems, kurie gabena ant vienos paletės telpantį krovinį.

Įmonės gabenamų krovinių spektras yra nuo 1 paletės iki ∞. Nes kiekvienas klientas – vienodai svarbus!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus