visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kopijavimas, spausdinimas ir įrišimas – 24 val. per parą!

Kopijavimas, spausdinimas ir įrišimas – 24 val. per parą! Kopijavimas, spausdinimas ir įrišimas – 24 val. per parą!

Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro, UAB

www.copypro.lt

Kopijavimo paslaugų centras „Copy Pro“ jau daugiau nei dešimt metų veikia Rygoje, o nuo 2010 m. spalio atvėrė duris ir Vilniaus centre. „Copy Pro“ teikia visas nespalvoto bei spalvoto kopijavimo ir spausdinimo VISŲ FORMATŲ, pradedant nuo A8 ... A4, A3, A2, A1, A0, A0+ (plotis – 1067 mm), paslaugas. Taip pat atliekamos įrišimo, laminavimo, skenavimo (įskaitant didelius formatus) ir kitos paslaugos.

„Copy Pro“ siūlo didelį dokumentų tvarkymo paslaugų pasirinkimą, nuolat tobulina užsakovų aptarnavimo kokybę, atitinkančią technologijų raidą bei klientų reikalavimus. „Copy Pro“ naudojasi naujausiais ir kokybiškiausiais įrenginiais. Kopijų ir spaudos kokybę užtikrina sertifikatus turintys įrenginių aptarnavimo inžinieriai ir techninius rodiklius atitinkančios medžiagos.

„Copy Pro“ teikia mažesnio nei A3 formato ir plačiaformatės spalvotos bei nespalvotos spaudos paslaugas

„Copy Pro“ kopijavimo paslaugų centre įdiegtos pačios populiariausios bei naujausios kompiuterinės programos, skirtos grafikos darbams, prezentacijoms, brėžiniams apdoroti bei spausdinti nespalvotai. Kompiuterio operatoriai su malonumu paruoš bei atspausdins Jums svarbią informaciją.

„Copy Pro“ kopijavimo centre spalvoti atspaudai atliekami moderniausiais lazeriniais įrenginiais. Spausdinami įvairaus tipo bei dydžio kalendoriai, plakatai, skrajutės, nuotraukų knygos, atspausdinamos aukštos kokybės vizitinės kortelės ant įvairaus storio balto bei faktūrinio popieriaus.

Kopijuoti bei spausdinti didelio formato dokumentus galima kaip spalvotai, taip ir juodai baltai. Kopijuojami ir spausdinami visų formatų dokumentai nuo A2 iki A0+, taip pat atliekamos kopijos bei atspaudai nestandartinių dydžių (B3, B2 ir B1, maksimalus popieriaus platumas nespalvotai spaudai yra 914 mm, spalvotai – 1067 mm. ). Dažniausia paslauga yra nespalvotas didelio formato brėžinių spausdinimas ir kopijavimas ant standartinio 80 g. balto popieriaus, tačiau neretai klientai pageidauja spalvotai atspausdinti arba nukopijuoti plakatą ant storesnio popieriaus arba nuotrauką ant matinio ar blizgaus fotopopieriaus.

„Copy Pro“ siūlo įvairių dydžių planšetus, dažniausiai naudojamus architektūros, dizaino ir kt. darbų pristatymams. Galite rinktis spalvotus arba juodai baltus. Darbus spausdintus ant lipnios plėvės, „Copy Pro“ gali paklijuoti ant standaus pagrindo.

Taip pat „Copy Pro“ teikia spaudos ant drobės su Jūsų pasirinktomis nuotraukomis paslaugą. Jūsų nuotrauka bus atspausdinta ant specialios medžiagos, kuri užtempiama ant medinio porėmio. Drobė be porėmio gali būti atspausdinta tą pačią dieną, su – truks apie 3 darbo dienas.

„Copy Pro“ centre iš įvairaus dydžio ir storio popieriaus galite atsispausdinti skrajutes, kurios reprezentatyviai informuos potencialius klientus apie naują produktą, įvairias nuolaidas ar renginius.

„Copy Pro“ teikia visas kopijavimo paslaugas

Dokumentų dauginimo srityje juodai baltų dokumentų dauginimas vis dar dominuoja, nepaisant to, ar reikia nuotraukos pasui, ar senų laikų fotografijos, ar verslo projekto pristatymo kopijos. Vis didesnė reikšmė skiriama kokybei ir spartai. „Copy Pro“ siūlo paruošti įvairaus dydžio (iki A3 formato arba didelio formato juodai baltas kopijas), aukštos kokybės juodai baltas kopijas per galimai trumpą laiką, t.y., iki 18 000 vienpusių A4 dydžio lapų per valandą.

Jei jums reikia didelio formato dokumentų kopijavimo – „Copy Pro“ gali Jums atspausdinti originalaus dydžio kopiją, kurios plotis neviršija 914 mm. Pasirinkite skirtingo storio ir tipo popierių, kurio maksimalus popieriaus plotis nespalvotai spaudai yra 914 mm, spalvotai – 1067 mm. „Copy Pro“ gali Jūsų failą padidinti ar sumažinti nuo A7 iki A0!

„Copy Pro“ centre galite užsisakyti spalvotas ar nespalvotas vienpuses ir dvipuses kopijas, kurias galite sumažinti iki 25% ir padidinti iki 400%. Taip pat teikiamos automatinio lankstinukų sudarymo, dokumentų paruošimo talpinti į segtuvus – 2 arba 4 skylių dokumentų susegimo, dokumentų skenavimo ir saugojimo elektroninėse duomenų laikmenose paslaugas.

„Copy Pro“ taip pat teikia knygų ir įrištų dokumentų kopijavimo nuo stiklo paslaugas.

Kopijuokite ar spausdinkite savitarnos mašinomis

„Copy Pro“ savitarnos mašinomis galite greitai, patogiai ir ekonomiškai atspausdinti bei kopijuoti juodai baltai, spalvotai A4 ir A3 formato lapus; padidinti arba sumažinti dokumentus; naudotis centro kompiuteriais.

GREITA – taupykite laiką.

PATOGU – naudokite USB arba CD, spausdinkite iš savo el. pašto, interneto, telefono ar internetinės talpyklos.

NAUDINGA – mažesnės kainos.

Visos įrišimo paslaugos

Dauginta medžiaga tampa patraukli, reprezentatyvi, patogi naudotis ir apsaugoma nuo susidėvėjimo, jei naudojamasi kuriuo nors iš daugelio įrišimo būdų. „Copy Pro“ teikia įrišimo kietu viršeliu, įrišimo plastikine spirale, įrišimo metaline spirale, terminio įrišimo, notarinio įrišimo, brošiūravimo, susegimo ir lankstinukų susegimo paslaugas.

Diplomo įrišimas kietu viršeliu – puikiai tinka bakalauro, magistro ir kitoms akademinėms užduotims įrišti. Tai idealus įrišimo būdas ne tik diplominiams darbams, bet ir įvairiems vadovams, reprezentatyvioms metinėms ataskaitoms, finansinėms ir kitoms ataskaitoms, pasiūlymams ar kompanijos prezentacinei medžiagai įrišti. Procesas trunka tik kelias minutes, pokurių jūs gausite puikiai įrištą medžiagą, beveik kaip knygą. „Copy Pro“ siūlo įvairių spalvų odos imitacijos viršelius. Greitas ir patogus papildomų lapų įsegimas ar išėmimas.

Plastikinė spiralė – puikus įrišimo būdas techniniams brėžiniams, instrukcijoms, metinėms ataskaitoms, finansinėms ataskaitoms, mokykliniams vadovėliams, referatams, kursiniams darbams, prezentacinei medžiagai ir kitiems jūsų projektams. Galima įrišti net iki 450 lapų storio dokumentą. Įrišimo būdas garantuoja pasikartojančių lapų įdėjimą ar išėmimą. Dokumento apsaugą ir papildomą įforminimą užtikrina plastikinė spiralė su pasirenkamu įvairių spalvų skaidriu viršeliu ir nugarėle.

Pasirinkę Termo įrišimą, gausite: patvariai įrištą dokumentą, su fiksuota šonine juostele, skaidriu arba matiniu, lanksčiu viršeliu ir nugarėle, apsaugančia dokumentą nuo sugadinimo. Šis įrišimo būdas yra idealus ataskaitoms ir pasiūlymams, finansinėms ataskaitoms ir balansams, referatams ir kursiniams darbams, prezentacinei medžiagai įrišti ir kitiems jūsų projektams. Itin trumpas darbų atlikimo laikas – tik kelios minutės. Šiuo būdu „Copy Pro“ įriš net iki 340 lapų.

Notarinis įrišimas – vienas iš labiausiai paplitusių svarbių dokumentų įrišimo būdų. Tai skirta nedideliam lapų skaičiui įrišti su siūlu, garantuojant, kad bus akivaizdu, jei dokumentas bus pažeistas.

Brošiūravimas (lapų susegimas įsukama kniede) suteiks profesionalumo įspūdį sutartims, sandėrio dokumentams ar prekių prezentacinei medžiagai. Kiekvieną išimtą lapą ar dokumento įdrėskimą pastebėsite iš karto, nes neįmanoma pakeisti dokumento turinio nesugadinant jo vizualios išvaizdos.

Susegimas – paprastas ir greitas dokumentų įrišimo būdas. Automatinis kopijuojamos / spausdinamos medžiagos susegimas net iki 50 lapų. „Copy Pro“ rankomis susegs medžiagą net iki 150 lapų.

Jei planuojate sukurti lankstinuką ar informacinę medžiagą ir sąsagėlių, Jums reikės per pusę sulenktos medžiagos centre, lapų lankstymo vietoje.

Esate laukiami „Copy Pro“ kopijavimo centre, dirbančiame VISĄ PARĄ Gedimino pr. 33 (darbo laikas: 0:00 – 24:00) bei naujajame centre – Pylimo g. 22D (darbo laikas: 7:00 – 22:00), Vilniuje.

Kopijuoti galima ir kitur, tačiau PAJUSK „Copy Pro“ paslaugų IŠSKIRTINUMĄ!

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus