visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokybiški ir patikimi dantų implantai – kaip neapsirikti?

Kokybiški ir patikimi dantų implantai – kaip neapsirikti? Kokybiški ir patikimi dantų implantai – kaip neapsirikti?

Odontologijos klinika R.V.L., UAB

Dantų implantai – viso gyvenimo investicija. Dažniausiais kriterijais, renkantis implantus, įvardijami šie: patikimumas, aukšta kokybė ir prieinama kaina. Panevėžyje ir Vilniuje gyvuojančioje „R. V. L.“ odontologijos - implantologijos klinikoje dirba 14 specialistų, šeši jų – atlieka dantų protezavimus.  

Per klinikos gyvavimo laiką „R. V. L.“ gydytojai suprotezavo daugiau nei 10 tūkst. implantų. Visos operacijos neskausmingos, atliekamos greitai ir profesionaliai. Klinikos klientai yra raginami dalyvauti implanto pasirinkimo procese. Taip pat – patys pasirinkti danties protezo patinkančią formą bei spalvą.

„R. V. L.“ klinikos veido ir žandikaulių chirurgas, Lietuvos veido ir žandikaulių chirurgų draugijos ir Lietuvos gydytojų sąjungos narys, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto lektorius dr. Algirdas Lukošiūnas klinikoje dirba 12 m. – beveik nuo pat jos įkūrimo pradžios. Dažniausiai gydytojas specializuojasi dantų implantavimo srityje. Jo atliktų implantavimų prigijimas yra beveik 100%.

Per visus praktikos metus dr. A. Lukošiūnas savo darbe naudoja „MegaGen“ dantų implantus. „MegaGen“ – tai itin aukštos kokybės, iš gryno titano pagaminti dantų implantai, kuriems suteikiama viso gyvenimo garantija!

„Šie implantai patenka į geriausiųjų implantų pasaulyje sąrašą ir yra naudojami 97-ose pasaulio šalyse. Net išvykus gyventi ar atostogauti į kitą valstybę, joje bus galima juos patikrinti ir atlikti reikiamas procedūras. Taigi dantų implantai – viso gyvenimo investicija“, – teigia medikas.

Kokybiški ir patikimi dantų implantai – kaip neapsirikti?

„MegaGen“ – tinkamiausias sprendimas tiems, kuriems svarbu patikimumas, aukšta kokybė, prieinama kaina ir nepriekaištingas rezultatas.

Klinikoje „R. V. L.“ ne tik atgausite prarastus dantis – dėl burnoje sukurto natūralumo jausmo jausitės itin gerai. Vieno „R. V. L.“ odontologijos - implantologijos klinikos klientų, kuris spalio mėnesį klinikoje atliks dantų implantaciją, laukia staigmena – apsilankymas SPA centre „SPA Vilnius“ Vilniuje, Druskininkuose arba Anykščiuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus