visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kokybiškas kietasis kuras – kuras šiltiems ir jaukiems namams

Kokybiškas kietasis kuras – kuras šiltiems ir jaukiems namams Kokybiškas kietasis kuras – kuras šiltiems ir jaukiems namams

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Šaltą žiemą pasirūpinkite savo namų šiluma ir jaukumu! UAB „Agrova“ prekiauja kokybišku ekologišku kietuoju kuru.

Įmonės asortimente rasite baltarusiškus durpių briketus, beržo pjuvenų briketus, plautą anglį su anglies dulkėmis, medžio granules.

Durpių briketai – ypač aukštos kokybės kietas kuras. Jie plačiai naudojami katiluose, boileriuose, griliuose ir kitiems įrenginiams, kuriuose naudojamas kietas kuras.

Beržo pjuvenų briketai – 100 proc. ekologiškai švarus kietas kuras iš beržo pjuvenų. Šie briketai itin kaitrūs. Beržo pjuvenų briketai – geriausias kainos su išskiriamos šilumos kiekiu santykis.

Plauta akmens anglis išsiskiria mažu sieros kiekiu ir aukštu kaloringumu.

Medžio granulės – itin aukštos kokybės šviesos medžio granulės. Jos pagamintos iš nužievintų spygliuočių pjuvenų. Granulėse nėra žievės, priemaišų, klijų ar kitų rišamųjų medžiagų. Medžio granulės dega ypatingai ilgai ir yra visiškai ekologiškos.

UAB „Agrova“, pradėjusi savo veiklą 1992 metais, bendradarbiauja su žinomais Lietuvos ir užsienio gamintojais vykdo didmeninę ir mažmeninę prekybą eko kuru. Taip pat – zooprekėmis, sodo, daržo prekėmis, kombinuotais pašarais. UAB „Agrova“ siūlomas eko kuras – kokybiškas kietasis kuras už palankią kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus