visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškos ir patvarios medžiagos privalumai

Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškos ir patvarios medžiagos privalumai Keraminių čerpių stogo danga – elegantiškos ir patvarios medžiagos privalumai

Statant namą svarbu pasirinkti tinkamą medžiagą stogui įrengti. Keraminės čerpės – klientų pamėgta ir įvertinta stogo danga. Jos yra perkamos, jei norima tikrai patikimo, tvirto ir patogaus stogo. UAB „Arpekas“ siūlo geriausių Europos gamintojų čerpes, tačiau prieš pasirenkant sužinokite kokius privalumus turi ši medžiaga.

Keraminių čerpių pranašumai

Keraminės čerpės – viena seniausių stogo dangų pasaulyje. Ir nepaisant to, kad šiuolaikinė statybų rinka siūlo didžiulę kitų medžiagų įvairovę, čerpės išlieka itin paklausios.

Keraminės čerpės yra labiausiai oro sąlygoms atspari medžiaga. Ji nebijo nei sniego, nei saulės, nei šalčio, nei lietaus – krituliai ir temperatūros pokyčiai neturi įtakos čerpių stiprumo ir tankio savybėms.

Keraminių čerpių stogo danga

Keramikinė medžiaga yra ugniai atspari – čerpės nedega, be to, gaminant gaminį atliekamas degimo procesas, kuris lemia dar didesnį atsparumą. Tai reiškia, kad stogas, išklotas tokia medžiaga, bus saugus galimo gaisro atveju.

Medžiaga gerai sulaiko šilumą ir nepraleidžia išorinių garsų. Keraminės čerpės ant stogo suteikia patogų mikroklimatą name žiemą ir vasarą – jis neperkaista saulėje ir neužšąla šaltuoju metų laiku. Lietaus metu medžiaga sugeria sklindančių ant stogo lašelių garsą.

Čerpė laikui bėgant nepraranda savo stiprumo savybių. Tokio stogo tarnavimo laikas iš tikrųjų skaičiuojamas šimtmečiais.

Keraminių čerpių stogo danga

Laikoma, kad pagrindinis šios medžiagos trūkumas yra jos jautrumas smūgiams. Pavyzdžiui, didelė kruša ar ant namo nukritęs medis gali sugadinti čerpių stogą. Tačiau tokiomis „force majeure“ aplinkybėmis nukentės bet kuris kitas stogas. Tačiau keramines čerpes galima lengvai suremontuoti – tereikia pakeisti kelis pažeistus stogo elementus.

UAB „Arpekas“ tinklalapyje www.stogocerpes.lt pristatomos įvairių spalvų, formų ir dydžių stogo čerpės. Galite įsigyti ne tik standartinių, bet ir visiškai išskirtinių natūralių čerpių, kurios namams suteiks neįprastą išvaizdą. Kokybiškai įrengus stogą, statybinė medžiaga žymiai padidins namų komfortą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus