visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kas randama ir ko pasigendama mokinių kuprinėse?

Kas randama ir ko pasigendama mokinių kuprinėse? Kas randama ir ko pasigendama mokinių kuprinėse?

Mokytojai dažnai akcentuoja, kad tinkamas pasirengimas mokyklai neatsiejamas nuo tam tikrų kanceliarinių bei kitų mokyklinių daiktų. Suprantama, kad visi tėveliai nori aprūpinti savo vaikus viskuo, ko tik gali prireikti, tačiau kai pasiūla tokia plati – gali susisukti galva.

Paprašykite mokytojos, kad ji pateiktų būtiniausių daiktų sąrašą, o mes trumpai atrasime – kas turi būti vaiko kuprinėje ir ko neverta pirkti, kadangi naudos – mažai.

Daiktai, kurie privalo būti kuprinėje

Žinoma, svarbiausią vietą užima penalai, kadangi juose komponuojami visi kiti daiktai. Štai todėl reikia įsigyti kokybišką penalą, kuriame yra kuo daugiau skyrelių, tuomet galėsite mokyti vaiką išlaikyti tvarką. Žinoma, penale turi būti įvairios rašymo priemonės: rašikliai, parkeris, tušinukai, pieštukai. Žinoma, ir trintukas su drožtuku bei kitos smulkmenos, kurios užtikrins, kad mokymosi metu vaikas turės viską, ko jam reikia.

Kuprinėje taip pat reikalingi ir sąsiuviniai. Tiksliau – kuo daugiau skirtingų sąsiuvinių, kurie varijuoja priklausomai nuo vaiko amžiaus. Štai todėl siūlome pasitarti su mokytoja, kuri dažniausiai nurodo, kokių reikia. Greta kuprinės reikia įsigyti ir sportinį krepšį, kuriame atskirai bus laikoma sporto apranga. Papildomai avalynei reikalingas dar vienas maišelis. Tokiu atveju pavyks išvengti nemalonaus prakaituotų batų kvapo įsigėrimo į drabužius.

Smulkmenos, kurios nevertingos

Nors gali atrodyti, kad visos kanceliarinės prekės yra vertingos, kadangi jos vienaip arba kitaip tobulina vaiko gebėjimus, tačiau kai pradedama skaičiuoti, matyti, kad ne visada verta skirti investiciją tam tikroms smulkmenoms. Pavyzdžiui, blizgiems klijams. Vaikai juos labai mėgsta, tačiau dažnai su tokiais klijais ištepami drabužiai, juolab, tokie klijai mokykloje nėra naudojami. Pasidomėkite ir reikalingais sąsiuviniais, kadangi dažnai skubėdami pirkti tėveliai perka ne tokius, kokie reikalingi. Kai kurie mokytojai neleidžia vaikams naudoti triniklių bei korektorių, kurie trukdo mokytis iš savo klaidų. Netinkamai užrašyti žodžiai bei raidės turi būti išbraukti ir pataisomi virš klaidos.

Geriausias būdas įsigyti tai, ko tikrai reikia – naudotis mokytojos duotu sąrašu. Juk neverta išlaidauti ten, kur nereikia, tiesa?

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus