visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visos kanceliarinės prekės greitai ir patogiai – rutana.lt

Visos kanceliarinės prekės greitai ir patogiai – rutana.lt Visos kanceliarinės prekės greitai ir patogiai – rutana.lt

RUTANA, UAB

www.rutana.lt

Darbai veja darbus, tad taupykite laiką ir reikalingas darbui priemones nusipirkite tiesiog kavos pertraukėlės metu el. parduotuvėje www.rutana.lt

UAB „Rutana“ – parduoda kanceliarines prekes nuo 2005 metų. Įmonė užtikrina siūlomų aukštą prekių kokybę, lanksčią kainų politiką, patikimumą, aukštą aptarnavimo kokybę ir operatyvų prekių pristatymą visoje Lietuvoje.

rutana.lt rasite platų asortimentą pasaulinėje rinkoje pripažintų biuro prekių. Įmonė atstovauja „Schneider“, „Esselte“, „Novus“, „3M“, „Faber-Castell“, „Citizen“, „Milan“, „Leitz“, „Colop“, „Zebra“, „Staedtler“, „Durable“, „Tork“, „Parker“, „Waterman“ ir daugelį kitų gamintojų.

Kad Jums būtų patogu pirkti ir dirbti, „Rutana“ siūlo visas reikalingų kanceliarinių prekių grupes: popierių ir popieriaus prekes; rašymo ir korektūros priemones; darbo stalo reikmenis; dokumentų laikymo ir archyvavimo prekes; konferencinę įrangą ir priedus; spausdinimo medžiagas (tonerius, rašalines kasetes ir kt.); kompiuterinę techniką ir jos priedus, biuro techniką; mokyklines prekes; verslo dovanas; buitines ir higienos prekes; maisto prekes ir kt.

Taip pat „Rutana“ gamina antspaudus; laminuoja; kopijuoja ir spausdina dokumentus; įriša dokumentus ir knygas; spausdina reklaminius užrašus; gamina vizitines korteles.

Visos kanceliarinės prekės greitai ir patogiai

rutana.lt įvairioms prekių grupėms nuolatos vykdomos patrauklios akcijos. O jei nerasite dominančios prekės ar turėsite klausimų  – Jums visada pagelbės įmonės vadybininkai.

rutana.lt – nuolat atnaujinama elektroninė parduotuvė, kurioje taupydami savo laiką ir pinigus galite nesudėtingai ir maloniai apsipirkti neišeidami iš namų ar biuro. Kanceliarinės prekės bus pristatytos Jūsų nurodytu adresu visoje Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus