visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip parinkti geriausią striukę vaikui?

Kaip parinkti geriausią striukę vaikui? Kaip parinkti geriausią striukę vaikui?

Išrinkti geriausią striukę savo vaikui nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti. Sunkumų renkantis sukelia ne tik striukės, bet ir visa vaikiška apranga, įvairios jos kategorijos. Grįžtant prie striukių, jas renkantis turite atsižvelgti į daugelį faktorių, įskaitant kainą, kokybę ir patvarumą bei funkcionalumą skirtingomis oro sąlygomis. Tikrai nenorite, kad jūsų vaikas jaustųsi nepatogiai ar būtų suvaržyti jo judesiai, todėl svarbu rasti gerai tinkančią striukę. Jei jus domina striukės vaikams, šiame straipsnyje rasite patarimų, kaip išsirinkti geriausią variantą perkant internetu arba fizinėse parduotuvėse.

Taigi, štai keletas patarimų, kaip išrinkti geriausią striukę savo vaikui.

Atkreipkite dėmesį į medžiagą

Striukės medžiaga yra svarbi tiek tam, kaip patogu bus ją nešioti, tiek tam, kiek patvarumo drabužis turės. Ieškokite striukių, pagamintų iš natūralių medžiagų, pavyzdžiui, medvilnės ar vilnos. Jos kvėpuoja ir nedirgina vaiko odos. Venkite striukių, kurių sudėtyje nėra nieko be sintetinių medžiagų, pavyzdžiui, poliesterio, kuris gali sulaikyti šilumą ir sukelia nuolatinį prakaitavimą.

Informacija apie audinio sudėtį turėtų būti nurodyta etiketėje arba gaminio prekės puslapio informacijos skiltyje.

Patikrinkite siūles

Striukės vaikams neturi būti ilgaamžės. Savaime suprantama, kad vaikas jas gana greitai išaugs, tačiau vaikai taip pat būna aktyvūs, daug dūksta. Dėl šių priežasčių drabužis vis tiek turėtų būti pakankamai patvarus. Jis negali greitai suplyšti ir turi atlaikyti mestus iššūkius bent jau iki tol, kol striukė bus išaugta.

Pirkdami parduotuvėje būtinai patikrinkite, ar ant striukės nesimato atspurusių siūlų arba prastai susiūtų siūlių. Jos gali lengvai įplyšti, o juk nenorite, kad jūsų vaiko striukė suplyštų vos po kelių kartų. Jei perkate internetu, dairykitės klientų atsiliepimų, kuriuose minima striukės pasiuvimo ir medžiagų kokybė.

Pasirinkite tinkamą dydį

Svarbu pasirinkti striukę, kuri gerai tinka jūsų vaikui. Per didelė striukė gali būti gremėzdiška ir nepatogi, o per maža striukė bus varžanti ir ankšta. Prieš pirkdami pirmą kartą, išmatuokite vaiko krūtinę, liemenį ir rankas. Pagal šiuos matmenis galėsite lengviau atsirinkti dydį, kuris jums tinka.

Jei nesate tikri, kokį dydį pasirinkti arba skirtumai yra labai minimalūs, prioritetą teikite striukėms, kurias galima šiek tiek reguliuoti. Pavyzdžiui, juosmens zonoje yra raištelis arba limpantys, užveržiami rankogaliai ir kita. Taip galėsite būti tikri, kad striukė gerai tiks, nepriklausomai nuo tikslių jūsų vaiko išmatavimų bei suteiksite jam(-ai) daugiau patogumo pakoreguoti veržimą ar laisvumą pagal norus.

Pagalvokite apie stilių

Žinoma, norėsite išsirinkti striukę, kurios išvaizda patiktų jūsų vaikui. Tai – sunkus darbas.

Striukės būna įvairių stilių - nuo sportinio, madingo (trendinio) iki klasikinio. Paprastai vaikus labiausiai traukia sportinės arba išskirtinės, ryškios išvaizdos drabužiai.

Jei nesate tikri, kokio stiliaus striukė patiks jūsų vaikui, geriausia rinktis neutralesnį, bet žaismingą variantą. Ideali striukė (pagal stilių) bus ta, kurią būtų galima dėvėti su įvairia apranga, tiek kasdieniam išėjimui, tiek šventei ar renginiui.

Paprastai, bent jau internete pravartu susiaurinti pasirinkimą iki kelių variantų ir tada savo atžalų tiesiogiai paklausti, kas jiems patinka labiausiai. Taip užtikrinsite, kad jie jausis nepriklausomi, nes renkasi patys, tačiau dėvės aukštos kokybės daiktus, kurių pirkimu galite būti patenkinti ir jūs.

Neperšlampančios ir neperpučiamos striukės

Lietuvoje vyrauja atšiaurios oro sąlygos. Žiemą, rudenį ir pavasarį gali būti labai žvarbu, pūsti stiprūs ir šalti vėjai, kristi kruša, kristi sniegas ir dar daugybė kitų iššūkių.

Todėl, jūsų vaikui svarbu parinkti striukę, galinčią apsaugoti jį nuo gamtos stichijų. Ieškokite tokio modelio, kuris būtų atsparus drėgmei ar net neperšlampamas. Taip pat verta dėmesio, jeigu striukė yra neperpučiama - atspari vėjui. Šios savybės padės išlikti vaikui šiltai ir sausai, kad ir koks oras būtų lauke.

Atšvaitai ir šviesą atspindinčios detalės

Jei su vaiku dažnai vaikštote ar važiuojate tamsiu paros metu, o galbūt gyvenate ne geriausiai apšviestoje gyvenvietėje, verta rinktis striukę su šviesą atspindinčiomis detalėmis. Tai padės jūsų vaikui būti geriau matomam iš transporto priemonių ir kitiems pėstiesiems ir galbūt padės išvengti nelaimingų atsitikimų.
Atsižvelgdami į šiuos patarimus, tikrai lengviau rasite tobulą striukę savo vaikui.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus