visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kadastriniai (geodeziniai) žemės sklypų matavimai Šiaulių, Joniškio, Pakruojo, Radviliškio, Kelmės ir Akmenės regionuose

Kadastriniai (geodeziniai) žemės sklypų matavimai Šiaulių, Joniškio, Pakruojo, Radviliškio, Kelmės ir Akmenės regionuose Kadastriniai (geodeziniai) žemės sklypų matavimai Šiaulių, Joniškio, Pakruojo, Radviliškio, Kelmės ir Akmenės regionuose

Kordimatas, UAB

kordimatas.lt

UAB „Kordimatas“ – įmonė, įsikūrusi Šiauliuose, atlieka žemės sklypų kadastrinius matavimus: nustato tikslius suformuotų žemės sklypų plotus ir parengia planus bei kitus duomenis, reikalingus įrašyti į kadastro duomenų bazę. Bendrovė žemės sklypų matavimų paslaugas teikia Šiaulių, Joniškio, Pakruojo, Radviliškio, Kelmės ir Akmenės regionuose.

Kadastriniai (geodeziniai) žemės sklypų matavimai

Laikydamiesi įstatymų reikalavimų ir apribojimų, UAB „Kordimatas“ gali atlikti tam tikro sklypo perdalijimą (amalgamaciją), kai pakeičiamos bendros sklypo ribos, bet neformuojami atskiri atidalijami žemės sklypai.

Viena iš įmonės teikiamų paslaugų – nužymėjimo darbai. Tai tokie geodeziniai matavimai, kurie vykdomi prieš statant statinius ar tiesiant kelius tam, kad jie atitiktų suprojektuotas koordinates. O ašių nužymėjimo darbai atliekami ir yra reikalingi norint įsitikinti, kad vykdant darbus nenukrypstama nuo projekto.

UAB „Kordimatas“ ruošia sklypų formavimo ir pertvarkymo projektus. Ši paslauga reikalinga formuojant žemės sklypų ribas, kai projektuojami nauji žemės sklypai, padalijami žemės sklypai, keičiamos gretimų žemės sklypų ribos, sujungiami keli žemės sklypai į vieną.

Bendrovės darbuotojai sudarinėja topografines nuotraukas, kurios būtinos pradedant bet kokius projektavimo darbus. Topografiniame plane būna išsamiai pavaizduota esama vietovė, reljefas ir inžineriniai tinklai. Skaitmeniniu būdu pateiktos toponuotraukos bus tikslios ir kokybiškos bei suderintos su inžinerinius tinklus eksploatuojančiomis įmonėmis ir savivaldybėmis.

Kadastriniai (geodeziniai) žemės sklypų matavimai

UAB „Kordimatas“ parengia pastatų kontrolines (geodezines) nuotraukas, kurios yra privalomos priduodant statinius statybos inspekcijai. Nuotraukos parengiamos atliekant kontrolinius statinių matavimus valstybinėje koordinačių sistemoje. Tikrinamas pastatytų statinių atitikimas techniniam projektui bei atstumų išlaikymas nuo sklypo ribų.

Naujai montuojant požeminius inžinerinius tinklus bei komunikacijas, UAB „Kordimatas“ Jums parengs požeminių komunikacijų geodezines (išpildomąsiais) nuotraukas. Valstybinėje koordinačių sistemoje išmatuos nutiestus požeminius tinklus, nustatys erdvinius aukščius (altitudes), nurodys atstumus nuo pastovių elementų. Šie duomenys bus įvedami į savivaldybių duomenų bazę.

UAB „Kordimatas“ teikia profesionalias konsultacijas, žemės matavimo klausimais. Jei Jums reikalingos profesionalios ir itin tikslios žemės sklypų matavimų paslaugos Šiauliuose ir Šiaulių rajone, Joniškyje, Pakruojyje, Kelmėje, Radviliškyje, Akmenėje ar kituose regionuose – kreipkitės į UAB „Kordimatas“ specialistus!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus