visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Eglės medienos terasa Hybrid Aqua Oil – grožis ir patvarumas, užtikrintas Skandinaviškos lentų padengimo technologijos

Eglės medienos terasa Hybrid Aqua Oil – grožis ir patvarumas, užtikrintas Skandinaviškos lentų padengimo technologijos Eglės medienos terasa Hybrid Aqua Oil – grožis ir patvarumas, užtikrintas Skandinaviškos lentų padengimo technologijos

MM Statyba, UAB

www.mmstatyba.lt

Terasa – puiki vieta leisti laiką su šeima ar draugais. Šiai dienai siūloma daug skirtingų terasų variantų, tačiau MM Statyba“ pristatomas naujas produktas – Hybrid Aqua Oil“ terasinės lentos išsiskiria iš kitų savo privalumais. Įmonė daugelį metų montuoja, renovuoja ir prižiūri terasas, todėl įgytos patirties dėka klientams gali pasiūlyti aukščiausios kokybės gaminius. Taigi, kas yra Hybrid Aqua Oil“?

„Hybrid Aqua Oil“ – itin estetiškos ir patvarios, pagamintos naudojant Skandinavišką padengimo technologiją eglės medienos terasinės lentos. Idėja rinkai pristatyti visiškai naują produktą kilo įsiklausant į klientų poreikius – turėti gražią ir itin atsparią terasą, kurios priežiūra būtų minimali, o ji tarnautų ilgus metus. Taigi, taip Lietuvoje atsirado naujas, pagamintas pagal Skandinavišką technologiją produktas. „Hybrid Aqua Oil“ terasinės lentos atitinka aukščiausios kokybės standartus yra išskirtinės išvaizdos, atspalvių, o lentų impregnavimo ir padengimo technologija suteikia ženkliai didesnę apsaugą nuo aplinkos veiksnių.

„Hybrid Aqua Oil“ terasinės lentos yra pagamintos iš Skandinaviškos eglės medienos. Eglės mediena yra pripažįstama kaip viena tinkamiausių medžio rūšių statybinėms konstrukcijoms. Gerai yra tai, kad ši mediena yra linkusi išlaikyti savo šviesią spalvą, todėl specialus padengimas padeda išryškinti medienos struktūrą. Dėl to terasinės lentos atrodo itin gražiai. Eglės mediena yra labiau sakinga nei pušies mediena, todėl labiau atsparesnė puvimui, taip pat eglė mėgiama dėl smulkaus plaušo bei lankstumo. Sakinga mediena, šiuo atveju eglė, yra linkusi mažiau įgerti į save įvairias medžiagas, todėl specialios technologijos proceso metu, „Hybrid Aqua Oil” terasinės lentos yra sendinamos. Dėl šios technologijos terasinės lentos žymiai geriau ir lengviau padengiamos impregnuojančiomis medžiagomis, alyva. Lyginat su pušies mediena, eglės medienos šakutės yra mažesnės, mažiau pastebimos.

Tik aukščiausios kokybės A klasės mediena

Terasinės lentos pagal kokybę yra skirstomos į tris klases: A, B arba AB. Dažnai terasų montavime mediena neperkopia AB klasės (A ir B tipo lentų mišinys, iš kurių B tipo lentos šiame mišinyje sudaro apie trečdalį visų lentų).

Įmonei „MM Statyba“ svarbu, kad klientai gautų kokybiškiausią produkciją. Tik taip bus užtikrinamas terasos grožis ir ilgaamžiškumas. Ne išimtis ir rinkai pristatoma „Hybrid Aqua Oil“ mediena, kuri yra aukščiausios A klasės.

B tipo terasinės lentos yra ne tokios gražios ir kokybiškos, kaip A tipo, tačiau jos pigesnės, gali būti matomi didesni defektai – jos gali būti daugiau aptrupėjusios, jose matomi įskilimai, santykinai didesni, nei A tipo lentose, jų briaunos gali būti iš dalies pažeistos. Todėl norintiems kokybiško produkto ir itin gražios terasos „Hybrid Aqua Oil“ terasinės lentos geriausias pasirinkimas.

A kokybės klasės „Hybrid Aqua Oil“ terasinės lentos yra ypatingai gražios ir tolygios. Jose neaptiksite supuvusių šakų ar vietų, kuriose didelė šaka yra visiškai iškritusi, atsiradusi skylė.

Medienos padengimo technologija

Speciali „Hybrid Aqua Oil“ terasinių lentų medienos apdorojimo technologija, kuri plačiai naudojama Skandinavijos šalyse, leidžia suteikti visapusišką apsaugą nuo aplinkos veiksnių: UV spindulių, drėgmės ir vandens įtakos. Specialios „Hybrid“ technologijos proceso metu mediena yra sendinama, kad dar labiau išryškėtų medienos raštas. Mediena sendinama dėl vizualinio aspekto ir dėl to, kad geriau įsigertų ir ilgiau išliktų cheminės impregnavimo technologijos metu naudojamos medžiagos.

Impregnavimo technologijos proceso metu iš pradžių yra atliekamas „Aqua“ vandens pagrindu padengimas, kuris suteikia medienai atsparumo nuo UV saulės spindulių. Mediena įtakojama UV saulės spindulių greičiau blunka, praranda pirminę išvaizdą: pagelsta, papilkėja, sutrūkinėja ir skaidosi. Po „Aqua“ technologinio proceso seka „Oil“, kuri apsaugo nuo vandens, drėgmės įgėrimo ir temperatūrų svyravimo, kas sąlygoja plyšių susidarymą, mediena gali pradėti mėlynuoti arba apninkti medieną ardantys grybai. „Hybrid Aqua Oil“ terasinių lentų gamybos technologija buvo specialiai sukurta tam, kad mediena būtų visapusiškai apsaugota nuo aplinkos veiksnių ir terasinės lentos lentos būtų itin ilgaamžiškos.

Eglės medienos terasa

Spalvų paletėje išskirtinės spalvos

Terasinių lentų spalvų gamoje siūlomos visiškai naujos, išskirtinės, niekur nematytos spalvos, kurios būdingos tik „MM Statyba“ terasinėms lentoms „Hybrid Aqua Oil“.

Šiuo metu „Hybrid Aqua Oil“ terasines lentas jūsų terasos montavimui galima rinktis iš trijų spalvų: tamsiai pilka („Grey“), žalsvai pilka („Olive grey“) ir peršviečiama ruda („Light brown“). Spalvos padengimas neužtamsina terasinių lentų medienos, o suteikia subtilaus akcento ir padeda išryškinti medžio struktūrą.

„MM Statyba“ džiaugiasi, kad daugelį metų trukusios paieškos ir gamybos technologijos proceso tobulinimas pasiteisino, ko dėka šiąandien dienai gali jums pristatyti šį naują ir labai kokybišką produktą, kuris neabejotinai pateisins net ir didžiausius jūsų lūkesčius, o sumontuota terasa atrodys išskirtinai!

Jeigu turite klausimų dėl terasos montavimo darbų, neapsisprendžiate kokias terasines lentas parinktis ar turite kitų klausimų, kviečiame susisiekti su „MM Statyba“ ir kartu rasti sprendimą. Konsultacija visiškai nieko nekainuoja, o esant poreikiui, „MM Statyba“ meistrai atvyks pas jus su terasinių lentų pavyzdžiais, išmatuos būsimos terasos plotą, paskaičiuos sąmata, parengs vizualinį sprendimą.

„Mes vertiname nuoširdų bendravimą ir norime jums suteikti kokybiškiausias paslaugas ir produktus, todėl drąsiai kreipkitės ir kartu padiskutuosime, rasime geriausią ir labiausiai jums tinkantį sprendimą.“ – „MM Statyba“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus