visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gyvos stabilizuotų samanų sienos – unikalus akustinis gamtos prisilietimas

Gyvos stabilizuotų samanų sienos – unikalus akustinis gamtos prisilietimas Gyvos stabilizuotų samanų sienos – unikalus akustinis gamtos prisilietimas

Gėlių aveniu, UAB

www.gajadecor.lt

„Gaja Decor Group“ – profesionalų komanda, kurianti išskirtinio dizaino interjerą iš stabilizuotų augalų. Tai įmonė, kuri dar tik kylant biurų ar kitų pastatų pamatams, brėžiniuose žymi savo būsimų dekoracijų įrengimo vietas. Į „Gaja Decor Group“ kreipiasi architektai, siekdami pastatus paversti ne dekoratyviais, bet ir patogiais gyventi ar dirbti.

Nemažą dalį sąvokoje „patogumas“ užima ir žema triukšmo tarša ar gera garso izoliacija. Būtent šiomis savybėmis pasižymi „Gaja Decor Group“ kuriamos stabilizuotų augalų sienos, akustinės sienelės, pertvaros tarp darbo stalų, paveikslai ir kitos dekoracijos. Šiuos savo gaminius įmonės dizaineriai ir konsultantai, susitikę su klientais, projekto dizaineriais ar architektais, jau ne pirmus metus siūlo įrengti ypač didelėse, erdviose patalpose. Taip dažnu atveju niūriai aplinkai ne tik suteikiamas estetiškas, prie gamtos priartinantis vaizdas, bet ir išsprendžiamos triukšmo problemos.

Specialia technologija „užmigdyti“ augalai efektyviai mažina akustinius trikdžius patalpoje, leisdami kokybiškai dirbti, ilsėtis ar tiesiog patogiai gyventi miesto ritmu pulsuojančioje aplinkoje.

„Gaja Decor Group“ pagal individualius poreikius sukurta stabilizuotų samanų sieninė dekoracija – unikalus centrinis dekoro elementas, kuris yra daugiau nei tik papuošalas: tai yra pareiškimas.

Gyvos stabilizuotų samanų sienos

Iš samanų suformuota geometrinių formų dekoracija, sudaranti trimatį muralą, įkvepia gyvybę bet kuriai erdvei. Beribių grafinių formų mišinys susijungia į kruopščiai suderintą raštą ir sukuria tiek vizualiai patrauklią, tiek aplinkai draugišką unikalią kompoziciją – floralinę dekoraciją.

Natūrali samanų tekstūra ir spalvų gama organiškai įsilieja į šiuolaikinį dizainą. Spalvų įvairovė dar labiau padidina samanų universalumą, jos lengvai pritaikomos prie bet kokių patalpų spalvų derinių ar gali išsiskirti kaip ryškus fokuso taškas. Šis šedevras, liudijantis gamtos įkvėpto dizaino transformacinę galią, išdėstytas frezuotose medienos vilnos plokštėse, todėl bet kurioje aplinkoje dar efektyviau sprendžia ir triukšmo bei aido problemas, nes ir stabilizuotos samanos, ir medžio vilna yra tobulai veikianti garso izoliacija.

Gyvos stabilizuotų samanų sienos

Unikalios samanų sienos dekoracijos grožio esmė – prisitaikymas. Įkvėpta bet kokio grafinio rašto, ji gali būti pritaikoma kuriant meninius dizainus ar korporatyvines estetikas. Samanomis galima atkurti beveik begalinę grafikos įvairovę, tai daro ją universalia interjero dizaino priemone. Į ją galima įtraukti įmonės logotipus ar kitus grafinius elementus, todėl tai nėra tik dekoracija, tai – ir komunikacijos įrankis.

Gyvos stabilizuotų samanų sienos

„Gaja Decor Group“ samanų sienos dekoracija – daugiau nei tik dizaino elementas. Tai pokalbių pradžia, meno kūrinys ir gamtos galios liudijimas dizaine. Ji – bet kurios erdvės širdis, gamtos prisilietimas patalpoje, suteikiantis unikalų, įsimintiną potyrį, švarų garsą ir komfortą dirbti bei gyventi.

Straipsnis parengtas pagal: Structum. Unikalus akustinis gamtos prisilietimas.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus