visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti

SVAJONIŲ VEJOS

SVAJONIŲ VEJOS - Decadus, UAB - dirbtinė žolė Royal Grass®, austa PVC ir vinilo danga, lauko baldai, dirbtinės žaliosios sienelės​Pabodo nuolatinė vejos priežiūra ar vis pritrūkstate tam laiko ir jėgų? "Svajonių vejos" turi Jums praktišką išeitį! Jūs tiesiog pamiršite nelengvą vejos priežiūrą, o kasdien (net ir šaltuoju sezonu!) galėsite vaikščioti ant žalios ir tvarkingos žolytės. Įsivaizduokite, kad patogiai įsitaisote jaukioje Jūsų erdvėje, ir be jokios sąžinės graužaties (jog jau laikas pjauti žolę!)  mėgaujatės kvapniu kavos puodeliu ar Jūsų mėgstamu gėrimu, įdomia knyga, pagaliau skiriate laiko sau ir Jums brangiems žmonėms? Skamba labai gražiai, bet tai realu ir gali būti Jūsų namuose, biure, sodyboje!

Planuojate išvykti ilgesniam laikui? Jokio galvos sukimo dėl vejos laistymo ir priežiūros! Jūs grįžtate namo ir randate veją tokią, kokią palikote prieš išvykdami: tvarkingą, neišdžiūvusią, neperaugusią ir gražiausiai žaliuojančią!

 Dirbtinė žolė ROYAL GRASS®

Dirbtinė dekoratyvinė danga, arba kitaip dar vadinama dirbtinė žolė, yra pagaminta iš polietileno (PE) pluošto, turinti savo technines savybes kaip aukštį (mm), pluošto dydį (dtex), storį (µ), dygsnių skaičių, drenažo pajėgumą (l/min).
Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti
Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® puikiai tinka įvairiems interjero, eksterjero ir kraštovaizdžio sprendimams: balkonams, stogams ir terasoms, privatiems kiemeliams ir teritorijoms, vaikų žaidimo aikštelėms, prie baseinų, kapams. Ši danga plačiai naudojama  viešose erdvėse kaip transporto žiedų salose, miesto erdvėse, pvz., lauko kavinėse, ant pastatų fasadų, aikštėse. Taip pat įvairiems renginiams (madų, kultūros, sporto, laisvalaikio ir kt.).

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® yra naudojama ne tik lauke, bet ir viduje. Ji neturi nemalonaus kvapo, nėra toksiška, todėl puikiai tinka įvairiems interjero sprendimams. Ant jos gali vaikščioti ir žaisti vaikai ir naminiai gyvūnai! Dirbtinę veją ROYAL GRASS® galima puikiausiai kloti vietoj natūralios. Ji atspari tiesioginiams saulės spinduliams - turi net 11 metų garantiją nuo UV spindulių; šalčiui, neslenka ir nedūlyja.

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti

Dirbtinės žolės ROYAL GRASS® privalumai:

Lyginant su natūralia žole, dirbtinės privalumai yra akivaizdūs, tuo labiau, kad technologijos kuo toliau, tuo labiau tobulėja, ir dabar dirbtinė žolė atrodo kaip natūrali. Taigi dirbtinė veja pasižymi tuo, kad jos:

1. NEREIKIA PJAUTI: Šiomis dienomis, esant dideliam mūsų gyvenimo užimtumui, nėra taip paprasta rasti laisvą dieną paimti į rankas žoliapjovę. Užtat dirbtinės vejos Jums niekada nebereikės pjauti. Nė karto! Tai taip pat duoda papildomą naudą, nes nereikia pirkti žoliapjovės ir skirti jai vietos laikymui. Mums tai yra didžiulis privalumas – veja be jokio vargo!

2. NEREIKIA LAISTYTI: Šiandien pasaulyje vandens taupymas darosi vis opesnė ir aktualesnė problema. Turint dirbtinę veją Jums daugiau niekada nereikės laistyti žolės, o taip Jūs tiesiogiai prisidėsite prie vandens taupymo ir aplinkos saugojimo, o be to sutaupysite ir savo asmeninių kaštų.

3. MINIMALI PRIEŽIŪRA: Retam žmogui patinka leisti savo brangų laiką ir pinigus kruopštiems vejos priežiūros darbams: aeruoti, skarifikuoti, laistyti, pjauti, iš naujo sėti ir tręšti veją. Jei nesate vienas iš tų, tada dirbtinė veja yra puikus sprendimas, nes ji iš esmės nereikalauja jokio aptarnavimo. Mes rekomenduojame retkarčiais veją prašukuoti, pašalinti šiukšles ir apskritai laikyti ją tvarkingą. Gyvenimas be vejos priežiūros - tikra palaima! Tai taip pat didelis privalumas, jei jūs ketinate pirkti dirbtinę žolę verslui: poilsio namams, viešbučiui ar SPA salonui.

4. NENUVYS: Jums nebereikės nerimauti dėl pripučiamo vandens baseino, augalų vazono ar kitko, kas uždengtų veją ilgesnį laiką - skirtingai nuo natūralios vejos, dirbtinė žolė nenuvys ir neparuduos.

5. VISADA ir VISUR ŽALIUOJANTI VEJA: Dirbtinė žolė žaliuos, net šešėlyje ar šiaurės pusėje. Tai yra vietos, kuriose natūrali veja tikrąja ta žodžio prasme kovoja dėl išgyvenimo. Bet dirbtinė žolė žaliuos visur, kur ją įrengsite.

6. APLINKOS TAUSOJIMO FAKTORIUS: Šiame amžiuje mes visi turėtume būti susirūpinę dėl aplinkos. Pagrindinis dirbtinės žolės neigiamas aspektas yra gamybos procesas, kuris reikalauja polimerinių medžiagų (o tai reiškia - naftos išteklių) vartojimo dideliais kiekiais. Tai visiškai teisinga, kad ši produkcija gamina anglies pėdsaką, kuris turi neigiamą poveikį aplinkai. Tačiau yra daugybė teigiamų faktorių, kurie, kaip mes manome, atsveria neigiamą gamybos faktorių:

a) VANDENS TAUPYMAS: Dirbtinė veja padeda sutaupyti vis mažėjančias gėlo vandens telkinių atsargas. Manome, kad jau šio vieno argumento užtenka kaip įtikinamos priežasties dirbtinės vejos pasirinkimui.

b) NEREIKIA PJAUTI – ENERGIJOS TAUPYMAS: Pasak Aplinkos apsaugos agentūros (EPA) 1 valanda žolės pjovimo benzinine vejapjove atitinka apie 60 km kelio automobiliu. Jei veja buvo pjauta pusvalandį 10 kartų per metus, tada žoliapjovė bus išmetusi į aplinką teršalų, atitinkančių 4.660 km kelio važiuojant automobiliu. Manome, kad tai yra dar vienas įtikinamas argumentas UŽ dirbtinę veją.
 
c) JOKIŲ CHEMIKALŲ: Pesticidai ir herbicidai yra plačiai naudojami vejos priežiūrai. Tiesiog apsilankykite savo vietos "pasidaryk pats" parduotuvėje ir pamatysite, kokia yra įvairių cheminių priemonių pasiūla piktžolėms, samanoms naikinti. Turint dirbtinę žolę Jums nereikės naudoti šių aplinkai kenksmingų produktų.

d) NELIEKA ATLIEKAMŲ ATRAIŽŲ (kai klojamos ruloninės vejos): Jei nebus tinkamai utilizuotos, natūralios žolės atraižos gali būti žalingos aplinkai, nes po lietaus jos gali užkimšti kanalizaciją, ir galiausiai užteršti vidaus vandenis pesticidais, tokiu būdu griaudamos subtilią ekosistemos pusiausvyrą mūsų miestuose ir kaimuose.

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti

Privalumai VAIKAMS: Visos mūsų dirbtinės dangos gaminamos pagal aukščiausius standartus, siekiant užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą. Manome, kad yra keli pagrindiniai dirbtinės žolės privalumai vaikams:

DAUGIAU JOKIO PURVO! Pagaliau baigėsi tos dienos, kai po kiemo ar sodo žaidimų vaikai grįžta namo žeme, žole ir kitokiu purvu išteptais drabužiais.

PUIKIAI TINKA LIETUVIŠKIEMS ORAMS: Net saulėtą vasaros dieną sulaukiame lietaus ir net kelis kartus per dieną. Dirbtinė žolė išdžius greičiau negu natūrali, nes ji nesulaiko vandens ir tokiu būdu nesusidaro balos. Tai reiškia, kad iš karto po lietaus Jūsų vaikai galės bėgti žaisti atgal į sodą ir ilgiau būti bei žaisti gryname ore!

MINKŠTA VEJA NET MAŽIAUSIOMS PĖDUTĖMS: Mūsų asortimentas buvo sukurtas vienu principu: kad reali išvaizda atitiktų pojūčius vaikščiojant ant dirbtinės vejos. Jūsų mažyliui patiks bėgioti ant šios žolytės!

GALIMA VALYTI: Mažyliai labai mėgsta tyrinėti pasaulį ragaudami viską iš eilės, o dirbtinę žolę galima plauti net su plovikliais, todėl Jūs visada būsite ramūs, kad mažylis nesuvalgys kokio “keisto” ir nevalgomo dalyko.

NEREIKIA UŽPILDYTI SMĖLIU: Smėlio užpildas, mažos granulės, dažnai naudojami dirbtinės žolės dangai prislėgti ir padėti išlaikyti vertikalų žolės plaušo stovėjimą. Mūsų produkcijos asortimentas buvo papildytas dangomis, kurių nebūtina užpildyti. ROYAL GRASS® pasitelkė brangesnį gamybos būdą, išgaunant tankesnę dangą. Tai reiškia, kad Jums neteks jaudintis, kad Jūsų vaikutis netyčia paragaus smėlio ar granulių.

JOKIŲ CHEMIKALŲ ir ŽOLĖS PJOVIMO: Jums nebereikės naudoti pavojingų cheminių medžiagų, kaip pesticidų ir trąšų. Taip pat daugiau nebereikės pjauti žolės, nes ji bus visada kaip ką tik nupjauta, ir kuriems nebereikės laukti, kol tėtis pjaus veją ar kol joje nebeliks pesticidų, kad galėtų joje saugiai žaisti ir bėgioti.

JOKIŲ ALERGIJŲ: Paskutiniu metu vis daugiau vaikų ir suaugusiųjų kenčia nuo alergijos. Dirbtinė veja nesukels panašių problemų, kaip kad tai sukelia natūrali žolė.

Dirbtinė žolė ROYAL GRASS® - visada tvarkinga, neišdžiūvusi, neperaugusi ir gražiausiai žaliuojanti

Privalumai NAMINIAMS GYVŪNAMS: Šiais laikais vis daugiau naminių gyvūnų mylėtojų renkasi dirbtinę žolę. Kodėl?

DRENAŽAS: Visi mūsų produktai turi drenažo skylutes, kurios leidžia skysčiams lengvai nubėgti po danga. Tačiau, jei dirvožemis yra molingas ir skysčiai sunkiai susigeria į žemę, tada Jums reikia turėti minty, kad šlapimas nubėgs į apačią tiek, kiek tai leis pati dirva.

LENGVA VALYTI: Kai produktas yra pagamintas iš plastiko, jį lengva valyti: galima tik su žarna arba laistytuvu; kitais atvejais Jūs puikiausiai galite naudoti muilą ir ploviklius.

NELIEKA RUDŲ DĖMIŲ: Skirtingai nuo natūralios vejos, dirbtinė nenuvys ir neparuduos, jei šuo nusišlapins toje vietoje.

TRAUKIMO GALIA: Šunys mėgsta kasti žemę, bet mūsų danga yra kruopščiai patikrinta ir gali atlaikyti šuns ar katės nagų išdaigas :)

JOKIŲ PURVINŲ PĖDUČIŲ! Lyjant lietui, skirtingai nuo natūralios vejos, galite nebesibaiminti, kad Jūsų augintinis grįš namo visas purvinas. Šunys ir katės tikrai mėgsta šį paviršių.

JOKIŲ CHEMIKALŲ! Kadangi dirbtinės žolės nereikia tręšti, Jums nebereikės nerimauti, kad Jūsų augintinis lyžtels chemikalų.

Taigi apibendrinant, dirbtinės žolės privalumai akivaizdūs:

PRAKTIŠKUMAS
ILGAAMŽIŠKUMAS.
MINIMALI PRIEŽIŪRA.
ŠVARA ir ESTETIKA.
APLINKOS TAUSOJIMAS.

"Svajonių vejos" - oficialus Royal Grass® atstovas Lietuvoje. Bendrovė dirbtinių vejų srityje specializuojasi jau devintus metus. Konsultuojame visais klausimais: nuo produkto pasirinkimo iki vejos įrengimo. Vietoje turime dangas ir jų pavyzdžius bei reikiamus komponentus dangos paklojimui. Pageidavus atliekame klojimo darbus. Galima dirbtinės žolės kilimų nuoma. Visa produkcija yra ypač aukštos kokybės, turinti garantiją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus