visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gėlių pristatymas

Gėlių pristatymas Gėlių pristatymas

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlės mus supa visur. Kaimuose sodai apsodinti gėlynais, miesto pakraščiuose, šalikėlėse išvysime gėles, namuose norėdami sukurti jaukumą, gerą nuotaiką taip pat sodiname, merkiame į vazas gėles. Gėlės „įžiebia“ mūsų veiduose šypsenas, pagerina mūsų dieną, nepasitikintiems savimi prideda pasitikėjimo ir supratimo, kad jie yra reikalingi. Gėlės keičia mūsų gyvenimus, jas mėgsta visi.  Norėdami pasveikinti ar nustebinti artimą žmogų galime pasinaudoti tam skirta paslauga – gėlių pristatymu.

Gėlių pristatymo į namus būdai

  • Gėlių pristatymas floristo pagalba. Floristas, kuris gamino gėlių puokštę, gavėjui pristatys tiesiai į namus. Šiuo atveju užsakovas gali būti ramus, nes gėlės bus pristatytos saugiai ir sutartų laiku. Kai kurie floristai informuoja užsakovą apie gėlių įteikimo laiką.
  • Gėlių pristatymas kurjeriu. Pastaruoju metu populiarėjantis gėlių pristatymo būdas – kurjeriu. Pristatymo būdas yra patogus, nes gavėjas gavęs gėles turi pasirašyti, kad siunta įteikta. Tačiau jei užsakovas pageidaus įteikti gėles nurodytų laiku – šis pristatymo būdas netiks.
  • Gėlių pristatymas į pašto dėžutę. Ši paslauga praktikuojama užsienio šalyse. Gėlių puokštės gaminamos labai mažos, kad tilptų į gavėjo  pašto dėžutę. Gėlės supakuojamos į dėžutę ir suvyniojamos į servetėlę. Gautas gėles gavėjui telieka pasimerkti į vazą. Kartu su gėlėmis yra pridedama žinutė nuo užsakovo. Pristatymas vyksta per 1-2 darbo dienas.

Gėlių pristatymas Vilnius

Vilniuje gėlių salonų yra ypatingai daug, bet ne visi salonai gali pasiūlyti gėlių pristatymo į namus paslaugą. Gėlių salonas „Inesos gėlės“ teikia pristatymo į namus paslaugą. Salonas yra įsikūręs Vilniuje ir Vilniaus rajone. Pateikti užsakymus galite atvykdami į saloną, per internetinį puslapį arba paskambindami telefono numeriu ir išdėstę pageidavimus.  Jeigu gėlių gavėjas gyvena Vilniuje arba Vilniaus rajone gėlių pristatymas nemokamas. Gėlės dar tą pačią dieną pristatomos nurodytu adresu. Esant pageidavimams gėles pristatomos nurodytą dieną ir valandą. Užsisakant nemokamą pristatymo paslaugą prašysime nurodyti kliento gyvenamosios vietos adresą ir tikslų laiką kada klientui pristatyti džiaugsmą. Rašome atvirukus, raštelius bei palinkėjimus.

Be gėlių gyvenimas prarastų džiugesį. Gėles dovanojame norėdami nustebinti mums brangius žmones. Jei  norite padaryti artimajam staigmeną – „Inesos gėlės“ gėlių pristatymas į namus Vilniuje visuomet jūsų paslaugoms!

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus