visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

BOLIX HD fasadų apšiltinimo sistemos – padidinto atsparumo namų sienų apšiltinimui

Bolix HD apšiltinimo sistemos – padidinto atsparumo namų sienų apšiltinimui Bolix HD apšiltinimo sistemos – padidinto atsparumo namų sienų apšiltinimui

Oficialus „BOLIX“ atstovas Baltijos šalims „Konstruktorius LT“ pristato „BOLIX HD“ apšiltinimo sistemas, kurios pagalba pastato fasadas įgis nepaprastą atsparumą aplinkos poveikiui ir smūgiams.

BOLIX HD apšiltinimo sistemos

„BOLIX HD“ apšiltinimo sistemos skirstomos į:

„BOLIX HD BRONZE“ – fasadų apšiltinimo putų polistirenu sistema su mineralinio tinko ir silikoninių dažų apdaila

Naudojant „BOLIX HD BRONZE“ gaminių rinkinį, gaunami puikūs išorinio sluoksnio garų pralaidumo parametrai ir savaiminio apsivalymo efektas, išlaikant nepaprastai palankią visos sistemos kainą.

Sistemoje naudojamas fasado sluoksnis „BOLIX SIL-P“ – silikoniniai dažai, labai gerai atstumia vandenį, dėl ko vanduo susikaupia lašeliais, lengvai nuriedančiais dažytu paviršiumi. Vandens lašai neprasiskverbia į fasado struktūrą, nes jie minimaliai su ja sąveikauja.

„BOLIX HD BRONZE“ fasadų apšiltinimo sistema pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Ši sistema dėl santykinai mažos kainos, natūralių medžiagų ir aukštos siūlomos technologijos kokybės ypač rekomenduojama vienos šeimos namams apšiltinti.

„BOLIX HD SILVER“ – fasadų apšiltinimo putų polistirenu sistema su silikoninio tinko apdaila

„BOLIX HD SILVER“ sienų apšiltinimo sistema pasižymi didesniu mechaniniu atsparumu, sumažintu vandens įgeriamumo ir savaiminio apsivalymo efektu. Dėl puikių savaiminio apsivalymo savybių ši apšiltinimo sistema ypač rekomenduojama pastatams, kurie yra nuolat veikiami pramonės įmonių ir atmosferos taršos.

Sistemoje naudojamas viršutinis sistemos sluoksnis „BOLIX SIT-P“ silikoninis tinkas, kuris, kaip ir „BOLIX SIL-P“ dažai, labai gerai atstumia vandenį. Šios sistemos paviršinis sluoksnis yra labiau atsparus smūgiams.

„BOLIX HD SILVER“ apšiltinimo sistema pasižymi puikiomis savaiminio apsivalymo savybėmis, o tai ypač svarbu šiuolaikiniame urbanizuotame pasaulyje.

„BOLIX HD SILVER“ sistema rekomenduojama pastatams, esantiems netoli didelių pramonės kompleksų ir labai urbanizuotų teritorijų. Puikios savaiminio apsivalymo savybės reiškia, kad išoriniai teršalai, pavyzdžiui, dūmtraukių suodžiai, neprasiskverbia į tinko struktūrą, o lietaus vanduo, susikaupiantis lašais, nubėgdamas sienos paviršiumi, kartu nusineša visus nešvarumus.

„BOLIX HD GOLD“ – sienų apšiltinimo putų polistirenu su dvigubu stiklo pluošto tinklo sluoksniu sistema ir silikoninio tinko apdaila

Dvigubo armuojančio tinklo sluoksnio ir stiklo pluoštu sustiprintų klijų dėka „BOLIX HD GOLD“ sistema pasiekia mechaninį atsparumą smūgiams, viršijantį 20 J. Be to, dėl mažesnio paviršiaus vandens įgeriamumo, didelės sukibimo jėgos tarp atskirų sluoksnių ir savaiminio apsivalymo efekto, „BOLIX HD GOLD“ sistema tampa ypač atsparia nepalankioms aplinkos sąlygoms.

„BOLIX HD GOLD“ apšiltinimo sistemą rekomenduojama naudoti pastatuose, veikiamuose ypač nepalankių oro sąlygų: dažnesnių kritulių, ekstremalių temperatūrų, gūsingo vėjo ir kitų panašių veiksnių. Lietaus vanduo, susikaupiantis lašais ant vandenį atstumiančio paviršiaus, nubėgdamas sienomis, neprasiskverbia į tinką ir kartu nusineša visus nešvarumus. Tai užkerta kelią pagrindo sudrėkinimui ir vandens dalelių užšalimui paviršiniame fasado sluoksnyje, kuris tokiu būdu apsaugomas nuo suskeldėjimo.

Ši sienų apšiltinimo sistema pasižymi neįprastai dideliu atsparumu smūgiams – 15 J, naudojant du 145 g/m2 stiklo pluošto tinklus arba 20 J naudojant vieną 145 g/m2, o kitą 336 g/m2 tinklą).

„BOLIX HD EXTREME“ – technologiškai pati pažangiausia BOLIX HD serijos sistema

Naujoviškų dispersinių klijų panaudojimo dėka „BOLIX HD EXTREME“ apšiltinimo sistema pasižymi iki šiol rinkoje nepasiekiamais parametrais: ypač dideliu mechaniniu atsparumu smūgiams, geriausiu sukibimu su putų polistireno plokštėmis ir precedento neturinčiu elastingumu.

„BOLIX HD EXTREME“ sistemos paviršių atsparumas smūgiams viršija 130 J.

„BOLIX HD EXTREME“, ypatingo atsparumo smūgiams dėka, galima naudoti mechaniškai pažeidžiamose vietose, tokiose kaip daugiabučiai, pramoniniai pastatai, mokyklos, fasadų cokoliai, laiptinės ir kiti panašūs paviršiai. „BOLIX HD EXTREME“ sistema ypač atspari smūgiams – 25 J, naudojant tik vieną stiklo pluošto tinklo, kurio svoris 145 g/m2 arba daugiau nei 130 J, naudojant vieną 145 g/m2, o kitą 335 g/m2 svorio tinklo sluoksnį.

BOLIX HD apšiltinimo sistemos

„BOLIX PASSIVE THERM“ – išorinių ekologinių ir energiją taupančių namų sienų apšiltinimo sistema

„BOLIX PASSIVE THERM“ apšiltinimo sistema, naujoviškų surinkimo ir pagrindo paruošimo technologijų dėka, atitinka aukščiausius ekologiniams ir energiją taupantiems pastatams keliamus reikalavimus.

„BOLIX PASSIVE THERM“ iš kitų sistemų išsiskiria tuo, kad turi EKOLOGINIŲ PASTATŲ, TURINČIŲ NUO 2016-12-01 TECHNINĮ PATVIRTINIMĄ!

„BOLIX PASSIVE THERM“ pritaikymas

  • iki 50 cm storio EPS putų polistireno plokštėms;
  • baltam ir grafitiniam putų polistirenui.

Priešsmūginė sistema BOLIX HD – nesunaikinamas pastatų fasadas

Stabilus ir užimantis tvirtą poziciją prekės ženklas, siūlantis puikios kokybės produktus – tai keli iš daugelio „BOLIX” prekės ženklo ypatybių. „BOLIX“ įmonėje nuolatos investuojama į visus kokybės aspektus, pradedant nuo produkto kūrimo, gamybos, logistikos, pardavimo ir baigiant aptarnavimu po pardavimo. Visi etapai buvo iš esmės modernizuoti. Pati svarbiausia investicija yra indėlis į personalą – darbuotojai yra vertingiausias įmonės kapitalas. „BOLIX“ turi naujovišką laboratoriją, yra įdiegta atitinkamų gamybos etapų stebėjimo kompiuterinė sistema, o žaliavų dozavimo ir produkto pakavimo procesai yra visiškai automatizuoti.

 „Konstruktorius LT“ statybinių ir apdailos medžiagų asortimente siūlomi tinkai, klijai ir kiti produktai, esantys „BOLIX“ šiltinimo sistemų sudėtine dalimi – technologiškai pažangi statybinė chemija, nustatanti rinkos standartus. „BOLIX“ prekės ženklo šiltinimo sistemos žinomos 15-oje Europos šalių, o bendrai jomis yra apšiltinta virš 115 milijonų kvadratinių metrų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus