visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gelinis lakavimas: ką rinktis – UV ar LED lempą?

Gelinis lakavimas: ką rinktis – UV ar LED lempą? Gelinis lakavimas: ką rinktis – UV ar LED lempą?

Rinkoje lempų, skirtų geliniam lakavimui, yra pačių įvairiausių. Nenuostabu, jog priimti sprendimą, ką pirkti, gali būti išties sudėtinga – UV lempos pasižymi vienomis savybėmis, LED lempos – kitomis, o skirtingi jų parametrai nurodo skirtingas savybes, tad neturint pakankamai žinių suklysti itin lengva.

Įvertinkite savo biudžetą

Apgalvokite, kiek pinigų galite skirti lempos įsigijimui. Turbūt akivaizdu, jog lempos, kainuojančios 30 eurų, skirsis nuo lempų, kainuojančių 200 eurų.

Žinoma, nereikėtų manyti, kad tik daug kainuojančios lempos yra kokybiškos – iš vienos pusės, dažnu atveju didesnė kaina nurodo ir geresnę kokybę, tačiau neretai didesnė kaina yra ir dėl garsesnio gamintojo prekės ženklo arba dėl didesnio spektro funkcijų (kurios nebūtinai yra reikalingos, jeigu lempa bus naudojama savo poreikiams, o ne verslui vystyti).

Apgalvokite, kokias nagų lakavimo priemones naudosite

Įprastai UV lempas tinka naudoti naudojant UV nagų lakus bei LED nagų lakus, tačiau LED lempos įprastai tinkamos tik LED nagų lakams. Kita vertus, didžioji dalis nagų lakų, skirtų geliniam lakavimui, yra gaminami būtent LED technologijos pagrindu.

Peržvelkite savo mėgstamiausius nagų lakų gamintojus – jų produktų aprašymuose turėtų būti nurodyta, prie kokių lempų šviesos – LED, UV ar abiejų – jie yra tinkami naudoti.

Džiūvimo laikas

LED lempos išdžiovina nagų lakus daug greičiau, negu UV lempos (LED – apie 30 sekundžių, UV – apie 90 sekundžių). Taigi atliekant manikiūrą su LED lempa, nagų lakus išdžiovinsite per maždaug dvi minutes, o su UV lempa – apie penkias. Taigi jei siekiate greitų rezultatų – LED lempa galbūt tinkamesnis pasirinkimas jums

Lempos ilgaamžiškumas

LED lempa gali veikti iki 50 tūkst. valandų, tačiau jos lemputė negali būti keičiama. Tuo tarpu UV lempos lemputė gali būti keičiama, tačiau jos gyvavimo laikas iki 100 valandų. Siekiant naudoti lempą kuo ilgesnį laiką, tikėtina, kad UV lempos pasirinkimas yra praktiškesnis.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus