visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

AUG(in)TI(s) dalijantis – Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro partnerystė su AB Kauno tiltai

AUG(in)TI(s) dalijantis – Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro partnerystė su AB Kauno tiltai AUG(in)TI(s) dalijantis – Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro partnerystė su AB Kauno tiltai

VILNIAUS JERUZALĖS DARBO RINKOS MOKYMO CENTRAS, VŠĮ

AB „Kauno tiltai“ – didžiausia transporto infrastruktūros statybos bendrovė Baltijos šalyse, per metus vykdanti daugiau nei 100 projektų, nuo smulkių iki didžiausių statinių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio rinkose. Pastaraisiais metais, pajutus inžinerinio profilio darbuotojų stygių, ypatingai kelių statybos mašinų operatorių, įmonė pasirinko inicijuoti galimybę AUG(in)TI(s) dalijantis. 2019 metų pradžioje drauge su partneriu – Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centru sukūrė mechanizatorių rengimo projektą – neformaliojo suaugusiųjų švietimo programą „Kelių statybos mašinų operatorius“.

Kovo mėnesį mokymo centre vykusius 6 savaičių trukmės kursus baigė 1-oji grupė – 25 AB „Kauno tiltai“ darbuotojai. Įmonės teigimu, įgytos universalesnės kompetencijos kuria pridėtinę vertę:

  • įmonėje dirbusiems kelio darbininkams tai – karjeros galimybė;
  • užtikrinami sklandūs transporto infrastruktūros statybos procesai ir nenutrūkstamas mechanizmų darbas;
  • garantuojamas spartesnis ir efektyvesnis bendrovės darbas (nereikia ieškoti trūkstamų darbuotojų užsienyje);
  • išvengiama prastovų;
  • gerinami bendrovės finansiniai rezultatai (mažesni kaštai).

Dalijimasis žiniomis ir patirtimi neabejotinai davė pridėtinės vertės ir mokymo centrui – rengiant programą, vykdant mokymus įmonėje praplėsta ir lektorių kompetencija, turėsianti įtakos aktualių mokymo programų vystymui.

Ši partnerystė reikšminga ne tik vystant kelių statybos, priežiūros ir remonto mechanizacijos darbuotojų mokymą, bet ir laužant profesinius stereotipus. Dėkodami „Kauno tiltams“ už sėkmingą bendradarbiavimą ir nuoširdžiai džiaugdamiesi partnerystės pasiekimais, tikime, kad dar kartą įrodėme, kokia svarbi yra verslo ir švietimo institucijų sinergija.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus