visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Anticeliulitinis kompleksinis masažas su ultragarsu ir aparatu STARVAC – karštas vasaros pasiūlymas

Anticeliulitinis kompleksinis masažas su ultragarsu ir aparatu STARVAC – karštas vasaros pasiūlymas Anticeliulitinis kompleksinis masažas su ultragarsu ir aparatu STARVAC – karštas vasaros pasiūlymas

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ turi itin karštų vasaros pasiūlymų. Vienas jų – anticeliulitinė liekninamoji procedūra: ultragarsinė lipokavitacija + vakuuminis viso kūno masažas – tik už 15 Eur!

Ultragarsinis riebalų skaidymas arba lipokavitacija – itin efektyvi alternatyva nemalonioms, skausmingoms procedūroms. Riebalų skaidymas ultragarsu skirtas:

  • Paviršinių ir giliųjų riebalų kiekiui mažinti.
  • Audinių detoksikacijai ir ląstelių apykaitai atnaujinti.
  • Mikrodrenažui ir kraujagyslėms masažuoti.
  • Pasižymi uždegimą slopinančiu ir fibroliziniu poveikiu.

Kad lipokavitacijos procedūra būtų maksimaliai veiksminga, ją rekomenduojama derinti su vakuuminiu masažu. Tokiu būdu žymiai efektyviau ir lengviau iš organizmo pašalinami išlaisvinti riebalai.

Išbandę šią procedūrą, liksite maloniai nustebinti jos poveikio: pagerės limfos apykaita, sumažės patinimai ir kūno apimtys, jusite lengvumą galūnėse, džiugins stangresnė oda.

Limfodrenažinis, vakuuminis viso kūno masažas aparatu „STARVAC SP2“

„STARVAC“ – tai specialus įrenginys, kuris iki šių dienų yra laikomas nepakeičiama aparatine figūros korekcija. Jis dirba suderindamas vakuuminę terapiją su limfodrenažu. Pagrindinė „STARVAC“ užduotis – pašalinti celiulitą. Jis yra pripažintas kaip vienas iš pačių efektyviausių figūros korekcijos bei kovai su „apelsino žievele“ būdų. Vakuuminis – volelinis masažas naudojamas įvairiose kūno vietose. Vakuumas, kuris susidaro aparato taurėje, įtraukia odos dalį, tuo pačiu gerindamas kraujo pritekėjimą toje srityje. Speciali taurių forma leidžia atlikti masažą pulsacijos režimu. Jo metu stimuliuojami ne tik riebalų deginimo procesai, bet ir vyksta toksinų pašalinimas iš audinių. Taigi dar vienas tokio masažo pranašumas yra detoksikacijos efektas.

Pagrindiniai fiziologiniai efektai, gaunami naudojant „STARVAC“, yra: mikrocirkuliacijos pagerėjimas, limfodrenažo sustiprėjimas, metabolizmo suaktyvėjimas, audinių aprūpinimo deguonimi pagerėjimas, ir kaip rezultatas, odos bei gilesnių audinių maitinimo pagerėjimas.

Dabar „Masažo namuose“ šią kompleksinę 50 min. trukmės procedūrą galite įsigyti tik už 15 Eur ir mėgautis pagerėjusiomis kūno formomis! Pasiūlymo laikas ribotas, tad paskubėkite.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus