visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Anticeliulitinis vakuuminis STARVAC masažas + kineziterapija – vasaros pasiūlymas stangriam užpakaliukui

Anticeliulitinis vakuuminis STARVAC masažas + kineziterapija – vasaros pasiūlymas stangriam užpakaliukui Anticeliulitinis vakuuminis STARVAC masažas + kineziterapija – vasaros pasiūlymas stangriam užpakaliukui

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Atšilus orams kiekviena moteris nori džiaugtis stangriu užpakaliuku. Jei nespėjote pasirūpinti savo figūra iki vasaros, „Masažo namai“ turi itin efektyvų sprendimą – programą „Stangrus užpakaliukas“, kurią sudaro – kineziterapija + anticeliulitinis vakuuminis masažas aparatu „STARVAC“. Dabar galite įsigyti šį specialų vasaros komplektą už ypatingą kainą ir spėti visus nustebinti pagražėjusiais ir pastandėjusiais sėdmenimis bei kojomis.

Jūsų laukia specialiai sudaryta kineziterapijos programa stangresnėms kojoms bei užpakaliukui (40 min.) ir itin efektyvus anticeliulitinis vakuuminis masažas aparatu „STARVAC“ (40 min.).

1-moji procedūra – anticeliulitinis vakuuminis masažas aparatu „STARVAC“

Kas yra „STARVAC“ aparatas ir kaip jis veikia?

„STARVAC“  tai specialus įrenginys, kuris iki šių dienų yra laikomas nepakeičiama aparatine figūros korekcija. Jis dirba suderindamas vakuuminę terapiją su limfodrenažu. Pagrindinė „STARVAC“ užduotis – pašalinti celiulitą. Jis yra pripažintas kaip vienas iš pačių efektyviausių figūros korekcijos bei kovai su „apelsino žievele“ būdų.

Vakuuminis – volelinis masažas naudojamas įvairiose kūno vietose. Vakuumas, kuris susidaro aparato taurėje, įtraukia odos dalį, tuo pačiu gerindamas kraujo pritekėjimą toje srityje. Speciali taurių forma leidžia atlikti masažą pulsacijos režimu. Jo metu stimuliuojami ne tik riebalų deginimo procesai, bet ir vyksta toksinų pašalinimas iš audinių. Taigi dar vienas tokio masažo pranašumas yra detoksikacijos efektas.

Pagrindiniai fiziologiniai efektai, gaunami naudojant „STARVAC“, yra mikrocirkuliacijos pagerėjimas, limfodrenažo sustiprėjimas, metabolizmo suaktyvėjimas, audinių aprūpinimo deguonimi pagerėjimas ir kaip rezultatas, odos bei gilesnių audinių maitinimo pagerėjimas.

Efektas po anticeliulitinio vakuuminio masažo aparatu „STARVAC“

  • „Apelsino žievelei“ atliktas korekcinis poveikis esant bet kuriai celiulito stadijai, padeda susitvarkyti su papildomo svorio problema. „STARVAC“ „riebalinių ląstelių trupinimo“ metodu gydo riebalų susikaupimą ir celiulitą. Gilus riebalinio audinio mechaninis veikimas gerina kraujotaką paveiktoje zonoje, atpalaiduoja ir minkština ją, suteikiant stiprų estetinį poveikį.
  • Patempimas (išreikštas liftingo efektas) ir odos stangrumo ir elastingumo atstatymas. Stimuliuojama kolageno ir elastano gamyba. Gerinama odos tekstūra, tonusas ir elastingumas.
  • Drenažinis poveikis limfinei sistemai. Venų ir limfinės sistemos stimuliavimas mažina audinių patinimą.
  • Maitinimas ir tonizavimas. Viršutinio epidermio sluoksnio nušveitimas padeda odai atsinaujinti ir atstatyti jos natūralų blizgumą.
  • Nesenų randų lyginimas.

Indikacijos:

  • „Apelsino žievelė“.
  • Odos stangrumo praradimas dėl greito svorio netekimo.
  • Odos nusvyrimas ant pilvo ir sėdmEnų.
  • Strijos.
  • Kūno riebalų perteklius.

Kontraindikacijos: varikozė, venų ligos; sunkūs širdies ir kraujagyslių susirgimai; onkologija; nėštumas; hipertonija; aštrūs virusiniai susirgimai; kraujo ligos.

Rekomendacijos iki procedūros atlikimo aparatu „STARVAC“

Prieš procedūrą rekomenduojama atlikti viso kūno šveitimą. Tai būtina tam, kad veikliosios medžiagos galėtų giliau prasiskverbti į dermą. Nevalgyti likus 1,5 val. iki procedūros. Išgerti stiklinę vandens 15 min. prieš procedūrą. Vykdyti maitinimosi ir fizinio aktyvumo rekomendacijas.

Rekomendacijos po procedūros aparatu „STARVAC“

Nevalgyti 1,5 val po procedūros. Išgerti stiklinę vandens po procedūros. Per dieną išgerti ne mažiau kaip 2 litrus vandens.

2–oji procedūra – kineziterapijos programa stangresnėms kojoms bei užpakaliukui

Celiulitas – tai kompleksinis poodinio jungiamojo audinio susirgimas, kuris yra neskausmingas, tačiau dažnai sutrikdo dvasinę moters būseną. Celiulitas – ne vien riebalų kaupimasis ir sustorėjimas po oda, bet kartu ir tiesioginis sutrikusių organizmo fiziologinių procesų atspindys. Pakitusi odos tekstūra yra vietinės kraujotakos ir vandens – druskų pusiausvyros sutrikimas bei toksinų kaupimasis organizme.

Kineziterapijos nauda šalinant celiulitą

  • Reguliariai atliekami fiziniai pratimai padidina kalorijų „sudeginimo“ greitį.
  • Atliekant jėgos pratimus šlaunų ir sėdmens raumenims kojos sustangrėja ir to pasekoje oda tampa lygesnė.
  • Fizinių pratimų metu susidaranti pieno rūgštis valo arterijas, tokiu būdu pagerinamas audinių aprūpinimas krauju.
  • Atliekant pratimus kojomis, pagerėja veninio kraujo bei limfos nutekėjimas širdies link.
  • Dėl netaisyklingos laikysenos pilvo raumenys sudrimba, klubai atsikiša į priekį ir tuomet užspaudžiamas kirkšninis kanalas, to pasekoje sutrinka normalus veninis kraujo ir limfos nutekėjimas ir skystis kaupiasi audiniuose kartu su toksinais.

vasaros pasiūlymas stangriam užpakaliukui

Paskubėkite pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir įsigyti šią efektyvią „Stangraus užpakaliuko“ programą už 29 Eur. Pasiūlymas galioja „Masažo namuose“ nuo 2020-07-01 iki 2020-07-31.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus