visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Akyto betono blokeliai YTONG – svarbiausia kokybė!

Akyto betono blokeliai YTONG – svarbiausia kokybė! Akyto betono blokeliai YTONG – svarbiausia kokybė!

BLOKELIŲ CENTRAS, UAB

www.blokeliucentras.lt

Akyto betono blokeliai dar žinomi kaip dujų silikato blokeliai. Akytasis betonas tai – porėtos struktūros mineralinio pagrindo dirbtinas akmuo. Unikaliausia šios medžiagos savybė – lengvumas. Blokelyje apjungtos tiek šiluminės, tiek konstruktyvinės savybės.  Ekspertų nuomone, dujų silikato blokeliai pasižymi gera šilumos izoliacija, lengvumu bei lengvu apdorojamu.

Akytas betonas „Ytong“ buvo sukurtas prieš daugiau nei 80 metų Švedijoje. Tai natūrali ir šilta, lengvai apdorojama medžiaga, naudojama gyvenamųjų ir pramoninių objektų statybose. Šiandien „Ytong“ gaminiai gaminami septyniolikoje valstybių ir šiluminėmis bei kitomis techninėmis savybėmis lenkia kitus.

Akytas betonas „Ytong“ – iš natūralių medžiagų

Akytas betonas „Ytong“ pagamintas iš natūralių medžiagų, tokių kaip: kalkės, smėlis, vanduo. Pagal mineralinę kilmę tai nekenksminga aplinkai medžiaga, kuri yra nedegi, atitinkanti aukščiausius priešgaisrinės apsaugos reikalavimus.

Ytong akyto betono blokeliai

Akytas betonas „Ytong“ – efektyvi šiluminė izoliacija

„Ytong“ izoliacinės savybės yra geresnės nei normatyvų reikalavimai, todėl sienoms, statomoms iš šios medžiagos, nereikia jokio papildomo apšiltinimo. Plono mišinio sluoksnio kaip jungiančios medžiagos panaudojimas neleidžia atsirasti terminiams tilteliams, todėl mažėja statybos išlaidos, o sutaupyta šiluminė energija suteikia galimybę sumažinti išlaidas šildymui.

Ytong akyto betono blokeliai

Akytas betonas „Ytong“ – švelnus vidaus klimatas

Milijonai mažų porų suteikia „Ytong“ sienoms aktyvią oro kaitą ir užtikrina pastovų ir švelnų mikroklimatą pastato viduje.

Akytas betonas „Ytong“ – vienoda statybinė medžiaga nuo rūsio iki stogo

„Ytong“ pristato platų medžiagų, atsparių gniuždymui, atitinkančių visų klasių laikančią galią, pasirinkimą. Šią medžiagą galima pritaikyti statant visas pastato konstrukcijas, garantuojant visų statinių sprendimus

Akytas betonas „Ytong“ – gera akustinė izoliacija

Sienos iš „Ytong“ elementų užtikrina gerą, visus reikalavimus atitinkančią akustinę izoliaciją.

Ytong akyto betono blokeliai

Įmonė „Blokelių centras“ – ilgametė oficiali „Ytong“ atstovė Lietuvoje

„Blokelių centro“ asortimente rasite visų rūšių „Ytong“ blokelius, t.y.: blokeliai su iškišomis ir išpjovomis ir montažine išėma; blokeliai su montažine išpjova; blokeliai „Ytong Energo“; blokeliai „Ytong Interio“; lygių paviršių blokeliai; „U“ formos blokeliai; „Ytong“ armuotos plokštės; perdengimo plokštės; išorinių sienų vidinė izoliacija „Multipor“; „Ytong“ sąramos.

Ytong akyto betono blokeliai

„Blokelių centre“ rasite ir naujausius gaminius – blokelius „Ytong Energo“ bei „Ytong Interio“. Tai tikra inovacija, nes blokeliai „Ytong Energo“ – akyto betono tipas PP2/0,35, itin šilta ir tuo pačiu itin tvirta medžiaga, kokios iki šiol nebuvo rinkoje. O dėka „Ytong Interio“, galėsite paprastai kurti draugišką patalpų interjerą, lengvai dalindami ir pritaikydami erdvę pagal savo asmeninius poreikius. Įdomiai įrengtas apstatymas, sujungimai ar sienelės pakeis paprastą patalpos interjerą į Jūsų nuosavą ramybės oazę. „Ytong Interio“ – nauja erdvės dimensija.

Ytong akyto betono blokeliai

Blokeliai „Ytong Energo“ – naujos kartos statybinė medžiaga

Blokeliai „Ytong Energo“ inovatyvus akyto betono tipas PP2/0,35. Tai medžiaga skirta statyti vienasluoksnės konstrukcijos sienas, galimi blokelių storiai: 36,5 ir 48cm.

Blokeliai „Ytong Energo“ – tai šilta ir tuo pačiu tvirta medžiaga

Milijonai mažų porų sudaro blokelio struktūrą, todėl „Ytong Energo“ blokeliai yra ypatingai šilti, šiltesni nei visos iki šiol buvo gaminamos statybinės sienų medžiagos. 48,5cm storio blokeliai „Ytong Energo“ – patys šilčiausi iš visų konstrukcinių medžiagų, esančių šiuo metu rinkoje, skirtų gyvenamųjų namų statybai – šilumos perdavimo koeficientas U=0,19 W/m2 K.

Gyvenamjo namo sienai pastatytai iš 48 cm storio „Ytong Energo“ blokelių nebereikia jokio papildomo apšiltinimo. O 36,5cm storio „Ytong Energo“ blokelių šiluminės charakteristikos atitinka griežtus reikalavimus keliamus viešosios paskirties ir pramoninių pastatų sienoms, taigi iš šių blokelių pastatytoms sienoms taip pat nebereikia papildomo apšiltinimo.

Blokeliai „Ytong Energo“ klojami ant plono 1-3mm storio klijų mišinio „SILKA-Ytong“. Nėra vertikalių siūlių – jas pakeičia blokelių sujungimo iškišų išėmų sistema. Tokia sienų statyba galima dėl ypatingai tikslių blokelių matmenų (± 1,5 mm). Blokeliai idealiai priglunda vienas prie kito, išsaugodami šilumą pastato viduje.

Blokelių „Ytong Energo“ savybės:

  • Tai pati šilčiausia statybinė medžiaga, kadangi jos šilumos laidumo koeficientas λ = 0,095 W/mK.
  • Vienasluoksnės sienos (48cm storio) šilumos perdavimo koeficientas U = 0,19 W/m2 K (plotis 48 cm).
  • Galimi blokelių storiai – 36,5 ir 48 сm.
  • Išvengiama terminių tiltelių, naudojant skiedinį plonasiūlei sienų statybai, o taip pat dėl blokelių jungimo iškišų-išėmų technologijos ..
  • Montažinės išėmos suteikia galimybę pastatyti sienas ypatingai greitai.
  • Minimali skiedinio išeiga (5-7 l/m2 ).
  • Priešgaisrinis saugumas – nedegi (A1) ir ugniai atspari medžiaga (REI 240).
  • Garui laidi siena.
  • Gamybai naudojamos išskirtinai tik natūralios medžiagos: cementas, kalkės, smėlis ir vanduo.

Ytong akyto betono blokeliai

„Ytong Interio“ blokeliai – tai ypač paprastas sienų statymo būdas

„Ytong Interio“ blokeliai – tai patys pirmieji pertvarų mūrijimui skirti elementai iš akytojo betono, kurie yra su iškišomis ir išėmomis. Tai užtikrina dar patogesnį darbą, mažesnį skiedinio sunaudojimą ir greitesnį pertvarų statymą. Sienų iš blokelių „Ytong Interio“ mūrijimas yra penkis kartus greitesnis, nei sienų iš gipso kartono. Sienoms iš „Ytong Interio“  blokelių nereikia pjaustyti ir montuoti plieninių profilių bei dėti mineralinės vatos plokščių.

Elementų aukštis 399 mm, sujungimas iškišomis ir išėmomis ir paprastas apdirbimas užtikrina, kad sienų iš „Ytong Interio“ blokelių mūrijimas bus dar greitesnis, nei tradicinių gaminių iš akyto betono atveju, ir daug paprastesnis, nei kitų medžiagų atvejais, pavyzdžiui plytų, blokelių ir gipso plokščių sistemų.

„Ytong Interio“ – tai laiko ir pinigų taupymas.

Pagrindinės „Ytong Interio“ blokelių savybės:

  • Paprastas ir patogus naudojimas. Paprastas apdirbimas – pjovimas, šlifavimas ir lyginimas užima mažiau laiko, todėl iš „Ytong“ blokelių galima pastatyti sudėtingų formų sienas lygiu paviršiumi.
  • Lengvumas. Lengvas akytas betonas„Ytong“ PP3/0,5. „Ytong Interio“  elementai pasižymi mažu tankiu, todėl juos lengva transportuoti, o jų apdirbimas yra labai paprastas.
  • Dideli matmenys (599 x 399 mm) užtikrina mažesnį elementų skaičių viename m2.
  • Jungimas iškišomis ir išėmomis – vertikalūs sujungimai lieka neužpildyti skiediniu.
  • Ypač trumpas mūrijimo laikas. Dėl didelio matmenų tikslumo ir jungimo iškišomis ir išėmomis, pertvaras iš „Ytong“ blokelių yra paprasta statyti, todėl išvengiama didelių darbo sąnaudų.
  • Galimybė laisvai projektuoti interjerą.
  • Mažas skiedinio sunaudojimas – jungimo iškišomis ir išėmomis sumažina skiedinio sunaudojimą apie 40% ir užtikrina švaresnę bei mažiau darbo jėgos reikalaujančią statybą.

Ytong akyto betono blokeliai

Blokeliai „Ytong Interio“ – papildomi erdvės padalijimo elementai, kuriais galima sukurti draugišką patalpų interjerą

Svarbiausia – galimybė pritaikyti erdvę pagal savo asmeninius poreikius. Įdomiai įrengtas apstatymas, sujungimai ar sienelės pakeis paprastą patalpos interjerą į Jūsų nuosavą ramybės oazę. Išskirtiniam interjerui reikia išskirtinių sprendimų.

Blokelių centras

Akyto betono (dujų silikato) blokelius gamina ne viena pasaulio gamykla. Kiekviena iš jų turi savo gamybos technologijas. Tačiau „Blokelių centras“ dirba tik su geriausių, aukštas gamybos technologijas turinčių, gamyklų blokeliais. Įmonė gali pasiūlyti labai įvairių išmatavimų blokelių (blokelių išmatavimai nurodyti atskirai prie kiekvienos gamyklos blokelių): nuo 5 cm iki 50 cm storio. Statyboms palengvinti taip pat galite įsigyti ir akyto betono sąramas bei monolitinio žiedo ir sąramų formavimo klojininį elementą – „U“ formas, kurias užpylus betonu užtikrinamas perdangų ir stogų tvirtinimo saugumas.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus