visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

AG baldai – korpusiniai baldai sujungiantys kokybę, stilių ir natūralumą

AG baldai – korpusiniai baldai sujungiantys kokybę, stilių ir natūralumą AG baldai – korpusiniai baldai sujungiantys kokybę, stilių ir natūralumą

AG Baldai, UAB

www.agbaldai.lt

UAB „AG baldai“ gamina kokybiškus ir stilingus virtuvės, prieškambario, vaikų kambario, miegamojo, svetainės ir biuro baldus. Įmonė pagal individualius užsakymus projektuoja bei montuoja spintas, pertvaras, drabužines stumdomomis durimis, teikia laminuotų plokščių pjovimo, briaunavimo PVC ir ABS briaunomis paslaugas.

Standartinius ir nestandartinius baldus „AG baldai“ meistrai baldus projektuoja ir jų dizainą kuria atsižvelgiant į kiekvieno kliento pageidavimus, poreikius ir finansines galimybes. Baldų gamybai naudojamos 10 mm, 18 mm, 25 mm storio laminuotos medžio drožlių plokštės, taip pat gaminiai iš plokščių dengtų natūralaus medžio lukštu, natūralios medienos, medienos dulkių plokštės (MDF), stiklo, veidrodžio.

„AG baldai“ teikia paslaugas nuo A iki Z – konsultuoja, gamina, pristato, surenka bei montuoja baldus, tiekia įmontuojamą buitinę techniką, pjausto ir briaunuoja baldines plokštes.

Pasigrožėkite „AG baldai“ 2020 m. įgyvendintu projektu, kurio rezultatas – sėkmingai įkūnyta gyvenimo miško apsuptyje idėja, kur susijungia natūralumas, kokybė ir stilius.

AG baldai – korpusiniai baldai

AG baldai – korpusiniai baldai

AG baldai – korpusiniai baldai

AG baldai – korpusiniai baldai

AG baldai – korpusiniai baldai

AG baldai – korpusiniai baldai

Baldų gamyba: „AG baldai“.

Interjero autorius: Laura Sirvydytė

Interjero studija: „Tikras Tigras“.

Fotografas: Lukas Mykolaitis / photographer.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus