visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Visi statybos ir apdailos darbai, statybos darbų techninė priežiūra, projektavimo paslaugos

Visi statybos ir apdailos darbai, statybos darbų techninė priežiūra, projektavimo paslaugos Visi statybos ir apdailos darbai, statybos darbų techninė priežiūra, projektavimo paslaugos

DAUKASTA, UAB

Statybos įmonė UAB „Daukasta“ visoje Lietuvoje teikia statybos paslaugas, atlieka žemės kasimo ir gręžimo darbus, užsiima statybinių birių krovinių pervežimų ir nuomoja statybinę techniką. Darbus atlieka profesionaliai ir kokybiškai, nes įmonėje dirba ilgametę patirtį turintys darbuotojai.

Įmonė „Daukasta“ užsiima individualių namų ir kitų pastatų statyba: nuo pamatų paklojimo iki raktų įteikimo. Įvairios paskirties pastatai mūrijami iš plytų arba blokelių. Taip pat įmonė profesionaliai atlieka vidaus apdailą: tinkuoja, gruntuoja, atlieka sienų ir lubų paruošimo darbus: glaisto, dažo ir tapetuoja, įrengia grindis, klijuoja plyteles ir t.t.

„Daukasta“ įrengia polinius (gręžtinius) pamatus, kurie ne tik pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu, bet ir yra lengvai bei greitai montuojami. Šiuos pamatus galima nesunkiai apšiltinti iš abiejų pusių, kas užtikrina puikų šilumos išsaugojimą;

Daugiabučiuose, bei individualiuose namuose, kotedžuose, sandėliuose, administracinėse ir gamybinėse patalpose, „Daukasta“ atlieka visus grindų paruošimo ir betonavimo darbus.

Taip pat įmonė surenka įvairias metalo konstrukcijas, montuoja grūdų bokštus.

„Daukasta“, naudodama šiuolaikišką ir tvarkingą techniką, greitai ir kokybiškai atlieka visus žemės kasimo ir gręžimo darbus: kasa žemę, pamatus, tvenkinius ir tranšėjas įvairiems inžineriniams statiniams. Taip pat įmonė valo tvenkinius ir pakrantes, gręžia polius iki 5 metrų.

„Daukasta“ veža žvyrą, smėlį, skalda, trupintą betoną ir kitas birias statybines medžiagas statybinėms organizacijoms bei privatiems klientams. Taip pat nuomoja statybinę techniką fiziniams ir juridiniams asmenims. Technika nuomojama su operatoriumi. Įmonė užtikrina geras nuomos sąlygas ir kainas, bei profesionalų aptarnavimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus