visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Trinkelės – ilgaamžis sprendimas šiuolaikiškam įvažiavimui, kiemo teritorijai bei takeliams

Trinkelės – ilgaamžis sprendimas šiuolaikiškam įvažiavimui, kiemo teritorijai bei takeliams Trinkelės – ilgaamžis sprendimas šiuolaikiškam įvažiavimui, kiemo teritorijai bei takeliams

Granduva, UAB

www.granduva.lt

Trinkelės – tai puikus pasirinkimas norint šiuolaikiškai įsirengti įvažiavimą, kiemo teritoriją ir takelius. Rinkoje trinkelių pasiūla yra didžiulė, tad klientas gali rinktis trinkeles iš plataus spektro nuo mažiausių iki didžiausių, įvairiais raštais padailintų trinkelių. Trinkelės – puiki alternatyva kitoms dangoms, tokioms kaip asfaltas, betonas, žvyras ir kt. Trinkelės išsiskiria savo ilgaamžiskumu ir paprastu pakeitimu, atnaujinimu.

UAB „Granduva“ specializacija – trinkelių klojimas ir gerbūvio darbai. Įmonė teikia visas trinkelių klojimo ir atnaujinimo paslaugas. Dirbdami įmonės meistrai naudoja pažangias ir laiko patikrintas technologijas, klientams siūloma tik tai, kas geriausia pagal esamą reljefą. Naujausių plataus spektro darbo įrankių dėka, darbai įgyvendinami greitai ir kokybiškai.

Trinkelės

UAB „Granduva“ kloja trinkeles įvairiais raštais bei akmenimis. Klientai gali rinktis arba derinti tarpusavyje klinkerio ar kito akmens trinkelės, ažūrinės arba betonines trinkelės. Bendrovė operatyviai atlieka kasimo ir „lovio“ ruošimo; grunto tankinimo; pasluoksnių įrengimo; lietaus drenažo tiesimo; atsijų sluoksnio paruošimo darbus.

Esant poreikiui, įmonės specialistai gali sutvarkyti aplinką ir atlikti visus reikalingus gerbūvio darbus nuo A iki Z: pakelti ir nulyginti sklypą, įrengti lietaus drenažo sistemą, įrengti dekoratyvines sienas ir t.t. Jei turite viziją, „Granduva“ su mielu noru ją įgyvendins nuo projekto iki rezultato.

Trinkelės

Įmonėje dirba kvalifikuoti specialistai, užtikrinantys puikiai atliktų darbų kokybę ir garantiją. Įmonė puikiai konkuruoja rinkoje, nes siūlo aukštos kokybės darbus už klientui patrauklią kainą.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus