visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio salone

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio salone TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio salone

Grožio namai ESFIRI (LIFRIJA, UAB)

www.esfiri.lt

Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame grožio salone „Esfiri“ galite įsigyti plaukų priežiūros priemones – „Trinity“. „Trinity haircare“ – tai profesionali kosmetika plaukams gaminama ir kuriama laikantis pačių aukščiausių kokybės standartų, moderniose ir Vokietijos laboratorijose.

„TRINITY haircare“ naujoji plaukų priežiūros linija – gryniausia gyvybės forma

Kuriant naująją priežiūros liniją, gamintojai siekė dar labiau patobulinti aukščiausią kokybę, pabrėžti kompanijos vertybes, jokiu būdu nepamirštant savo šaknų. „TRINITY haircare“ naujoji linija susieta su su svarbiausia gamtos dovana: gyvybe ir jos gryniausia forma. Tai IŠGRYNINTAS KALNŲ VANDUO. Pasaulis, kuriame gyvename, kiekvienas gyvas organizmas, neįsivaizduojamas be vieno – vandens. Ši tokia paprasta, bet tuo pačiu jaudinanti idėja padėjo sutelkti visas jėgas tam, kad būtų panaudota tai, kas sukūrė tyrus ir nepriekaištingus namus Šveicarijos Alpėse. Tikras grožis – beribis. „TRINITY haircare“ gamintojams rūpi kiekvieno tipo plaukai, todėl visa produkcija – tokia unikali, kaip kiekvienas Jūsų.

„TRINITY haircare“ turi tobulą sprendimą kiekvienai plaukų problemai, kiekvienam poreikiui

PLAUKŲ SPALVOS PUOSELĖJIMAS „SPALVA“ – plaukų priežiūros linija su granatų aliejumi ir erškėtuogių ekstraktu

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija suteikia blizgesio ir švelnumo dažytiems plaukams. Ledynų tirpsmo vanduo, granatų aliejus ir erškėtuogių ekstraktas apsaugo ir stabilizuoja plaukų spalvą.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLAUKŲ DRĖGMĖS IŠSAUGOJIMAS „DRĖGMĘ“ – plaukų priežiūros linija su su alijošiumi

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija specialiai sukurta kasdieniam naudojimui. Ledynų tirpsmo vanduo, alijošius ir provitaminas B5 intensyviai drėkina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir sveikos išvaizdos.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLAUKŲ PURUMO SUTEIKIMAS „PURUMAS“ – plaukų priežiūros linija su bambukų ir šalavijų ekstraktais

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija skirta ploniems plaukams suteikia stabilumo ir purumo. Ledynų tirpsmo vanduo, bambukų ir šalaviju ekstraktai stabilizuoja drėgmės balansą, ištiesina plaukus, neleidžia jiems elektrintis ir palengvina šukavimą visiškai neapsunkindami plaukų.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

ŠVIESIŲ IR BALINTŲ PLAUKŲ APSAUGA „BLOND“ – plaukų priežiūros linija su platina ir levandų aliejumi

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija švelniai valo, atkuria ir apsaugo tiek natūraliai šviesius, tiek balintus, šviesintus sruogelėmis ir net žilus plaukus. Ledynų tirpsmo vanduo, platina ir levandų aliejus neutralizuoja geltonus atspalvius, paryškina spalvą, atkuria gyvybingumą ir atskleidžia spalvinius kontrastus.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLAUKŲ APSAUGA NUO SAULĖS IR KARŠČIO „VASARA“ – plaukų priežiūros linija su dumblių ekstraktu ir migdolų aliejumi

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija apsaugo plaukus nuo neigiamo karščio ir UV spindulių poveikio. Ledynų tirpsmo vanduo, migdolų aliejus ir rudųjų dumblių ekstraktas intensyviai drėkina išsausėjusius, saulės paveiktus plaukus, suteikia jiems švelnumo ir blizgesio.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLAUKŲ APSAUGA NUO ŠALČIO „ŽIEMA“ – plaukų priežiūros linija su alijošiumi

Ši bazinė „TRINITY haircare“ linija apsaugo plaukus nuo šalto oro lauke ir sauso kondicionuojamų patalpų oro. Ledynų tirpsmo vanduo, alijošius ir provitaminas B5 normalizuoja plaukų ir odos drėgmės balansą.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

SLENKANČIŲ PLAUKŲ STABDYMUI „KOFEINO TERAPIJA“ – plaukų priežiūros linija su kofeinu

Ši terapinė „TRINITY haircare“ linija stimuliuoja plaukų šaknis, taip stabdydama plaukų slinkimą. Ledynų tirpsmo vanduo, kofeinas ir provitaminas B5 normalizuoja plaukų ir galvos odos drėgmės balansą bei pagerina plaukų augimo sąlygas.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLAUKŲ ATKŪRIMUI „ARGANO TERAPIJA“ – plaukų priežiūros linija su argano aliejumi ir linų sėmenų ekstraktu

Ši terapinė „TRINITY haircare“ linija švelniai valo, atkuria plaukų drėgmės balansą, suteikia švelnumo, blizgesio ir elastingumo. Ledynų tirpsmo vanduo, argano aliejus ir linų sėmenų ekstraktas atkuria plaukų struktūrą.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

PLEISKANŲ VALYMUI IR ODOS RAMINIMUI „JAUTRIAI ODAI“ – plaukų priežiūros linija su saulėgrąžų ir rozmarino ekstraktu

Ši terapinė „TRINITY haircare“ linija pašalina pleiskanas, mažina niežulį ir ramina sudirgusią galvos odą. Ledynų tirpsmo vanduo, saulėgrąžų ir rozmarino ekstraktai bei klimbazolis suteikia plaukams purumo ir saugo spalvą nuo blukimo. Galvos oda ir plaukai aprūpinami reikiamu drėgmės balansu, atrodo gaivūs, sveiki ir blizgantys. Visos priemonės yra bekvapės.

TRINITY haircare profesionalūs plaukų priežiūros produktai

Dabar visus šiuos ir kitus „TRINITY haircare“ plaukų priežiūros produktus galima įsigyti grožio namuose „Esfiri“, kurie jums siūlo pasinerti į estetikos, grožio bei spalvų subtilybes. Patyrę savo srities grožio specialistai padės ir patars bet kokiu Jums rūpimu klausimu. 

Grožio namai „Esfiri“ laukia Jūsų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus