visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Taiči-cuan ir Tui-šou kovos menai: bendravimo menas, psichologija ir kovos elementai

Taiči-cuan ir Tui-šou kovos menai: bendravimo menas, psichologija ir kovos elementai Taiči-cuan ir Tui-šou kovos menai: bendravimo menas, psichologija ir kovos elementai

L.TAMAŠAUSKIENĖS SVEIKATINGUMO IR KOVOS MENŲ STUDIJA

L. Tamašauskienės Sveikatingumo ir Kovos menų studijoje vedami Tai-či užsiemimai padeda išreikšti emocijas fiziškai, lavina vikrumą ir atsparumą stresui. Tai-či – tai vidinis kūno ir proto Ušu meno stilius. Šis menas atėjo pas mus iš tolimosios Kinijos. Tai yra ne tik lėtas, grakštus šokis, bet ir sveikatos stiprinimo būdas. Atlikdamas gana sudėtingai koordinuojamus Tai-či formos judesius, žmogus pasiekia gilios koncentracijos būseną.

Bet tam reikia skirti laiko. Europietiška mąstysena: „per kiek dienų aš išmoksiu formą?“ užtrenkia duris į stebuklingą pasaulį. Bet jeigu jūs patikėsite, kad „tikslas – niekas, o kelias – viskas“, ir eisite Tai-či keliu, jūs įgyvendinsite unikalų kovos ir savigynos meną, grindžiamą ne tiek mechanine raumenų jėga, kiek žmogaus vidinės galios, psichinių rezervų panaudojimu. O už viso to slypi gili senovės kinų filosofija ir kosmogonija. Visi šie aspektai harmoningai susisieja, sudarydami nedalomą visumą – Tai-či.

Tui-šou kovos menai: savigynai, sveikatos sustiprinimui, bei savęs pažinimui

 

Tui-šou grupė kviečia tuos, kurie jau susipažino su Tai-či pagrindais. Tui-šou tai - unikali Tai-či sistemos dalis. Tui-šou arba „stumiamos rankos“, lavina mūsų galimybes atspėti partnerio ar priešininko veiksmus ir emocinę būklę ir teisingai reaguoti į kiekvieną judesį ir panaudoti oponento jėgą prieš jį patį. „Minkštas nugali kietą“ - vandens stilius.

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus