visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Statybos iš molio gaminių pranašumai

Statybos iš molio gaminių pranašumai Statybos iš molio gaminių pranašumai

Tiesiog universaliau.

Ar tai būtų stogas, fasadas, siena, terasa, viešoji erdvė ar sodas – blokai, stogo čerpės ir plytos iš molio gali būti naudojami įvairiais būdais. Šie molio gaminiai yra tvirti, įrodyta, kad jų eksploatavimo laikas yra ilgesnis nei 100 metų, išlaiko ilgalaikę kokybę ir vertę kartoms.

Nuolatinis tolesnis technologijų ir produktų tobulinimas lemia nuolatinį pagrindinių savybių gerinimą. Išsamūs sprendimai visam pastatui – nuo rūsio iki stogo yra architektūriškai universalūs ir gražūs, energiją taupantys ir tvarūs.

UAB „Arpekas“ siūlo platų produktų, sprendimų ir paslaugų asortimentą, įskaitant viso pastato fasado apdailą, taip pat ir lauko gyvenamąsias erdves. Įmonė parduoda ne tik priedus ir produkciją, bet ir teikia konsultavimo bei planavimo paslaugas, siūlo įrankius, specialiai sukurtus palengvinti planavimą – skaičiavimą ir užsakymą.

Medžiaga iš gamtos.

Molio – klinkerio plytos ir stogo čerpės yra vienos iš seniausių statybinių medžiagų pasaulyje ir vis dar nepaprastai populiarios. Tai nenuostabu, nes statybinės medžiagos iš klinkerio yra natūralios, universalios, patvarios ir stabilios vertės.

Tinkamų statybinių medžiagų pasirinkimas yra gyvenimo sprendimas. Modernus pastatas turi atitikti daugybę ekologinių ir ekonominių reikalavimų. UAB „Arpekas“ siūlomuose gaminiuose kaupiama virš 200 metų patirtis ir žinios. Atstovaujami gamintojai atidžiai parenka žaliavas ir naudoja pačius moderniausius gamybos būdus, kad produktai teiktų malonumą iš kartos į kartą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus