visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

Senų slenkančių ar naujai suformuotų šlaitų apsauga yra itin svarbi, dėl nuolatinės jų erozijos, kurią sukelia lietus, vėjas, karštis bei šaltis. Irstantys šlaitai ne tik praranda savo vizualinę išvaizdą bet ir gali pradėti byrėti į kaimyninius sklypus, ar užversti šalia einančius kelius, sukeldami daug problemų. Nesvarbu, ar šlaitas yra senas, ar suformuotas naujai, norint apsisaugoti nuo nereikalingų rūpesčių, būtina pagalvoti apie tinkamą šlaito apsaugą.

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

UAB „Mosas“ rekomenduojami priešeroziniai paklotai – puikus sprendimas apsaugoti šlaitus nuo paviršinės erozijos:

  • Natūralūs kokoso plaušo paklotai sutvirtinti sintetiniu tinkleliu. Paklotai yra naudojami neeksploatuojamų šlaitų iki 40-45 laipsnių apsaugai.

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

  • Sintetiniai polipropileniniai erdvinės struktūros paklotai. Paklotai yra naudojami neeksploatuojamų ir eksploatuojamų šlaitų iki 60 laipsnių apsaugai.

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

  • Sintetiniai didelio tankio polietileno (HDPE) geokoriai. Geokoriai yra naudojami neeksploatuojamų ir eksploatuojamų šlaitų iki 60 laipsnių apsaugai.

Šlaitų stiprinimas ir apsauga nuo erozijos

Pasirūpinus tinkama šlaito apsauga, sustiprinus šlaitą priešeroziniais paklotais, išvengiama galimų problemų ateityje, prailginamas šlaito ilgaamžiškumas bei pagerinamos eksploatacinės savybės. Kiekviena situacija turėtų būti vertinama atskirai atsižvelgiant į šlaito aukštį, nuolydį, grunto tipą, numatomas eksploatavimo sąlygas.

UAB „Mosas“ daugiau nei dešimt metų kauptą patirtį naudoja įvairiose srityse: siūlome pamatų, terasų/balkonų, rezervuarų hidroizoliacinius sprendimus; stogų bei fasadų dangas, statybinę chemiją bei geosintetinius gaminius. Įmonės asortimente galite rasti: bentonitinio molio gaminių, deformacinių/technologinių siūlių sandarinimo juostų, cementinių skiedinių, geotinklų ir t.t. Taip pat apdailos medžiagų namo eksterjerui bei interjerui: skalūno, fibrocemento gaminių, natūralaus apdailinio akmens. UAB „Mosas“ bendradarbiauja ne tik su statybinėmis įmonėmis, privačiais klientais, bet ir projektuotojais, konstruktoriais bei architektais.

UAB „Mosas“ išskirtinumas – konsultacijos tiek medžiagos įsigijimo, tiek panaudojimo stadijose. Bendrovė gali pateikti ne tik statybines bei apdailos medžiagas atskirai, bet ir kompleksinius sprendimus.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus