visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skaitmenų magijos paslaptys atskleidžia Karališkosios pranašautojų gildijos įkūrėja Gerda Red

Skaitmenų magijos paslaptys atskleidžia Karališkosios pranašautojų gildijos įkūrėja Gerda Red Skaitmenų magijos paslaptys atskleidžia Karališkosios pranašautojų gildijos įkūrėja Gerda Red

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Nuo Pitagoro laikų numerologija suvokiama kaip neatsiejama žmogaus gyvenimo dalis. Tikima, kad pagal gimimo datą galima nusakyti charakterį, sveikatos būklę, netgi likimą. Psichoanalitikė, ekstrasensė, tarologė, Karališkosios pranašautojų gildijos įkūrėja Gerda Red atskleidžia, ką apie žmones išduoda jų gimimo datos ir mėgstami skaičiai, kokie 2016-ųjų mėnesiai palankiausi santuokai, taip pat pasakoja apie neišvengiamus poros krizės laikotarpius bei jų priežastis.

Kaip gimė numerologijos mokslas?

Numerologija - labai senas ezoterinis mokslas, žmonijai žinomas nuo Pitagoro laikų. Garsus filosofas ir matematikas aplinkinį pasaulį interpretavo pasitelkdamas magiškus skaičius. Vėliau jo sekėjai numerologiją paskelbė kaip atskirą mokslo šaką, artimą astrologijai ir kabalistikai, įkūrė specialių mokyklų. Numerologijos mokslas pradėtas skirstyti į Pitago, mistinį kabalos ir kabalistinį. Pitagoro sistema paprasta ir logiška - net abėcėlės raidės turi skaitmenis. Remiantis Pitagoro lentele, pagal gimimo datą analizuojama žmogaus charakteristika.

Mistinė kabalos sistema susijusi su senovės alfabetu. Gimimo data laikoma ta, kurią pats žmogus laiko tikrąja, o ne tą, per kurią iš tikrųjų gimė. Tarkime, anksčiau, ne visada būdavo užrašoma tiksli vaiko gimimo data - kartais klastojama tyčia, retkarčiais tiesiog taip įvykdavo dėl užmaršumo... Taip pat tai galioja tuomet, kai vaikai gimsta po cezario pjūvio arba pasaulį išvysta anksčiau. Vadinasi, tikrąja data jie gali laikyti tą, kurią ir turėjo gimti natūraliai, o ne tada, kai mama susitarė su gydytoju.

Kabalistinėje numerologijoje kiekviena raidė turi savo skaičių ir šaką Gyvybės medyje (kabaloje). Jai priklauso ir nuostabioji Taro kortų sistema - visos 78 kortos turi savo vietą kabalos medyje.

Ką apie žmogaus sveikatą gali pasakyti jo gimimo diena?

Kiekvienas žmogus turi savo energetiką - kūdikiai pasaulį išvysta ir stiprūs, ir silpni, ir neišnešioti. Tačiau tobula numerologijos sistema yra atradusi ir gimimo periodų įtakos sveikatai tendencijas. Teigiama, kad žmonės, gimę bet kurio mėnesio 1, 10, 19, 28 d., dažnai serga kraujotakos ir akių ligomis. Kritiniai sveikatos metai 53-ieji, 76-ieji ir 79-ieji. Gimusius 2, 11, 20, 29 d. vargina žarnyno ir skrandžio problemos. Gali stipriai susirgti sulaukę 52-56 m. Gimusius 4, 13, 22, 31 d. kankina sunkiai diagnozuojamos ligos. Kritiniai metai sveikatai 58-ieji ir 67-ieji. Pasaulį išvydę 12, 21, 30 d. turi jautrią nervų sistemą. Patariama į mitybą įtraukti daugiau česnakų, figų, lazdynų riešutų. Labai pažeidžiama nervų sistema būdinga ir gimusiems 5, 14, 23 d. Reikėtų skirti daugiau laiko kokybiškam poilsiui ir miegui, valgyti daugiau riešutų, morkų. Ypatingai sveikatą reikia saugoti gruodį, birželį ir rugsėjį. Kritiniai metai sveikatai gali būti 23-ieji, 57-ieji ir 68-ieji. Gimusių 7, 16, 25 d. organizmo būklė priklauso nuo aplinkos, kurioje gyvena, ir dvasinės savijautos. Pavojingiausi sveikatai mėnesiai: sausis, vasaris, liepa ir rugpjūtis. Ypač sveikatai pavojingi metai gali būti 24-ieji ir 68-ieji. Pasaulį išvydę 8, 17, 26 d. linkę sirgti kepenų ir tulžies pūslės ligomis. Itin pavojingi metai sveikatai 17-ieji, 26-ieji, 35-ieji, 53-ieji, 62-ieji. Gimusieji 9, 18, 27 d. dažnai serga užkrečiamomis ligomis. Derėtų atsisakyti alkoholio ir riebaus maisto. Ypač sveikatą reikėtų saugoti balandį, gegužę, spalį ir lapkritį. Gimusieji 6, 15, 24 d. serga peršalimo, viršutinių kvėpavimo takų ligomis, sinusitu, angina. Reikėtų valgyti pupas, pupeles, obuolius, kriaušes. Sveikatai pavojingi metai gali būti 23-ieji, 47-ieji ir 79-ieji.

Net 12 Zodiako ženklų turi suskirstytas labiausiai pažeidžiamas organizmo vietas. Tarkime, Avino jautriausia galva, liūto - širdis ir t.t. Taro kortų sistemoje kiekvienai iš 78 kortų priskiriama tam tikra liga. Organizmo sutrikimus nurodo ir 36 kortos iš M. Lenormand malkos.

Kaip stipriai gimimo valanda gali lemti karjeros perspektyvas?

Remiantis numerologija, gimimo valanda labai svarbi visam tolimesniam žmogaus gyvenimui. Kiekvienas mūsų atnešame savo likimą - gimus žmogui danguje įsižiebia žvaigždė, mirus užgęsta...

Ką apie žmogų gali pasakyti jo mėgstamas skaičius?

Mėgstamas skaičius gali byloti apie asmens charakterį, gyvenimo būdą, pomėgius, polinkius ir pan. Tarkime, mėgstantys skaitmenį 1 dažniausiai yra ambicingi, linkę valdyti, karaliauti, gerai jaučiasi, kai yra garbinami. Šis skaičius priklauso Liūto ženklo atstovams, jį globoja Saulės planeta. 3 renkasi valdingi žmonės, kuriems gyvenime tenka dažnai rinktis. Jie ne kartą susituokia ir išsiskiria, neretai keičia darbus. Šis skaitmuo priskiriamas Šaulio ženklui ir yra globojamas Jupiterio. 7- vienas iš šventųjų skaičių ir simbolizuoja paslaptį. Šie žmonės yra ko0nservatyvūs, punktualūs, mėgsta keliauti, domisi ezoterika ir mistika. 7-etas priskiriamas Mėnulio ir Žuvų, Neptūno. 9 - išminčių skaitmuo, kuris priskiriamas Plutono valdomam Skorpiono ženklui. Mėgstantys šį skaičių linkę į vienatvę ir savianalizę. Neretai tai būna meniškos sielos atstovai: rašytojai, kūrėjai, dailininkai.

Ar verta bijoti vadinamųjų ,,blogų'' skaičių, tarkime, 13 ir 666?

Įrodyta, kad vadinamoji velnio tuzino data ir pats skaičius yra nesėkmingi. Puikūs pavyzdžiai - 13-asis apaštalas, juodasis penktadienis. Kai kuriose šalyse netgi nėra 13-uoju numeriu pažymėtų kabinetų, viešbučių numerių. Netgi 13-asis Zodiako ženklas Gyvatnešis nėra visiškai pripažįstas. Yra teigiamų, kad šis skaitmuo laimingas, tačiau, manau, tuo tikėti neverta. Gerda Red taip pat žino vieną didelę šeimą, kuri gyvena 13-ojo namo 13-ajame bute. Šią šeimą nuolatos kamuoja įvairios nelaimės. Šiuose namuose neužsibūna moteriškos lyties atstovės - paliekami nepriekaištingi vyrai, ir klęsti vienatvė. Bute įsigyvena tik vyriškos lyties atstovai: šuo, katinas ir pan. 666 - šėtono - žvėries ženklas. Pagal Pitagoro lentelę, šį skaičių, užšifruotą gimimo datoje, turintys žmonės yra ypatingi. Jie pasižymi charizmatiškumu, ekstrasensoriniais gebėjimais, tačiau ne savo noru yra energetiniai vampyrai, laimės iš partnerių vagys. Taip pat neretai būna puikūs aiškiaregiai, būrėjai, pragmatikai. Šalia tokių žmonių gali būti tik labai stiprios asmenybės.

Ar reikšminga poros pažinties data?

Svarbiau ne poros pažinties data, o kokia buvo Mėnulio diena. Tarkime, jeigu susipažįstama penktadienį per Veneros dieną, tikėtina, jog tolesnis gyvenimas bus laimingas. Mat ši planeta laimina įsimylėjėlius. Tačiau susipažinti galima bet kada. Jeigu yra meilė ir bendri siekiai, tuomet viskas klostysis gerai.

Renkantis santuokos datą verta vengti nepalankių arba vaikytis gražių skaičių derinių?

Gražių datų vaikymasis jau parodė, kad tai neturi įtakos tolesniam sutuoktinių gyvenimui. Patys esame savo likimo kalviai.

O kurie mėnesiai bus palankūs tuoktis 2016-aisiais?

Palankiausi - rugsėjis ir spalis.

Kaip žmogaus amžius susijęs su tam tikromis santykių krizėmis?

Žmogaus gyvenimo ciklai yra 3. Formavimosi ciklas (nuo gimimo iki 30-ųjų gyvenimo metų) - mokymosi pradžia, formuojasi gyvenimo pagrindas. Produktyvusis ciklas (iki 58-ųjų gyvenimo metų) - tai laikas, kai asmuo jaučiasi laimingiausias. Rezultatyvusis ciklas (nuo 58 m. iki mirties) -  pasiekimų ir atliktų darbų įvertinimas. O štai santykiuose krizės ateina po 3-ejų, 7-erių, 15-os kartu pragyventų metų ir ištuštėjus lizdui. Pirmoji krizė kyla dėl to, kad santykiams nustoja daryti įtaką hormonai - žmonės būna geriau susipažinę vienas su kitu, dingsta pirminis partnerio idealizavimas. Jeigu tai nėra karminė pora, santykiai žlunga. Ne veltui sakoma, kad meilė trunka trejus metus... Kita krizė - po 7-erių metų. Gimus vaikams, partneriai tampa vienas kitam neįdomūs ar nepatrauklūs, pradeda svarstyti apie geresnį gyvenimo palydovą. Neretai moterys skiria mažiau dėmesio grožiui puoselėti, o vyrai įninka į žalingus įpročius. Gyvena tarsi brolis su seserimi, o skyrybos dažniausiai įvyksta dėl neištikimybės. Po 15-os metų atsiranda didelių seksualinių neatitikimų, poreikis patirti ką nors naujo. Tai vadinama biologinėmis žirklėmis (moterų seksualumas kyla, o vyrų mažėja - red. past.). Kita krizė gali pasireikšti vaikams palikus namu. Partneriai neturi apie ką kalbėtis, gyvena atskirus gyvenimus, pasidalija kambarius ir šaldytuvą, neretai pradeda vienas kito nekęsti. Tai aktualu poroms, kurios kartu gyveno tik dėl atžalų... Moteris krizė dažniausiai ištinka 45-aisiais gyvenimo metais, vyrus 50-aisiais. Žmogus tampa nepatenkintas savo darbu, aplinka, partneriu ir savimi. Šiuo laikotarpiu moterys būna mažiau priklausomos nuo vyrų ir vis dar labai seksualios bei aktyvios. Neretai pačios palieka antrąsias puses, pradeda kurti verslus, rašyti knygas ir pan. o vyrai, turėdami tvirtą materialinį pagrindą, gali sau leisti turėti jaunų ilgakojų draugių, su kuriomis gali pasipuikuoti visuomenės akyse...

Karališkoji pranašautojų gildijaPats žmogus gali sėkmingai interpretuoti jį supančius skaičius ar norint suprasti jų svarbą būtina kreiptis į specialistus?

Batus taiso batsiuvys, plaukus kerpa kirpėjas, gydo gydytojas. Taip pat ir ateitį nusako psichoanalitikas - būrėjas, numerologinę prognozę sudaro numerologas. Gaila, kad Lietuvoje pastarieji specialistai ir jų paslaugų svarba nėra tinkamai vertinama. Tačiau, naujas  sinchroniškumo mokslas (numerologjos atmaina) pasieks didelį populiarumą. Tai mokslas apie pasikartojančius įvykius gyvenime. Buriant, Taro, M. Lenormand kortomis, kauliukais, netgi iš kavos tirščių arba būrimo rutulių, visada atkreipiamas dėmesys į skaičius. Specialistai pataria įsiminti netgi susapnuotus skaitmenis.

Norintiems patiems pasigilinti yra puiki Robert Lee Camp knyga ,,Meilės kortos''. Pagal gimimo datą parenkama korta ir labai tiksliai interpretuojamas žmogaus gyvenimas. 

KARALIŠKOJI PRANAŠAUTOJŲ GILDIJA

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus