visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sienų ir lubų dažai Sadolin Ambiance kviečia pasinerti į HD Color spalvų pasaulį

Sienų ir lubų dažai Sadolin Ambiance kviečia pasinerti į HD Color spalvų pasaulį Sienų ir lubų dažai Sadolin Ambiance kviečia pasinerti į HD Color spalvų pasaulį

Įmonė „Spalvų sala“ prekiauja dažais, lakais, klijais ir kitomis statybinėmis medžiagomis. „Sadolin Ambiance Diamond“ sienų ir lubų dažai – tai naujieji, ypatingomis spalvų savybėmis pasižymintis dažai įmonės asortimente. „Sadolin Ambiance“ – itin atsparūs devėjimuisi matiniai dažai, su kuriais itin paprasta sukurti stilingą interjerą, nes spalvų kolekcijoje rasite ryškias ir tarpusavyje derančias spalvas. Pridėjus madingų interjero elementų namai atrodys kaip iš žurnalo. Sienas bus lengva prižiūrėti, nes „Ambiance Diamond“ dažai yra lengvai plaunami, o „HD Color“ užtikrina, kad spalvos neblunka daug ilgiau.

Naujieji aukščiausios kokybės sienų ir lubų dažai „Sadolin Ambiance“ siūlo pasinerti į „HD Color“ spalvų pasaulį ir atrasti ypatingą koncerno „AkzoNobel“ Pasaulinio Estetikos Centro specialistų sukurtą kolekciją. Kolekciją sudaro 54 spalvos, suskirstytos į tris spalvų paletes – neutralių, nuotaikos ir akcentinių atspalvių. Dar niekada nebuvo taip paprasta išsirinkti tinkamą atspalvį, nes visas šias spalvas galite pamatyti ant savo sienų su „Sadolin Visualizer“ mobiliąja programėle, tuomet išbandyti su spalvos testeriais be jokios netvarkos, o tuomet belieka pasirinkti patinkančio matiškumo „Sadolin Ambiance“ dažus ir dažyti.

„Sadolin Ambiance“ – puikiai dengiantys, labai atsparūs dėvėjimui matiniai patalpų sienų ir lubų dažai. Dažai lengvai dažomi, netyška, gerai išsilygina, padengia paviršių tolygiu sluoksniu. Dažytas paviršius atsparus drėgmei ir labai lengvai valomas (1 atsparumo trynimui klasė, EN 13 300), todėl tinka ir patalpoms, kurių sienas reikia labai dažnai valyti. Dažai vandeniniai, beveik bekvapiai, juose labai mažai lakiųjų organinių junginių (LOJ) (≤ 1 g/l). Galima tonuoti įvairiais atspalviais.

„Sadolin Ambiance“ dažai idealiai tiks sausų patalpų sienoms ir luboms – gyvenamiesiems ir vaikų kambariams, virtuvėms, koridoriams, biurams, taip pat viešoms ir pramoninėms patalpoms, kurių sienos turi būti labai atsparios dėvėjimui – parduotuvėms, mokykloms, vaikų darželiams, ligoninių palatoms. Galima dažyti naujus ir anksčiau dažytus tinkuotus, betoninius ir plytinius paviršius, gipsines plokštes, dažomuosius ir stiklo pluošto tapetus, glaistytus paviršius, taip pat nugruntuotas medienos plaušų ir medienos drožlių plokštes.

„Sadolin Ambiance“ savybės:

  • „HD Color“ technologija.
  • Labai gerai valomi: 1 atsparumo drėgnam trynimui klasė.
  • Beveik bekvapiai, 0% lakiųjų organinių junginių.
  • Padengimas: ant anksčiau dažyto paviršiaus 10–12 m²/l; ant įgeriančio paviršiaus 7–9 m²/l.
  • Džiūvimo laikas: sausi liečiant po 0,5 val., kitą sluoksnį galima dažyti po 1–2 val.

„HD Color“ užtikrins ryškias ir itin ilgai išliekančias spalvas metų metus. Net ir po daugelio metų jūsų namų sienų spalvos atrodys taip lyg būtų ką tik dažytos.

UAB „Spalvų sala“ siūlo didelį dažų ar tinkų spalvos pasirinkimą. Įmonėje dirba kompetentingi pardavėjai, teikiantys profesionalias konsultacijas. Kiekvienam klientui siūlomi individualūs problemos sprendimai ir kainos pasiūlymai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus