visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Profesionali burnos higiena dar geresnei sveikatai

Profesionali burnos higiena dar geresnei sveikatai Profesionali burnos higiena dar geresnei sveikatai

Norint tinkamai pasirūpinti sveikais ir gražiais dantimis, naudinga profesionali burnos higiena, kurią atlieka patyręs specialistas. Profesionalią burnos higieną reiktų atlikti bent 2 kartus per metus – tai padės užtikrinti optimalų ir daugiausiai naudos suteikiantį rezultatą. Norėtumėte sužinoti apie burnos higieną ir jos teikiamą naudą daugiau? Skaitykite šį straipsnį, kuriame sužinosite daug naudingų patarimų ir atrasite patikimus, padėti visuomet pasiruošusius odontologus.

Burnos higienos procedūrų nauda

Burnos ertmės priežiūra – tai toli gražu nėra vien dantų valymas šepetėliu ir dantų siūlo naudojimas. Laikui bėgant, burnos ertmė apsineša įvairiais mikrobais, kurių neišeina pašalinti vien įprastomis priežiūros priemonėmis. Tam reikalinga profesionali higiena, atliekama ultragarsu.

Procedūros metu odontologas pašalina visus tarpdančiuose susikaupusius nešvarumus, kuriuos išvalyti įprastomis sąlygomis yra sudėtinga. Dantys tampa sveikesni, švaresni, priklausomai nuo konkrečios dantų sandaros, kartais net pašviesėja jų spalva. Kartu pacientui suteikiamos visos reikalingos konsultacijos kaip pasirūpinti savo burnos higiena pačiam, kokių veiksmų reikia imtis savo kasdienybėje tam, kad dantys taptų dar sveikesni ir gražesni.

Kruopštus tarpdančių valymas

Nepamirškite naudotis specialiais plastmasiniais tarpdančių krapštukais, kurie yra žymiai saugesni už medinius, kadangi plastikas nepažeidžia dantų emalio. Valyti tarpdančius būtina ne tik dantų siūlu, bet ir plastikiniais krapštukais. Jeigu tarpdančių valymo metu dantenos ima kraujuoti – tai geras ženklas. Taip išvalomi per ilgus metus susikaupę nešvarumai. Ilgainiui dantenos nustos kraujuoti, kas reiškia, jog pasiekti puikūs rezultatai – nenustokite kruopščiai prižiūrėti dantų ir toliau.

Daugiau informacijos apie burnos higieną ir kitas klinikoje teikiamas procedūras rasite: https://centrodenticija.lt/

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus