visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Prekės floristams: vazos, vazonai, dirbtinės gėlės, karkasai, dekoro elementai

Prekės floristams: vazos, vazonai, dirbtinės gėlės, karkasai, dekoro elementai Prekės floristams: vazos, vazonai, dirbtinės gėlės, karkasai, dekoro elementai

ŠIRŠĖ, R.Kielos IĮ

Prekės floristams: vazos, vazonai, dirbtinės gėlės, karkasai, dekoro elementai. "Širšė" sandėliuose visiems floristams apraibsta akys. Jums tereikia pasirūpinti augalais – visa kita rasite įmonėje "Širšė"!

Vazonai
Prekiaujame įdėklais ir keraminiais, stikliniais, metaliniais vazonais. Pas mus jų rasite nuo mažyčių, skirtų kaktusams, iki didžiulių, tinkamų stambiems augalams sodinti.

Vazos
Pirkėjų laukia gausybė skirtingų formų ir dydžio keraminių, stiklinių, metalinių vazų. Taip pat siūlome įvairios paskirties stiklinių indų, žvakidžių. Gausus pasirinkimas stiklinių taurių floristinėms kompozicijoms kurti.

prekes-floristams-vazonai-vazos-dziovintos-geles1

Pinti karkasai
Floristams galime pasiūlyti pačių įvairiausių pintų karkasų puokštėms ir kompozicijoms: bato, laivo, burbulo, širdies ar mėnulio formos.

Taip pat prekiaujame skirtingų formų tūtomis puokštėms, įvairaus dydžio pintais krepšeliais.

Smulkmenos dekoravimui
Mažas akcentas gali padaryti didelį įspūdį. Turime įvairių smulkmenų dekoravimui: įvairiai puoštų segtukų, smeigtukų, lipdukų, puošti naudojamų figūrėlių (paukščiukų, drugelių ir pan.). Pas mus įsigysite ir įvairių spalvų plunksnų kelių dydžių pakuotėmis, rasite gausybę dekoratyvinių karoliukų (nuo 2 iki 16 dydžio).

Floristinės kempinės
Parduodame įvairių spalvų, dydžio ir formos floristines kempines („oazes“). Taip pat turime įvairaus skersmens burbulų iš putplasčio.

prekes-floristams-vazonai-vazos-dziovintos-geles2

Vielutės, klijų lazdelės
Pas mus rasite gausybę vielučių: lygių, raitytų ar vilktų veltiniu, įvairių spalvų. Turime „darbinių“ ir gėlėms sutvirtinti skirtų vielučių. Kai surišti nepakanka, klijuokite: siūlome karštų klijų lazdelių.

Juostelės
Prekiaujame juostelėmis iš atlaso, organzos, plastiko – vienspalvėmis ir raštuotomis, įvairaus pločio ir metražo. Taip pat įsigysite darbinės juostelės puokštėms rišti („teipo“).

Audiniai ir tinklas
Turime natūralaus ir plastikinio tinklo (tankaus ir reto, įvairių spalvų), flizelino (rulonais), įvairaus pločio ir spalvų organzos audinio.

Dirbtinės gėlės
Galime pasiūlyti pačių įvairiausių dirbtinių gėlių ir augalų.

Džiovinti augalai ir kitos gamtos gėrybės
Prekiaujame įvairiomis gamtinėmis medžiagomis: skeletiniais lapais, įvairiomis šakelėmis, spalvotomis ankštimis, riešutų kevalais, kriauklėmis, jūrų žvaigždėmis, akmenukais.

Taip pat turime spalvotos ir natūralios rafijos, ratano ir jo lazdelių, spalvoto plaušo (sizalio) lapais, rulonais ir supresuoto. Pas mus įsigysite ir natūralios, balintos ar spalvotos žievės lakštų.

prekes-floristams-vazonai-vazos-dziovintos-geles3

Rimanto Kielos individuali įmonė „Širšė“ prekiauja pakavimo ir floristikos priemonėmis, interjero detalėmis ir suvenyrais. Daugiau nei prieš dvidešimt metų pradėjusi savo veiklą nuo smulkios prekybos, „Širšė“ išaugo į didžiulį prekių asortimentą didmenininkams ir smulkiems prekybininkams siūlančią įmonę.

„Širšės“ darbuotojai nuolat lankosi užsienyje ir Lietuvoje vykstančiose parodose, domisi visomis rinkoje pasirodančiomis naujovėmis. Todėl pirkėjams galime pasiūlyti ne tik jau įprastų, bet ir dar nematytų, originalių suvenyrų, pakavimui ar floristikai skirtų priemonių.

Bendradarbiaujame tik su atsakingai dirbančiais gamintojais iš užsienio ir Lietuvos. Mūsų nuolatiniai pirkėjai žino, kad bus ne tik maloniai aptarnauti, įsigys kokybiškų prekių, bet ir gaus naudingų patarimų. Suprantame, kad nuo mūsų pastangų priklauso ne tik mūsų, bet mūsų klientų verslo sėkmė.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus