visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Penki geriausi 2019 m. nešiojamieji kompiuteriai žaidimams

Penki geriausi 2019 m. nešiojamieji kompiuteriai žaidimams Penki geriausi 2019 m. nešiojamieji kompiuteriai žaidimams

2019 m. rinkoje pasirodė ne keli galingi nešiojami kompiuteriai, o tiesiog gausybė jų. Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo, MSI ir kiti gamintojai pristatė ne vieną galingą įrenginį, tinkantį žaidimams. Naujesnės ir pajėgesnės vaizdo plokštės, daugiau galintys procesoriai, talpesni HDD ir SSD bei raiškesni ekranai stebina savo galimybėmis. Tačiau metai jau į pabaigą ir kyla natūralus ir logiškas klausimas – kurios metų naujovės buvo pačios geriausios? Mes atrinkome penkis geriausius praėjusių metų nešiojamus žaidimų kompiuterius ir juos pristatome jums!

Alienware Area 51m

Įranga:

Procesorius – Intel Core i7/i9.

Vaizdo plokštė: Nvidia RTX 2070 arba RTX 2080.

RAM: nuo 8 iki 64 GB.

Talpa: 256 arba 512 GB SSD.

Tie, ką domina galingi nešiojami kompiuteriai, vardą Alienware tikrai pažįsta. Šis kompiuterių milžino Dell padalinys jau eilę metų kuria itin pajėgius, žaidimams pritaikytus nešiojamus ir stalinius kompiuterius. Būtent dėl pajėgių laptopų ši įmonė yra įgavusi didžiulį žinomumą. Area 51m – pajėgiausias 2019 m. Alienware modelis, kurio įranga bei ekranas palaiko 1080p G-Sync vaizdą, visus naujausius žaidimus „veža“ Ultra grafikų lygiu, pasižymi itin trumpais krovimo (loading) laikais ir yra lengvai tobulinamas ateičiai.

Čia galite rasti Tomsguide.com straipsnį, kuris techniškai ir iš skaičių pusės apžvelgia žvėrišką šio kompiuterio galią.

Acer Nitro 7

Įranga:

Procesorius – 9 kartos Intel i7.

Vaizdo plokštė: Nvidia GeForce GTX 1050 arba GTX 1650.

RAM: nuo 8 iki 16GB.

Talpa: 256 arba 512 GB SSD.

Acer Nitro įranga – puikus ir ne itin brangus sprendimas. Lyginant su Alienware Area 51M, šis kompiuteris kainuoja beveik 2-3 kartus mažiau, tačiau tikrai nėra kuklus galios prasme. Šis sprendimas yra orientuotas į aukščiausios galios siekiančius žaidėjus, mėgstančius pirmojo asmens šaudykles. Nitro 7 modeliai turi nuostabų net 144Hz dažnio ekraną, kuris leis itin maloniai žaisti tokius žaidimus kaip Counter Strike, Apex Legends, Fortnite, t.t.

Lenovo Legion Y7000

Įranga:

Procesorius – 9 kartos Intel i7 arba i5.

Vaizdo plokštė: Nvidia GeForce GTX 1650, GTX 1660Ti arba RTX 2060.

RAM: iki 32GB.

Talpa: iki 512GB SSD ir iki 2TB HDD.

Tai kone idealus sprendimas ieškantiems aukso viduriuko. Gamintojas Lenovo sako, kad šis kompiuteris turi stalinio kompiuterio techninės įrangos galimybes, kurias galite nešiotis su savimi. Bene galingiausi procesoriai, vienos pajėgiausių vaizdo plokščių, žaibo greitumo SSD ir kiti komponentai pavers kiekvieną žaidimų sesiją labai malonia patirtimi. Ypač, kada modelyje bus sumontuota RTX2060 vaizdo plokštė, Legion Y7000 parodo tikrąsias savo spalvas. 144Hz dažnio monitorius, puiki garso kokybė ir modernus aušinimas turėtų žaidimus paversti vienu malonumu.

Razer Blade 17

Įranga:

Procesorius – 9 kartos Intel i7.

Vaizdo plokštė: Nvidia GeForce RTX 2060, RTX 2070 Max-Q Design arba RTX 2080 Max-Q Design.

RAM: nuo 16 iki 64GB.

Talpa: 512GB – 2TB SSD.

Vardas „Razer“ irgi gerai pažįstamas žaidėjams. Ši kompanija ilgai gamino tik aksesuarus: ausines, klaviatūras, peles, pultelius. Dabar gamintojas sparčiai auga ir jo produkcijoje jau yra ir mobilusis telefonas bei ne vienas nešiojamasis kompiuteris. Geriausiu 2019m. kūriniu laikomas Razer Blade 17 su 17 colių įstrižainės, 144Hz dažnio monitoriumi. Kaip tokią didžiulę galią turintis įrenginys, jis sveria tik 2,75kg, kas yra juokingai mažai, lyginant jį su Alienware arba kitais konkurentais. Kiekvienas Razer Blade turėtojas gali žaisti su klaviatūros apšvietimu (rinktis galima iš 16,8 milijono spalvų), kaitalioti įvairius nustatymus optimizuojant kompiuterį žaidimams ir matyti įspūdingas grafikas pačiuose reikliausiuose žaidimuose dėka GeForce RTX 2080.

MSI GS65 Stealth Thin

Įranga:

Procesorius – 8 kartos Intel i7.

Vaizdo plokštė: Nvidia GeForce GTX 1070.

RAM: iki 32GB.

Talpa: 256 arba 512 GB SSD.

MSI GS65 Stealth Thin yra pripažintas, kaip geriausią ir praktiškiausią dizainą turintis 2019m. nešiojamas kompiuteris. Jį bus lengva nešiotis bei galėsite žaidimus vežtis ten, kur norite. MSI daug investuoja į gamybos bei programinės įrangos technologijas, todėl žvelgiant į GS65 galima rasti daugybę įdomybių. Pvz. šoninis apvadas yra tik 4,9 mm storio, todėl į žaidimus pavyks įsitraukti. Ekranas geba palaikyti net 144Hz kadrų dažnį, baterija palaiko kompiuterį veikiantį labai ilgai, o Shift programa leis pasirinkti tai, kiek galios norite iš kompiuterio išgauti bet kuriuo metu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus