visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pažadinkite savo grožį su SOTHYS intensyvia, energizuojančia procedūra veidui su Sibiro ženšeniu

Pažadinkite savo grožį su SOTHYS intensyvia, energizuojančia procedūra veidui su Sibiro ženšeniu Pažadinkite savo grožį su SOTHYS intensyvia, energizuojančia procedūra veidui su Sibiro ženšeniu

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Nuo gatvės triukšmo, nuo skubančių praeivių, nuo atsibodusios rutinos, neretai norisi, kur nors pasislėpti... Vilniaus centre įsikūrę  „SOTHYS GROŽIO NAMAI“  kviečia į sukurtą grožio karaliją, Jūsų grožiui pabrėžti...

„SOTHYS GROŽIO NAMUOSE“ atliekama energizuojanti gilaus poveikio procedūra veidui – tai 1 val. 30 min. trunkantis odos energijos apykaitos aktyvinimas ir 100% dėmesys išskirtinai Jūsų veido odos poreikiams. Procedūros metu naudojamas ypač veiksmingas Sibiro ženšenio (eleuterokoko) koncentratas ir „SOTHYS“ sukurta „Digi-Esthétique®“ masažo technika dar labiau sustiprina procedūros poveikį.

Jūsų laukia šie „SOTHYS“ intensyvios energizuojančios procedūros etapai:

  • Odos giluminis valymas ir paruošimas procedūrai: enziminis šveitimas paruošia odą maksimaliam veiksmingų medžiagų įsisavinimui.
  • Odos energijos rezervo atgaivinimas naudojant kompleksinį serumą ir Sibiro ženšenio koncentratą. Optimizuojamos ląstelių energijos atsargos: oda giliai drėkinama serumu, o Sibiro ženšenio koncentratas apsaugo mitochondrijas (jos lyg mažos ląstelių jėgainės, perduodančios energiją ir sudarančios tarpusavio ryšius) nuo laisvųjų radikalų, taip palaikydamas ląstelių energijos rezervą, mažėjantį dėl streso ir aplinkos poveikio.
  • Odos energijos rezervo apsaugojimas: „Digi-Esthétique®“ masažo metu naudojamas modeliuojamasis kremas su Sibiro ženšenio koncentratu, o kvapiojo čilmedžio ekstraktas stiprina odos natūralų apsauginį barjerą ir normalizuoja odos paviršiaus mikroflorą.
  • Dviejų kaukių derinys odos švytėjimui: putojanti kaukė su drėkinančiu kompleksu ir Sibiro ženšeniu bei stingstanti nulupama kaukė su vitaminu C švytėjimui.
  • Procedūros užbaigimas: energizuojantis serumas su Sibiro ženšeniu, dieninis energizuojantis kremas ir skaistinantis fluidas įmasažuojami į odą.

    SOTHYS GROŽIO NAMAI kviečia į sukurtą grožio karaliją Vilniaus centre

Kaip ir visos „SOTHYS“ procedūros, energizuojanti procedūra sudaro galimybę kosmetologei įsigilinti ir nustatyti Jūsų odos būklę esamu metu ir paskirti Jums tinkamiausias priemones naudojimui namuose. Domėkitės, klauskite, įvardinkite savo tikslus ir kartu su odos specialiste pasieksite norimą rezultatą.

Pajuskite kaip atjaunėja ir koks skaistus tampa veidas po šios intensyvios energizuojančios procedūros!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus