visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Naujausios puokštės

Naujausios puokštės Naujausios puokštės

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Gėlės suteikia grožio ir jaukumo mūsų namams. Gėlės supa mus visur. Vasara sodai, parkai pilni gėlių, miestuose prekybos centruose, gatvėse apstu gėlių parduotuvių kur galime įsigyti savo norimą puokštę. Gėles dovanojame tokiomis progomis, kaip: gimtadieniai, vestuvės, sužadėtuvės, krikštynos ir pan. Jeigu apsilankysite ne vienoje gėlių parduotuvėje rasite vis kitokias gėlių puokščių kompozicijas. Vilniuje apsilankę „Inesos gėlės“  gėlių parduotuvėje rasite daug pagamintų gėlių puokščių kompozicijų tarp kurių puikuosis ir naujausios puokštės. Na o jeigu tinkamos puokštės nerasite, išsakysite savo pageidavimus mums ir mes pagaminsime jūsų poreikius atitinkančią gėlių puokštę.

Populiariausios gėlių puokštės

Populiariausios gėlių puokštės šiais metais yra tokios:

  • Kompaktiška gėlių puokštė. Kuriant šias puokštę naudojamos didelės gėlės, kurios sudaro suapvalintą kupolo formą. Puokštė gali būti visokio dydžio, bet populiariausios mažo dydžio, kurios puikiai atrodo ant stalo.
  • Ovalinė gėlių puokštė.  Kuriant puokštę naudojamos įvairios gėlės, žali gėlių stiebai. Šių puokščių kūryboje naudojami supjaustomi ar apipjaustomi lapai, kad lapai ir pati puokštė įgautų ovalo forma.
  • Horizontali gėlių puokštė. Daug floristų visame pasaulyje gamina tokias puokštes. Kuriant puokštę dažniausiai naudojamos aštresnio kvapo gėlės, tokios kaip jazminai, gvazdikėliai, rožės. Gėlės išdėstomos zigzagu.
  • Puokštė iš vienos gėlės. Puokštė kuriama iš vienos gėlių rūšies. Papildomai gali būti įtraukiama žalumynų, kad palaikyti puokštės struktūrą ir vientisumą.
  • „Kaimiška“ puokštė. Puokštės kuriamos iš atsitiktinių gėlių ir kitų gamtos elementų: medžių žievių, šakų.

Kaip išsirinkti tinkamą gėlių puokštę?

Puokštės pasirinkimas priklauso nuo to kam jos įteikiamos.

Puokštes vyrams įprasta rišti statiškos formos, neperkraunant žiedais. Vyrai nemėgsta gauti didelių gėlių puokščių, todėl į puokštes dedama viena arba kelios gėlių rūšys su žaluma. Populiariausios gėlės dovanojamos vyrui: amariliai, gvazdikai, kardeliai ir rožės. Šios gėlės simbolizuoja vyriškumą, skleidžia pasitikėjimo ir jėgos energiją.
Renkant gėlių puokštę moterims rekomenduojama žinoti kokios gėlės joms patinka. Dovanojamos gėlės nebūtinai turi būti brangios, svarbiausia būtų dovanojamos su meile. Jeigu nežinote kokios gėlės patinka merginai galite dovanoti rožių, lelijų, laukinių gėlių puokštę. Dovanojamų gėlių puokštė gali būti klasikinės ovalios formos, laisvo ar kompaktiško stiliaus.

Dovanojant gėlių puokštę mamai ar močiutei prisiminkite, kad jos mėgsta sentimentalias puokštes su sezoninėmis, senovinių rūšių gėlėmis, bijūnais, jurginais ar alyvomis.

Naujausios gėlių puokštės internetu

Skirtingais metų laikais puokštės komponuojamos su vis skirtingais elementais. Naujausias gėlių puokštes galima apžiūrėti ne tik gėlių salonuose savo mieste, bet ir gėlių internetinėse parduotuvėse. Internetinės parduotuvės puikus pasirinkimas žmonėms norintiems sutaupyti laiką, apžiūrėti gėlių puokštes savo namuose ir užsisakyti gėlių puokštę su pristatymu į nurodytą adresą. Gėlių puokščių užsakymas internetu tampa vis dažnesniu pasirinkimu, nes tokia galimybė leidžia parodyti dėmesį iš bet kurio pasaulio kampelio. Jeigu ieškote gėlių puokštės ir  esate iš Vilniaus lauksime apsilankant „Inesos gėlės“ parduotuvėje arba mūsų internetiniame tinklalapyje ir pateikti gėlių užsakymą. Jeigu nerasite akį patraukiančios puokštės paskambinkite mums, išdėstykite savo pageidavimus ir mes pagaminsime jūsų norimą puokštę bei pristatysime nurodytu adresu.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus