visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Naujausios puokštės

Naujausios puokštės Naujausios puokštės

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Tobulėjimui ribų nėra, bet kurioje srityje. Kaita gyvenime yra neišvengiama. Keičiame profesiją, darbą, keičiasi šeimyninė padėtis, vertybės ir pan. Nei viena profesija, verslas taip pat neapsieina be kaitos. Gėlių pasaulis taipogi. „Inesos gėlės“ taip pat eina išvien su naujovėmis ir savo klientui nori pasiūlyti gėlių įvairovę. Klientams jau galime pasiūlyti gėlių puokščių didelį asortimentą, bet kas kartą ji papildome ir atnaujiname naujomis puokštėmis.

Kas jau buvo apsilankę mūsų gėlių salonuose Vilniuje ar mūsų internetinėje svetainėje tikriausiai matėte mūsų gaminamas gėlių puokštes, dovanų rinkinius.  Kas dar nebuvo apsilankę, rekomenduoju kuo greičiau apsilankyti.

Kokias puokštes mes gaminame?

  • Puokštes dėžutėse. Gėlės dėžutėje pastaraisiais metais tapo itin populiaria tendencija – ne tik puošnios, bet ir patogios kompozicijos dovanojamos įvairiausiomis progomis. Nuo įprastų puokščių šios skiriasi tuo, jog turi unikalią laikymo talpą, o kvapnių žiedų gyvavimą palaiko sudrėkinta floristinė kempinė.
  • Gimtadienio gėlės. Gimtadienio gėlių puokštė puikus pasirinkimas nudžiuginti, bet kurio amžiaus kategoriją. Šios puokštės tinka tiek vyrams, tiek moterims. Galite net neabejoti, kad nuostabios gėlės gimimo dienos proga tikrai pakels nuotaiką ir privers nusišypsoti.
  • Sveikinimo puokštės. Sveikinimo puokštės tinka, bet kokiai progai. Šios puokštės suteikia jaukumo, šilumos, meilės ir jas dovanodamas, žmogui parodai koks jis tau svarbus.
  • Dovanų rinkiniai. Nesugalvoji kaip dar nustebinti artimąjį? Gal įteik Jam dovanų rinkinį. „Inesos gėlės“ gamina taip pat dovanų rinkinius įvairioms progoms. Įvairūs maisto rinkiniai gurmanams puikiai tinka kaip dovana prie gėlių.
  • Rožių puokštės. Rožių pasaulis – platus kaip vandenynas. Ypatingą vietą jame užima jausmai ir emocijos. Dovanoti skintų rožių ar šių gėlių puokštę – didinga. Rožės vadinamos gėlių karalienėmis.  Ir kas svarbiausia, rožės labai iškalbingos – skirtingų spalvų rožės simbolizuoja skirtingus jausmus.

Galime pasigirti išties didinga gėlių puokščių įvairove ir savo augimo šuoliu. Kaip augantis ir nuolat tobulėjantis gėlių salonas, visada turime idėjų naujoms gėlių puokštėms. Siekiame, kad klientas iš mūsų salono išeitu su šypsena ir užtikrintumu, kad čia dar sugrįš. Kas dar nebuvote mūsų gėlių salonuose Vilniuje „Inesos gėlės“ maloniai kviečiame apsilankyti ar paskambinti telefono Numeriu. Naujausios gėlių puokštės jau sudėtos į tinklapį. Išdėstykite mums savo mintys kaip norite nustebinti artimąjį, o mes Jūsų išvardintas mintys ir idėjas paversime unikalia gėlių puokšte ar dovanų rinkiniu ir esant pageidavimui pristatysime į nurodytą vietą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus