visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Namų technika, kurią verta turėti namuose vasaros sezono metu

Namų technika, kurią verta turėti namuose vasaros sezono metu Namų technika, kurią verta turėti namuose vasaros sezono metu

Pigu, UAB

pigu.lt

Nors vasaros sezono daugelis mūsų laukia su didžiuliu džiaugsmu, prasidėjus karščiams, svajojame, kada jie greičiau pasibaigs. Dažniausiai taip nutinka dėl to, jog leidžiant laiką namuose, kartais būna neįmanoma pakelti aukštos temperatūros ir kartu su ja atsiradusių papildomų problemų. Gerai tai, jog dabar galime apsirūpinti atitinkama namų technika, kuri šį laikotarpį padeda išgyventi kur kas paprasčiau. Siūlome susipažinti su įrenginiais, kurie ypač pasitarnauja prasidėjus karščiausiems metų mėnesiams.

Oro kondicionieriai

Tai – kone pagrindinė įranga šiltojo sezono metu, leidžianti mėgautis kur kas žemesne oro temperatūra namuose. Ja galima apsirūpinti net ir tuo atveju, jeigu nesinori atlikti sudėtingų montavimo darbų – įsigiję mobilų oro kondicionierių, jį patogiai galėsite naudoti skirtingose namų erdvėse. Be to, kai kurie iš jų gali pasiūlyti ir šildymo funkciją, tad toks prietaisas pasitarnaus ir tuomet, kai lauksite prasidedančio šildymo sezono. Pirkėjų dėmesio dažnai susilaukia kompanijos „Electrolux“ siūlomi prietaisai – juos apžiūrėsite spustelėję ant šios nuorodos: https://pigu.lt/lt/kondicionieriai/f/electrolux.

Ventiliatoriai

Galima sakyti, kad tai – pigesnė kondicionierių alternatyva. Tokie prietaisai kambario temperatūros nesumažina: jie suaktyvina oro cirkuliaciją ir dėl to leidžia mėgautis gaivesne, geresne jo kokybe. Ventiliatorius labai lengvai galima perkelti iš vienos vietos į kitą, tad tą patį prietaisą pritaikysite skirtingose patalpose. Be to, galima rinktis stalinius, ant žemės pastatomus ar netgi itin kompaktiškus, USB modelius bei kitus tipus, tad lengvai rasite tokį, kuris atitiks Jūsų poreikius.

Oro valytuvai

Pakilus oro temperatūrai, namuose padaugėja dulkių, mikrobų ir kitų nešvarumų – dėl to gali būti sunkiau kvėpuoti ir mėgautis kasdienybe. Tačiau oro valytuvai efektyviai gali pašalinti visus nešvarumus ir užtikrinti kur kas švaresnį, gaivesnį orą. Tokius privalumus ypač vertina sergantys astma ar turintys alergijų, tačiau iš tiesų toks prietaisas gali praversti kiekvienam, norinčiam pagerinti namų oro kokybę. El. parduotuvėje Pigu.lt oro valytuvai parduodami gera kaina.

Ledukų gaminimo aparatai

Tikriausiai sutiksite, jog gaivus kokteilis ar šalta kava puikiai padeda atsivėsinti ir lengviau išgyventi karštą dieną. Tam, kad nereikėtų šaldiklio lentynų užimti ledukų atsargomis, galite įsigyti specialiai jiems gaminti skirtus aparatus. Jų naudojimas yra itin paprastas, o patys prietaisai lengvai suranda vietą kiekvienoje virtuvėje. Jei namuose dažnai sulaukiate svečių ar patys mėgstate pasimėgauti gardžiais kokteiliais, tokius aparatus galėsite pritaikyti ir pasibaigus karštajam sezonui.

Daugiafunkciniai puodai

Atšilus orams, kuo mažiau laiko norisi praleisti virtuvėje. Visgi, ne mažiau svarbu pasirūpinti, kad mūsų mityba išliktų pilnavertė. Tai reiškia, jog reikėtų paieškoti įrenginių, kurie palengvintų maisto gaminimo procesą. Vienas iš tokių variantų yra daugiafunkcinis puodas – jis yra aprūpintas įvairiausiomis programomis, kurių dėka toks prietaisas pats parenka geriausią gaminimo temperatūrą ir laiką. Jums tereikės sudėti atitinkamus produktus, pasirinkti pageidaujamą programą ir daugiau nieko daryti nebereikės – galėsite patogiai ilsėtis ir laukti vakarienės.

Buitį lengvinantys įrenginiai

Vasaros laikotarpiu norėtųsi išvengti ir kitų buities darbų, tad verta pagalvoti apie funkcionalią namų techniką, kuri juos galėtų atlikti už Jus. Dabar puikus metas paieškoti indaplovės ar įsigyti sparčiai populiarėjančius robotus dulkių siurblius. Tuo tarpu nepriekaištinga stiklų kokybe be jokių pastangų mėgautis leis langų valymo robotai, tad akivaizdu, kad galėsite dar daugiau laiko paskirti savo pomėgiams.

Apsirūpinę visais šiais įrenginiais, namus vasaros sezonu paversite kur kas malonesne vieta. Čia ir vėl bus galima atsipalaiduoti, gerai pailsėti ir suplanuoti būsimas išvykas, kad maksimaliai išnaudotumėte visus šio metų laikotarpio privalumus.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus