visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nakvynė ant vandens – privačiame liepte Oasis Dome

Nakvynė ant vandens – privačiame liepte Oasis Dome Nakvynė ant vandens – privačiame liepte Oasis Dome

Viešbutis VILA ŪLA (TAVO SAULĖ, UAB)

„Vila Ūla“ turi puikų pasiūlymą romantikos ieškančioms porelėms – privatų lieptą „Oasis Dome“ nakvynei ant vandens!

Pajauskite nenusakomus pojūčius, naktį praleisdami Varėnos raj. ant Burokaraisčio ežero kranto, lietuvių architekto Vytauto Puzero kūrinyje – „Oasis Dome“.  Šis lieptas yra tinkamas naudoti bet kokiomis oro sąlygomis, nes jame įrengtas autonominis šildymas.

Nakvynė ant vandens

Nepraleiskite progos ir išbandykite unikalųjį „Oasį“ ant liepto dar šiais metais! Čia galite ne tik romantiškai praleisti vakarą ant beveik 3 kilometrų ilgio, „L“ raidės formos smaragdo spalvos ežero kranto, bet ir surengti išskirtinę fotosesiją su draugais ar pasisėdėjimą Jūsų šventės metu.

Nakvynė ant vandens

3* klasės viešbutis „Vila Ūla“ – prieš dešimtmetį įkurta gamtos oazė, įsikūrusi pačioje Dzūkijos širdyje ant regiono pasididžiavimo – Burokaraisčio ežero kranto, suteikia galimybę derinti aktyvias pramogas su sielą atgaivinančiu poilsiu.

Nakvynė ant vandens

Atvykstantiems svečiams siūloma apsistoti erdviuose pastatuose, įrengtuose derinant šiuolaikišką interjerą ir žaliuojančią Dzūkijos gamtą, suprojektuotuose siekiant užtikrinti maksimalų komfortą. Pro vilos kambarių langus atsiveria nuostabus kraštovaizdis. Šalia vilos įrengta saugi automobilių stovėjimo aikštelė ir pavėsinės, kuriose galėsite atsipūsti po kelionės nuovargio ar ramiai pavakaroti su draugais.

 

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus