visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas nuo tinklo operatoriaus. Kaip veikia telefonų atrišimas nuotoliniu būdu?

Mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas nuo tinklo operatoriaus. Kaip veikia telefonų atrišimas nuotoliniu būdu? Mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas nuo tinklo operatoriaus. Kaip veikia telefonų atrišimas nuotoliniu būdu?

mobiservis.lt, gpscentras.lt, iphoneatrisimas.lt

iPhoneAtrisimas.lt - Apple iPhone ir kitų mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas internetu. Siūlome 100% oficialių ir legalų iPhone ir kitų gamintojų telefonų atrišimą nuo tinklo už mažiausią kainą Lietuvoje ir per trumpiausią laiką! Telefono nebūtina mums pristatyti, Jūsų patogumui telefoną atrišime nuotoliniu būdu - atrišimui atlikti užtenka nurodyti IMEI kodą bei telefono modelį.

Gamyklinio Apple iPhone telefono atrišimo privalumai:

Atrišus telefoną bus visada galima atnaujinti IOS versiją iki paskutinės. NEBUS RYŠIO PROBLEMŲ KAIP SU SU R-SIM AR GEVEY!

Atrišus telefonas niekada neprisiriš, bus lygiavertis gamykliškai nerištiems, pirktiems pilna kaina, be sutarties telefonams.

Neprarandama telefono garantija, atrišus iPhone rinkos vertė pakyla, lengviau parduoti.

Mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas nuo tinklo operatoriaus. Kaip veikia telefonų atrišimas nuotoliniu būdu?

Ką daryti norint atrišti telefoną:

1. Turite žinoti prie kurio tinklo rištas Jūsų telefonas. Jeigu nežinote, kreipkitės į mus nurodydami telefono modelį ir IMEI kodą. Sužinokite telefono IMEI kodą įėję į numerio rinkimo meniu ir surinkę *#06# kodą;

2. Pasirinkite reikiamą paslaugą svetainėje iPhoneAtrisimas.lt. Atrišimo užsakymo formoje įrašykite telefono IMEI kodą ir kitus reikiamus duomenis;

3. Gavę Jūsų užsakymą, netrukus patikrinsime telefono atrišimo galimybes ir su Jumis susisieksime;

4. Kai Jūsų užsakymas bus įvykdytas gausite patvirtinimą ir aktyvavimo procedūros instrukciją.

Atrišame šių gamintojų telefonus: Apple, iPhone Omnitel, Alcate, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Sony, ZTE telefonų atrišimas, Apple IMEI tikrinimas.

Mobiliųjų telefonų oficialus gamyklinis atrišimas nuo tinklo operatoriaus. Kaip veikia telefonų atrišimas nuotoliniu būdu?

Įdomu: Apie telefoną galite daug ką sužinoti patys pagal IMEI numerį - kada pirktas, kur pirktas, ar jis nepamestas, nepavogtas, ar nepririštas, ar veiks užsienyje, ar galioja garantija ir pan. (IMEI rasite numerio rinkimo meniu įvedę *#06# ). Nemokamos iPhone ir kitų telefonų IMEI tikrinimo nuorodos:

http://imeidata.net/check (Gan išsami patikra);

http://imeipro.info/ (Beveik visada tiksliai parodo ar telefono IMEI nėra blokuotas ir įtrauktas į Blacklist duomenų bazę, taip pat pateikiama kita informacija);

http://iphoneimei.info/ (Patogi greita bet neišsami iPhone patikra);

https://www.icloud.com/activationlock/ (Galite sužinoti ar įjungta iPhone Find My Phone funkcija, jeigu perkate telefoną ji turi būti išjungta).

Nemokami tikrinimai ne visada parodo tikslią informaciją arba jos išvis neparodo, tokiu atveju reikalingos profesionalios telefono IMEI tikrinimo paslaugos: http://iphoneatrisimas.lt/Apple-IMEI-Tikrinimas

Kai iPhone telefonas pririštas, su kito tinklo kortelėmis jis neveikia, nesiaktyvuoja telefono meniu. Matote "NO SERVICE" ir "SIM NOT VALID" įspėjimus. Mes gamykliškai atrišime Jūsų iPhone ir jis veiks su visomis SIM kortelėmis. Visas atrišimo paslaugas ir kainas rasite realiu laiku sinchronizuojamoje atrišimo užsakymų sistemoje iPhoneAtrisimas.lt. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus