visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Minkštas kampas RIFAS – itin kompaktiškas, patogus ir stilingas baldas Jūsų svetainei

Minkštas kampas RIFAS – itin kompaktiškas, patogus ir stilingas baldas Jūsų svetainei Minkštas kampas RIFAS – itin kompaktiškas, patogus ir stilingas baldas Jūsų svetainei

Baldų divizija, UAB

baldudivizija.lt

UAB „Baldų divizija“ – gamina ir parduoda kokybiškus, nebrangius ir stilingus korpusinius bei minkštuosius baldus. Norintiems atsinaujinti savo svetainę – itin puikus pasirinkimas minkštas kampas „RIFAS“.

Minkštas kampas RIFAS

„RIFAS“ – labai kompaktiškas, universalus ir patogus baldas, kuris suteiks Jūsų svetainei jaukumo pojūtį. Baldo gamybai naudojamos aukštos kokybės medžiagos. Galima rinktis skirtingas kampo puses, pagal kliento kambarį. „Baldų divizija“ siūlo platų gobelenų pasirinkimą.

Minkštas kampas RIFAS



Šiandieną itin stilingas pasirinkimas „senojo laikmečio“ tipo baldai. Tikra elegancija, klasika, romantika ir prabanga Jūsų svetainėje. Įvertinkite naująjį kampo RIFO stilių ir Jūs.

Minkštas kampas RIFAS

Kampo „RIFO“ matmenys: 240 x 165 cm.

Atlošo aukštis: 90 cm.

Miegama dalis: 205 x 135 cm.

Minkštas kampas RIFAS

„Baldų divizija“ patikimai, kokybiškai ir nebrangiai gamina ir projektuoja miegamojo baldus, miegamąsias lovas, miegamojo komplektus, svetainės baldus, minkštus kampus, minkštų baldų komplektus, sofas-lovas, pufus, sėdmaišius, stalus, tachtas, prieškambario baldus, komodas, spintas, spintas su slankiojančiomis durimis, vaikų kambario baldus, virtuvės baldus, vonios kambario baldus, baldus vaikų darželiams, biuro ir kitus baldus.

Dalį gaminių „Baldų divizija“ importuoja iš užsienio.  Tačiau didžioji dalis įmonės siūlomo asortimento –„Baldų divizija“ pačių gamybos. Tad klientui suteikiama galimybė rinktis audinį, jo spalvą, matmenis, koreguoti modelį. „Baldų divizijoje“ patikusį baldą galima įsigyti iš karto arba užsisakyti iš anksto. Jei domina atvežtiniai gaminiai, jų rasite ne tik prekybos salonuose, bet ir daugybėje katalogų.

Įsigytais baldais klientai dažniausiai pasirūpina patys, tačiau, jei reikia, „Baldų divizija“ gali pagelbėti – pasirūpinti, kad prekė būtų atvežta, įnešta į namus, sumontuota. Pagal specialius užsakymus pagaminti korpusiniai baldai ir slankiosios sistemos atgabenami ir surenkami be papildomo mokesčio.

„Baldų divizija“ parduotuvės veikia Plungėje, Telšiuose ir Mažeikiuose. Salonuose įsigysite tik aukščiausios kokybės baldus, kur Jums pagelbės profesionalūs darbuotojai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus