visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Daugiafunkcinis spausdintuvas – dvipusio spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir fakso funkcionalumas

Daugiafunkcinis spausdintuvas – dvipusio spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir fakso funkcionalumas Daugiafunkcinis spausdintuvas – dvipusio spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir fakso funkcionalumas

„Ecoprint“ pristato galingą spalvinį daugiafunkcinį A4 įrenginį, tobulai tinkantį įmonėms, kurioms reikia didelio funkcijų pasirinkimo. Šis „Kyocera ECOSYS M5521cdn“ profesionalus įrenginys atitiks visus Jūsų verslo poreikius. Skenavimo, kopijavimo, fakso ir mobilaus skenavimo funkcijos užtikrins optimalią ir lanksčią darbo eigą.

Mobilaus spausdinimo palaikymas pakels Jūsų darbą į aukštesnį lygį. Funkcija yra suderinama su Android ir Apple iOS įrenginiais, siūlydama moderniausias technologijas jūsų ofisui. Taip pat, MyPanel programa padės lengvai valdyti daugiafuncinį spausdintuvą iš Jūsų išmaniojo telefono.

„Kyocera ECOSYS M5521cdn“ privalumai

Iki 21 spalvotų ir nespalvotų A4 puslapių per minutę.

Iki 1,200 dpi spausdinimo kokybė.

Mobiliojo spausdinimo galimybė su AirPrint, Mopria, KYOCERA Mobile Print.

Dvipusio spausdinimo, kopijavimo, skenavimo ir fakso standartinis funkcionalumas.

Tiesioginis spausdinimas ir skenavimas naudojantis USB atmintine.

Kompaktiškas dizainas ir mažai triukšmo.

Žemos spausdinimo kainos

2 metų garantija įrenginiui ir 36 mėnesių garantija būgnui.

„Ecoprint“ veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba naujomis neoriginalaus gamintojo (analogiškomis), rašalinėmis bei lazerinėmis spausdintuvų kasetėmis už mažesnę nei pildymo kainą. Taip pat kompanija siūlo naujus spausdintuvus ir biuro popierių.

„Ecoprint“ siūlo konkurencingas kainas ir nemokamą pristatymą perkant už 30 Eur ir daugiau visoje Lietuvoje. „Ecoprint“ garantuoja kokybę, nes visos kasetės yra naujos, nepildytos ir neardytos, Visoms kasetėms suteikiama garantiją iki kol pasibaigs resursas. Tuščias Jūsų kasetes kurjeris išveš nemokamai, o „Ecoprint“ pasirūpins, kad jos būtų perdirbtos antrinėmis žaliavomis. Pasirašius tiekimo sutartį – suteikiamas mokėjimo atidėjimas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus