visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lieto akmens gaminiai Jūsų interjerui – Baltijos Marmuras

Lieto akmens gaminiai Jūsų interjerui – Baltijos Marmuras Lieto akmens gaminiai Jūsų interjerui – Baltijos Marmuras

BALTIJOS MARMURAS, UAB

www.baltijosmarmuras.lt

Natūralaus ir dirbtinio lieto akmens gaminiai – tai išskirtinės kokybės lieto marmuro, granito, kvarcinio akmens stalviršiai, palangės, sienelės, plautuvės ir kiti solidumo interjerui suteikiantys gaminiai. Nuo 2000 metų lieto akmens gaminiai buvo pradėti gaminti ir Lietuvoje – daugelis vilų, namų, butų savininkų jau spėjo įvertinti bendrovės „Baltijos marmuras“ gaminių iš lieto akmens „Durastone“, lieto marmuro, lieto granito, „Corian“, „Samsung“, kvarco („Technistone“, „Silestone“, „Dekton“, „Caesarstone“) kokybę ir naudojimosi jais privalumais.

Jei kurdami interjerą ieškote originalių idėjų ir dar neišbandytų medžiagų, puikią gaminių kokybę, įvairių formų ir originalios vizualizacijos darbų galite atrasti išbandę dirbtinę marmuro technologiją. Įvairūs atspalviai ir galimybė sukurti įmantriausias formas suteikia gaminiui masyvumo ir solidumo, puikiai derančio ir prie modernaus, ir prie klasikinio interjero. Lietos medžiagos gali būti naudojamos ne tik vonios kambaryje ar virtuvėje – stalviršiams, sienelėms, plautuvėms, – bet ir palangėms, kitiems gaminiams. Drėgmės nebijo nė viena iš minimų medžiagų, o panaudojimą lemia jų galimybės. Lieto granito ir lieto marmuro panaudojimo galimybės, kalbant apie dizainą, formas, yra šiek tiek ribotos. O lieto akmens galimybes stalviršių dydžiui, pločiui, storiui ir formai ribų nėra, taigi baldų projektuotojams ir dizaineriams suteikiama visiška fantazijos laisvė. Įmonės produkcija atitinka visus aukščiausius kokybės reikalavimus.

Lietas akmuo

Lietas akmuo – medžiaga ieškantiems originalių ir praktiškų sprendimų interjerui

UAB „Baltijos Marmuras“ siūlome Jums aukštos kokybės gaminius, stilingą dizainą ir galimybę išpildyti savo kūrybiškas dizaino idėjas. Įmonės naudojama dirbtinio akmens gamybos technologija buvo išrasta JAV. Ji yra pelniusi daug tarptautinių apdovanojimų už inovacijas, aukštos kokybės gaminius, dizainą ir išskirtines naujos produkcijos kūrimo galimybes. Lieto akmens gaminiai yra ypatingai vertinami šiuolaikinių architektų ir interjero dizainerių dėl neribotų dizaino galimybių, įvairių gaminių formų ir plačios atspalvių paletės – privalumų, leidžiančių derinti skirtingus interjerus ir spalvas. Lietas akmuo yra naudojamas gaminant vonios, virtuvės ir kitų erdvių gaminius, dekoro elementus.

Lieto akmens paviršius yra labai švelnus, glotnus, šiltas ir malonus liesti, reaguoja į aplinkos temperatūrą. Medžiaga suteikia plačias galimybes įgyvendinti net itin sudėtingus dizaino sprendimus. Lieto akmens gaminiai yra vientiso paviršiaus, be sujungimų. Neporingos medžiagos struktūra nesugeria skysčių, todėl ant paviršių nelieka dėmių, nesidaugina bakterijos. Gaminius paprasta prižiūrėti ir atnaujinti – įbrėžimai pašalinami šlifuojant. Todėl net ir po daugelio eksploatavimo metų pirminę išvaizdą galima atkurti be restauravimo žymių.

Lietas akmuo

Kuo ypatingi lieto marmuro bei lieto granito gaminiai?

Lietas marmuras yra gaminamas iš susmulkintų akmens miltelių, panaudojant specialius rišiklius. Savo spalva (balta) ir paviršiumi lietas marmuras iš pirmo žvilgsnio primena keramiką, tačiau esminis skirtumas ir privalumas – medžiagos lankstumas gamyboje, suteikiantis plačias galimybes įgyvendinti beveik visas Jūsų idėjas. Produktai yra gaminami pagal individualius užsakymus, pagal jūsų poreikius gali keistis kriauklių forma, skaičius ir vieta stalviršyje. Taip pat, iš medžiagos yra gaminamos baltos spalvos, poliruotos – matinės tekstūros palangės. Lieto marmuro gaminiai yra lygaus, blizgaus – matinio paviršiaus, kurį galima derinti su įvairiais vonios ir kambario baldais.

Lietas granitas yra ruošiamas iš susmulkinto dirbtinio granito granulių ir specialių rišiklių. Universali medžiaga leidžia gaminti įvairiausius tiek blizgius, tiek matinius paviršius, įvairių formų ir dydžių stalviršius, į kuriuos galima įlieti tos pačios spalvos kriaukles. Lietas granitas taip pat yra naudojamas, gaminant palanges, įvairių formų stalus ir kitą, originalaus dizaino, produkciją. Stalviršiai su praustuvais yra gaminami įliejimo būdu, todėl nėra jokių jungimo žymių. Esant poreikiui, praustuvų forma, vieta ir jų skaičius stalviršyje gali kisti.

Gaminiai iš lieto marmuro ir granito yra atsparūs drėgmei, nesugeria skysčių ir taip neleidžia daugintis bakterijoms. Solidumo erdvei suteikiančios lieto akmens medžiagos – marmuras ir granitas – yra naudojamos kuriant ne tik namų, bet ir restoranų, kavinių, barų, viešbučių, grožio salonų ir biurų erdves.

Lietas akmuo

Kvarcas – tai inovatyvi ir itin praktiška medžiaga, naudojama įvairių paviršių gamyboje

Kvarco akmuo ir jo gaminiai pasižymi puikiomis techninėmis savybėmis, plačiomis panaudojimo galimybėmis ir išskirtinėmis spalvomis bei tekstūromis, todėl labai tinka vidaus projektams, tokiems kaip virtuvės, vonios kambario stalviršiai, sienų apdaila. Kvarcas yra ypatingai stipri medžiaga, kurios lanksčios panaudojimo galimybės leidžia sukurti stilingą ir harmoningą erdvę.

Kvarcinio akmens gaminiai yra atsparūs dėmėms, drėgmei, rūgštims, įbrėžimams ir aukštai temperatūrai (didelis karštis nepažeidžia paviršiaus), juos labai lengva valyti ir prižiūrėti.

Akmens gaminiai virtuvei ir voniai – tai stilingi ir praktiški sprendimai, padedantys sukurti harmoningą ir lengvai prižiūrimą erdvę

„Baltijos Marmuras“ akmens gaminių medžiagos yra ilgaamžės atsparios drėgmei, dėmėms, paviršiai yra higieniški, nes juose nesikaupia bakterijos, ypatingai dažnas pasirinkimas virtuvės, vonios erdvei yra gaminiai iš „Corian“ lieto akmens. O vertinantiems praktiškumą ir ieškantiems ilgalaikio sprendimo – vertinga investicija bus gaminiai iš kvarco (kaip pavyzdžiui, gaminiai iš „Dekton“, „Silestone“, „Caesarstone“ ir kitų žaliavų gamintojų). Stalviršius, kriaukles, palanges bei kitus gaminius iš marmuro, granito, kvarco ar akmens masės yra lengva valyti bei prižiūrėti.

Kodėl verta rinktis „Baltijos Marmuras“?

INOVATYVŪS IR KŪRYBIŠKI GAMINIAI. Aukščiausius kokybės standartus atitinkantys gaminiai sukurti pagal dirbtinę marmuro technologiją bei natūralūs lieto granito ir lieto marmuro gaminiai. Įvairiausių atspalvių gaminiai suteikiantys baldų projektuotojams bei dizaineriams visišką fantazijos laisvę kurti įmantriausių formų gaminius.

AUKŠČIAUSIA KOKYBĖ. „Baltijos Marmuras“ naudoja tik aukščiausios kokybės dirbtines bei natūralias medžiagas.

PLATUS SPALVŲ PASIRINKIMAS. Didelis spalvų pasirinkimas leis sukurti svajonių interjerą

DAUGIAU NEI 24 METŲ PATIRTIS. Ilgametė patirtis rinkoje užtikrina aukštą paslaugų tiekimo kokybę.

INDIVIDUALŪS UŽSAKYMAI. Galimybė susikurti gaminį pagal asmeninius poreikius

PROFESIONALI KOMANDA. „Baltijos Marmuras“ komandoje dirba draugiški, patyrę savo srities ekspertai.

Ieškantiems išskirtinių interjero sprendimų, „Baltijos Marmuras“ profesionali komanda gamina pagal individualius užsakymus, taigi baldų projektuotojams ir dizaineriams suteikiama visiška fantazijos laisvė. „Baltijos Marmuras“ produkcija atitinka visus aukščiausius kokybės reikalavimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus