visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Klinkeris – tikras apdailos medžiagų karalius

Klinkeris – tikras apdailos medžiagų karalius Klinkeris – tikras apdailos medžiagų karalius

Statybinių medžiagų, apdailos prekių pasaulyje dažnai minimi žodžiai: „klinkeris“, „klinkerio plytelės“, „klinkerio plytos“ ir pan. Straipsnyje atsakome į klausimą kas yra klinkerio gaminiai ir ką apie šią medžiagą reikėtų žinoti.

Klinkeris – tai populiari apdailos medžiaga, pagaminta iš specialaus molio, lauko špato bei šamoto priemaišų. Medžiaga ruošiama didesnėje nei 1000 ˚C temperatūroje, o jos patvarumą ir ilgaamžiškumą įvertino visi, vienaip ar kitaip susidūrę su šiuo produktu. Tai gali patvirtinti tiek meistrai, kurie dirba su klinkeriu, tiek tie, kurie daug metų džiaugiasi jo tarnavimu.  

Klinkeris

Klinkerio unikalumas

Atėję į parduotuvę ir paprašę dviejų vienodų klinkerio plytų, jų negausite. Kodėl? Kiekviena jų yra unikali, kitokia, net jei panaši, gali skirtis atspalvis, išvaizda, dydis.
Vienas parduotuvės darbuotojas yra pasakęs: „kaip nėra dviejų vienodų medžių, taip ir klinkerio plytos yra unikalios. Kiekviena jų turi savo charakterį, savąjį „aš“, kaip juokingai beskambėtų.“

Klinkeris

Klinkerio plytelės ir plytos – neginčijami privalumai

Iš tikrųjų, klinkerio unikalumas ir yra vienas didžiausių jo privalumų, nes tai, ko negalima atkartoti, yra tikras šedevras. Gamtoje tokių daug: mediena, smėlis, žvyras, akmenukai ir t.t. Šiandien žmonių ypač vertinamos sendintos plytelės, kurios gali padėti sukurti jaukų, išskirtinį interjerą arba eksterjerą.

Klinkeris yra natūralus, todėl nekenkia sveikatai. Klinkerio gaminiai yra atsparūs tiek karščiui tiek šalčiui bei mechaninei trinčiai. Svarbu ir tai, jog klinkeris yra nedegus.

Jeigu kitos medžiagos su laiku gali prarasti savo gerąsias savybes, spalvą ar pirminę išvaizdą, tai klinkerio plytos išlieka tokios pat, kokias įsigijote, daug metų. Nebijokite, specialios, ypatingos priežiūros joms taip pat neprireiks.

Klinkerio plytos – natūralus, ekonomiškas ir draugiškas mūsų sveikatai variantas. Klinkerio kaina priklauso nuo plytelių rūšies, kiekio ir kitų dalykų, tačiau, užtikriname, kaina atitinka kokybę. Galite rinktis skirtingus atspalvius, plytelių formas, dydžius ir tokių būdu sukurti savo unikalų kūrinį.

Klinkeris

Kur naudojamas klinkeris?

Klinkeris naudojamas labai daug kur, pavyzdžiui, terasoms, balkonams, gatvių grindiniams, prekybos salėms, kavinėms, įvairaus dydžio ir tipo aikštėms, pėsčiųjų ir dviračių takams, automobilių stovėjimo aikštelėms, parkams, išorinėms mūro sienoms, laiptams ir pan. įrengti.

Klinkeris fasadui, klinkerio plytelės apdailai ir kitos, Jūsų namams reikalingos medžiagos, vienoje vietoje

Tereikia apsilankyti stogocerpes.lt svetainėje ir surasti tai, kas Jums tiks labiausiai. O profesionalių specialistų komanda visada atsakys į Jums rūpimus klausimus.

Parduotuvėje taip pat gausus įvairių apdailos ir statybinių  medžiagų pasirinkimas: stoglangiai, keraminės čerpės, bituminės čerpės, difuziniai kaminai, stogo detalės, grindinio trinkelės, palėpės laiptai, latakai, lietvamzdžiai ir daug kitų, tik sertifikuotų ir kokybiškų prekių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus