visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kasdienis patalpų valymas, teritorijos priežiūra, ilgalaikės valymo paslaugos

Kasdienis patalpų valymas, teritorijos priežiūra, ilgalaikės valymo paslaugos Kasdienis patalpų valymas, teritorijos priežiūra, ilgalaikės valymo paslaugos

Ainava, UAB

Įmonė Ainava, UAB nuo 1997 m. teikia našias, efektyvias ir aukštos kokybės valymo paslaugas, t.y. kasdieninio patalpų valymo, teritorijos priežiūros, įvairias kitas valymo paslaugas, kurias galima užsisakyti vieną kartą arba sudaryti ilgalaikę sutartį.

Stengiamės, kad klientams nereikėtų rūpintis valymo kontrole, todėl turime savo kokybės padalinį (jo darbuotojai nuolatos tikrina darbų atlikimo kokybę). Garantuojame klientų materialinių vertybių saugumą valymo metu. Valome biurų, bankų, verslo centrų, gamybines, automobilių servisų, salonų, prekybos centrų, medicinos įstaigų patalpas. Atsižvelgiame į kiekvieno kliento veiklos specifiką, norus, pageidavimus ir pagal tai pritaikome valymo būdus, priemones bei grafikus.

Ainava, UAB centrinė būstinė yra įsikūrusi Vilniuje, filialus turime didžiuosiuose Lietuvos mietuose: Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, taigi valymo paslaugos teikiamos visoje Lietuvoje!

Savo veiklą pradėjome 1997 m. sausio mėnesį ir vieni pirmųjų įdiegėme pažangias vakarietiškas valymo technologijas Lietuvoje. Įmonės vadybos sistema atitinka trijų tarptautinių standartų reikalavimus: kokybės vadybos standarto LST EN ISO 9001:2001, aplinkos apsaugos vadybos standarto LST EN ISO 14001:2005 bei darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos standarto BS OHSAS 18001:2007 reikalavimus. Tai patvirtina VŠĮ LST Sert ir Lietuvos nacionalinio akreditacijos biuro atitikties sertifikatai: Nr. 9000-178, Nr. 14000-033 ir Nr. 1977-002.

valymo-paslaugos-kasdienis-patalpu-valymas

KASDIENINIS PATALPŲ VALYMAS

Valome įvairių sektorių įmonių patalpas: Teikiame biurų, bankų ir verslo centrų, gamybinių įmonių patalpų, automobilių salonų ir servisų, prekybos centrų ir salonų, medicinos įstaigų valymo paslaugas. Teikdami paslaugas visada suderiname klientui patogų valymo laiką (kad valytoja netrukdytų dirbti) ir prižiūrime valymo paslaugų kokybę. Užtikriname kliento materialinių vertybių saugumą valymo metu. Pasirūpiname valymo ir higienos priemonių tiekimu. Kiekvienai įmonei pritaikome valymo metodiką ir grafiką, pagal įmonės darbo pobūdį. Laikomės galiojančios vidaus darbo tvarkos. Teikiamos valymo paslaugos atitinka galiojančius higienos normų reikalavimus. Teikdami automobilių salonų ir servisų valymo paslaugas papildomai surenkame tepalus ir alyvas nuo įvairių paviršių (tam naudojame specialias priemones, pramoninio valymo įrangą, skirtą autoservisams) ir tekiame specialius pramoninius rankšluosčius ir skystą muilą, kurie nuplauna tepalus, alyvas ir kitus nešvarumus.  

Pasirūpiname valymo ir higienos priemonėmis: Mes atsivežame visus valymo įrankius (šepečius, šluostes, dulkių siurblius ir kt.). Pasibaigus valymo priemonėms (valikliams) ar higienos priemonėms (rankšluosčiams, tualetiniam popieriui ir kt.), valytoja jų užsako ir papildo. Valymo priemonės įskaičiuotos į kainą, o už higienos priemones pateikiame atskirą sąskaitą, kuri skaičiuojama pagal sunaudotą faktinį kiekį per mėnesį.

Dirba patikimos valytojos, kurių darbą nuolat tikriname: Valytojoms priskiriame konkrečius objektus, kuriuos jos valo nuolatos. Valytojų darbo kokybę nuolat tikrina  mūsų darbuotojai.

Esame apsidraudę civiliniu draudimu, todėl jeigu taip nutiktų, kad valytoja padarytų Jums nuostolių - juos atlyginsime mes arba draudimas. Kiekvienas valytojos atėjimas ir išėjimas bus registruojamas specialiame žurnale.

Pasirašę paslaugų teikimo sutartį, Jums patogiu laiku, reguliariai valysime Jūsų patalpas. Pateikiame dažniausiai valytojų atliekamus darbus (konkrečiu atveju deriname pagal pageidavimus ir poreikius):

Išsiurbia kiliminę dangą – danga tarnauja ilgiau ir atrodo naujesnė.

Valytoja siurbia rotaciniais dulkių siurbliais, kurie pakelia kiliminės dangos pluoštą ir giliai išvalo purvą ir dulkes.

Išvalo grindis – garantuojame tinkamą jų priežiūrą ir ilgą tarnavimo laiką.

Visas grindų dangas valytojos valo tik mikropluošto šluostėmis ir gaiviais, ekologiškais valikliais. Valiklius parenkame pagal grindų dangos rūšį. Jeigu reikia išvalyti didelius grindų plotus, naudojame plovimo mašinas.

Nuvalo baldus, šviestuvus, palanges, radiatorius.

Kiekvieną paviršių valome specialiu valikliu ir šluoste, skirtu būtent jam.

Nuvalo kompiuterius ir organizacinę techniką.

Naudojame antistatines, tam skirtas, valymo priemones.

Dezinfekuoja dažniausiai naudojamas vietas.

Periodiškai valytojos atlieka telefonų ragelių, durų ir kt. dezinfekciją.

Nuvalo stiklines duris, pertvaras, veidrodžius.

Kiekvieną dieną valytoja nuvalo atsiradusias dėmes, ne rečiau, kaip du kartus per metus, atlieka generalinį stiklinių pertvarų valymą.

Išvalo santechninius mazgus ir higieniškai prižiūri.

Valytoja nukalkina ir išblizgina tualetus, kriaukles, pastato oro gaiviklį (nemokamai pakabiname higienos priemonių laikiklius).

Išvalo šiukšliadėžes ir pelenines.

Valytoja kasdien išvalo šiukšlių dėžes, įtiesia maišelius, išvalo pelenines ir rūkymo patalpas (jose orą gaivina antitabako gaivikliais). Šiukšles išneša į Jūsų nurodytą konteinerį. Galime organizuoti šiukšlių išvežimą.

Išvalo laiptines.

Valytoja nuvalo laiptus, turėklus, laiptų bei liftų aikšteles, sienas, palanges, radiatorius.

Išvalo liftų kabinas.

Valytoja nuvalo veidrodžius, prižiūri blizgančio metalo detales. Periodiškai atlieka lifto kabinos generalinį valymą.

Išvalo langus bet kokiame aukštyje.

Iš anksto suderintu grafiku, valytojai profesionaliai išvalo langus, jų rėmus, palanges, reklamines iškabas.   

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus