visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kaip rinktis auskarus pagal veido formą?

Kaip rinktis auskarus pagal veido formą? Kaip rinktis auskarus pagal veido formą?

Auskarai gali būti nepaprastai žavingi ir stilingi papuošalai, kurie gali padėti pabrėžti jūsų veido grožį. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad ne visi auskarai tinka kiekvienam veido tipui. Rinkdamiesi auskarus, turėtumėte atsižvelgti į savo veido formą, kad pasirinktumėte papuošalus, kurie ją gražiai pabrėžtų.

Apvalainam veidui

Išilgai ištempiami auskarai geriausiai tinka apvalainam veidui. Šie auskarai vizualiai pailgina veido formą ir suteikia jai subtilumo. Taip pat galite rinktis auskarus su vertikaliais elementais, kurie padės veidui atrodytu ilgesnis.

Ilgam veidui

Ilgam veidui tiks apvalūs ir pilki auskarai. Jie padės vizualiai sutrumpinti veidą ir suteiks jam apvalumo. Vengiant pernelyg ilgų ir ištemptų auskarų, galima išvengti veido vizualaus pailgėjimo.

Kvadratiniam veidui

Kvadratinio veido formai tinkami auskarai, švelninantys veido bruožus. Halite rinktis auskarus su kreivomis linijomis, kad padarytumėte veidą švelnesnį.

Storiems veidams

Storiems veidams geriausiai tiks ištisiniai auskarai, kurie padidina veido vertikalų ilgį ir atrodo elegantiškai. Auskarai su judesio jausmu, tokie kaip šokantys perlai ar krištolo detalių spindesys, taip pat gali traukti dėmesį nuo veido formos.

Daugiau papuošalų į ausies kremzlę

Norint dar labiau pabrėžti ausis ir veido formą, galima naudoti daugiau papuošalų į ausies kremzlę. Aukštai dedami auskarai gali suteikti jūsų veidui itin žavingą ir modernią išvaizdą.

Rinkdamiesi auskarus pagal veido formą, galite pabrėžti savo grožį ir sukurti subtilią harmoniją. Svarbiausia tai, kad jūs jaučiatės patogiai ir pasitikite savimi nešiodami pasirinktus papuošalus. Tai – puikus būdas pridėti elegancijos ir stiliaus savo kasdieniam ar ypatingam išvaizdos formavimui.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus