visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Įvyko online verslumo mokymai, norintiems įgyti žinių apie floristikos verslą

Įvyko online verslumo mokymai, norintiems įgyti žinių apie floristikos verslą Įvyko online verslumo mokymai, norintiems įgyti žinių apie floristikos verslą

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Floristika – galimybė būti arčiau gamtos bei realizuoti įvairius kūrybinius sugebėjimus, o taip pat – teikti estetinį pasigėrėjimą kitiems. Na, o verslo steigimas – puikus sprendimas visiems, norintiems prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą bei sėkmingai sukurti darbo vietą. Sujungus šiuos du dalykus – žinias apie floristiką bei žinias apie tokio verslo steigimą bei vykdymą, bus galima mėgautis puikiais rezultatais – kurti darbo vietą bei įprasminti save floristikos srityje. Būtent tokią galimybę ir suteikė nemokami online verslo mokymai Floristikos verslo kūrimas ir plėtojimas.

Mokymai atverė daug naujų galimybių

Intensyvūs, 40 akademinių valandų trukę mokymai (10 paskaitų po 4 valandas) Floristikos verslo kūrimas ir vykdymas atvers daug naujų galimybių sėkmingai juos baigusiems dalyviams. Šie mokymai tapo galimybė gauti aktualių ir naujausių praktinio pobūdžio verslumo žinių apie floristikos verslo steigimą ir vystymą, o taip pat ir apie veiklos apskaitos ir atskaitomybės principus, floristikos paslaugų rinkodaros ir reklamos principus. Be to, mokymų dalyviai gavo ir žinių apie darbo organizavimą, klientų aptarnavimo principus bei floristikos verslo specifiškumą. Sėkmingai išklausiusiems mokymus, išduoti pažymėjimai.

Dėkoja mokymų dalyviams

Daugiau nei 100 dalyvių pasinaudojo galimybe gauti žinių bei gebėjimų, o taip pat – gavo ir sertifikatus, kurie leis lengviau siekti profesinių aukštumų floristikos versle. Mokymų organizatoriai dėkoja visiems dalyvavusiems, o pagrindinė šių mokymų lektorė Inesa Borkovska džiaugiasi, kad galėjo dalintis ilgametėmis žiniomis bei patirtimis ir priartinti ambicingus mokymų dalyvius prie svajonės išsipildymo.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus